-Det er viktig at et hjem representerer de som bor der

Inger-Lise Lillerovde inspirerer daglig 129.000 følgere på Instagram.
Se boliger 170
Se Visninger 3
inger lise lillerovde-@ingerliselille
Navn: Inger-Lise Lillerovde
Alder: 33 år
Hvor: Leinøy, nær Fosnavåg. (litt utenfor Ålesund, for folk som ikke er kjent i området)
Bor sammen med: Mann og fire barn. Mika (1år), Levi (4år), Kasper (7) ,og Julie (19), hund og katt.

Hvordan vil du beskrive hjemmet ditt?
Hjemmet mitt er lyst og moderne, med en industriell vri, hvor naturmaterialer spiller en viktig rolle.

Hva er et hjem for deg?
Det er et sted hvor man slapper av og føler seg hjemme. Og man faktisk kan se hvem som bor der. En god atmosfære og personlighet er kanskje det aller viktigste.

Hvordan har interiørstilen din endret seg med årene?
Den har gått seg sakte men sikkert til etterhvert som vi har flyttet og bygget flere ganger. Jeg har vært innom mange forskjellige stiler egentlig, og jeg har også mikset ulike stiler. Men etter vi bygget hus nå sist, har jeg er mer stilsikker enn jeg kanskje har vært tidligere. Jeg synes det er viktig at interiøret står i stil med hustype. Etterhvert som interessen for interiør har vokst, har interessen for design også kommet. Jeg liker det enkelt og stilrent, samtidig som jeg ønsker at det skal være litt koselig.

Happy weekend ❤️ Ta gjerne en tur innom bloggen min, den oppdateres daglig 😘 ingerliselille.no ✔️

A post shared by Inger-Lise Lillerovde (@ingerliselille) on

Hva har vært vanskeligst å innrede i hjemmet ditt?
Faktisk synes jeg stuen har vært, og er fortsatt litt vanskelig å få helt optimal. Så her er det mulig det blir noen endringer etterhvert.

Hva er viktigst når du innreder?
Jeg synes det er viktig at et hjem representerer de som bor her. Og at ting harmonerer.

Hello monday 😴 Forrige uke gikk unna i en fart..! Noe sier meg at det samme gjør denne!? 😉 Håper du får en god ukestart 😘

A post shared by Inger-Lise Lillerovde (@ingerliselille) on

Forandrer du innredning i takt med årstidene?
Små endringer blir det noen ganger i året, men da går det mest i puter, pledd, blomster, bilder. Jeg bytter ikke ut møblene mine.

Ditt beste interiørtips?
Innred med det du selv liker, for å få din egen stil. Bruk store grønne planter for å tilføre rommet luft og liv. Tekstiler skaper alltid en god atmosfære. Ikke minst husk å tenke helhetlig når du innreder, da får du et mer gjennomført hjem.

Hvilket rom/type bilder gir best respons på Instagram?
Kjøkkenet er nok det som har fått aller mest oppmerksomhet hos oss, og stuen, hvor peisen vises.

Hvor henter du inspirasjon fra?
Jeg finner mye inspirasjon på Instagram og Pinterest, og så leser jeg litt blogg. Interiørblader blir jeg aldri lei av. Sist, men ikke minst så er det reiser, hoteller, kafé og restauranter som inspirerer meg aller mest.

Hvordan redder du situasjonen hvis du får uventet besøk og hjemmet står på hodet?
Da blir det en superrask rydding, hvor jeg gjerne hiver ting inn på avdelingen vår, bare for å få det ut av synet.

Hei hverdag ✔️ Snakk om brå overgang! 😬😅 Kidsa var ikke spesielt klar for det kan man vel si…! Men hei jobb ✂️😉

A post shared by Inger-Lise Lillerovde (@ingerliselille) on

I love decorating kids room 😍 This is Mika's new favorite corner 👌 ___ Most stuff from @sebrainterior 👌

A post shared by Inger-Lise Lillerovde (@ingerliselille) on

Dine instafavoritter?
Denne er alltid vanskelig, for det er så mange flinke, og det endrer seg jo litt. Men hvis jeg skal nevne noen så liker jeg godt kontoene til: @irene.stangeland @byggreisdeg @onlydecolove @whiteliving @stylizimoblog . Og så må jeg nevne @casachicks og @hanneromhavaas som har veldig inspirerende kontoer, og som jeg har blitt så heldig å bli godt kjent med. Det er ekstra kjekt!

Ditt beste instagramtips:
Ta gode bilder og varier dem. Tenk helhet når du poster dem, så du får en fin fargepalett på feeden din. Et par bilder om dagen er passelig. Vær aktiv, ikke bare på din egen feed, men hos andre også. Alle liker å få positiv feedback, og den som gir, får også mye igjen. Bruk hashtags#!

Good night sweet followers ✨

A post shared by Inger-Lise Lillerovde (@ingerliselille) on

Begynte på Instagram fordi:Jeg fikk så mange henvendelser fra folk som ville se huset vårt etter vi bygde og flyttet inn. Siden jeg hadde brukt Instagram som inspirasjon når vi selv bygde, var det naturlig å poste bilder her. Jeg begynte å bruke ulike hashtags# siden jeg så andre gjorde det, og plutselig begynte jeg å bli repostet av andre store kontoer. Etter det ballet det veldig fort på seg! Jeg har ikke hatt noen mål underveis, så veien har gått seg til etterhvert! Og det har vært veldig gøy! Instagram er et veldig hyggelig sted  å være. Folk er så utrolig positive her!