Nina Holst
http://www.stylizimoblog.com
Nina Holst er en av Norges største interiørbloggere med bloggen stylizimoblog.com. Nina er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til både priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet. Nina kan du også følge på instagram @stylizimoblog

Walk-in garderobe på lavbudsjett

Se boliger 170
Se Visninger 3

Walk-in garderobe er nok på manges ønskeliste, så i dag har jeg lyst til å vise hvordan dette enkelt kan lages på lavbudsjett!

Walk in closet_stylizimo

Jeg laget nemlig en walk-in garderobe i det forrige huset vi bodde i, som etter mye planlegging ble til på et lavt budsjett. Rommet ble fort et favoritt rom, og jeg skulle veldig ønske vi hadde et tilsvarende rom tilgjengelig i huset vi bor i nå.

Man kan absolutt bruke noen av ideene selv om man kanskje ikke har et helt rom tilgjengelig. Løsningene fungerer like bra på soverommet eller hvor det måtte ønskes å oppbevare klær, sko og assesoarer.

Organizing_walk-in-closet

Hvordan vi skapte drømme walkin garderoben: 

– Vi kjøpte to MALM kommoder på Ikea (en dobbel og en enkel). Jeg hadde håpet på å få kjøpt de brukt på Finn.no, men fant dessverre ikke noen i hvit den gangen (jeg kunne spart mye penger på å kjøpe brukt).

– Som klesstang brukte vi STOLMEN fra Ikea (denne serien er dessverre ikke tilgjengelig lenger, men det finnes mye lignende der ute). Bare husk på at den skal tåle mye vekt.

– Vi kjøpte 30 cm brede hyller som vi fikk kuttet i ønsket lengde hos en lokal byggvarehandel. Den ene hyllen ble bevist laget kortere så det ble plass til lange kjoler og jakker . Alle hyllene ble festet med listverk under som ble malt hvitt.

– For høye hæler, belter, smykker og bånd, har jeg brukt BYGEL stenger (Nå: GRUNDTAL) som jeg spraymalte med gull for en mer glamorøs look. Tips: Sort er også fint!

– Jeg laget meg også et sminkebord ved hjelp av en hvit hylle med listverk under. Jeg gikk for to LEDSJÖ lamper ved siden av speilet som også er kjøpt på Ikea.

Walk-in_wardobe1

For alt inkludert speilene vi endte opp med å bruke 4300 kroner – slettes ikke ille, ikke sant?

Håper min gamle garderobe kan gi den noen ideer til å skape din egen drømme walk-in garderobe.

Shoe-rack_walk-in-closetparfume_tray

Foto: Nina Holst / Stylizimo