Abito: bilde av Juryen som skal kåre "Sørlandets mest ubrukelige kjøkken" Sørlandets mest ubrukelige kjøkken

Har du Sørlandets mest ubrukelige kjøkken?

Ubrukelig kjøkken? Slunken lommebok? Nå kan du vinne et nytt kjøkken til en verdi inntil 100.000 kroner.
Se boliger 170
Se Visninger 3

Har du ikke hatt tid, råd eller ork til å bytte ut kjøkkenet ditt? Nå finnes det håp. På Fædrelandsvennens boligsatsing Abito kjører vi nå i gang en konkurranse hvor du kan vinne et kjøkken til en verdi av inntil 100.000 kroner.

–  Konkurransen, som vi har kalt «Sørlandets mest ubrukelige kjøkken» er et samarbeid mellom Abito og Strai kjøkken Kristiansand, der en heldig vinner stikker av med et kjøkken til en verdi inntil 100.000, sier produktsjef i Abito, Cato Hersvik.

ubrukelig kjøkken

Vi etterlyser deres bilder av kjøkken som ikke ville nådd opp i noen interiørkonkurranse, annet enn denne. Det finnes mange trender på kjøkkenet som var populære i sin tid, men som nå kanskje kan få enhver til å grøsse. Er kjøkkenet utdatert, ubrukelig, lite funksjonelt, eller rett og slett bare stygt, ja da bør du hive deg på denne konkurransen. Så fremt du er villig til å dele bildene med offentligheten.

Abito: bilde av Juryen som skal kåre "Sørlandets mest ubrukelige kjøkken" Sørlandets mest ubrukelige kjøkken
Juryen som skal kåre «Sørlandets mest ubrukelige kjøkken».

Finalistene plukkes ut av en jury.

Fagjuryen som skal velge ut finalistene, består av Cato Hersvik (produktsjef, Abito), Hanne Rom Havaas (politibetjent, Lyngdal lensmannskontor. Hanne står også bak instagramkontoen @hanneromhavaas med 128.000 følgere), Silje Høivold Johnsen (markedsansvarlig hos Strai kjøkken AS), Monica Lohnås Roland (daglig leder, Strai Kjøkken Kristiansand AS) og Jo-André Hagen (Proff Montasje).

Kreative søknader

– Når de fire finalistene er plukket ut, er det leserne som via sms stemmer fram vinneren, forklarer Hersvik.

Daglig leder i Strai kjøkken Kristiansand, Monica Lohnås Roland, sier at hun håper det kommer inne mange kreative søknader.

– Vi håper det kommer inn søknader fra både hus og hytter, sier hun.

– Jeg kommer til å kikke på graden av ubrukelighet gjennom inntrykk vi får av bildene og beskrivelsene til de som deltar. Det kan være mye som oppleves som ubrukelig. Jeg er ikke fagutdannet på dette, så jeg vil følge magefølelsen og ta en seriøs vurdering ut fra det som blir sendt inn. Jeg gleder meg til å se hva som kommer inn av ubrukelige kjøkken, sier Hanne Rom Havaas.

Nå har du muligheten til å vinne et nytt kjøkken til en verdi av 100.000 kroner. Foto: Reidar Kollstad
Nå har du muligheten til å vinne et nytt kjøkken til en verdi av inntil 100.000 kroner. Foto: Reidar Kollstad

Konkurransen vil foregå i perioden 20. januar til 6. mars. Siste frist for å sende inn bidrag er 14. februar. I konkurranseperioden vil vi plukke ut en håndfull skrekkeksempler som blir presentert på abito.no, og i Fædrelandsvennens boligmagasin. Juryen vil så stemme fram fire kandidater til en finale.

– Finalen vil avgjøres ved at en vinner stemmes fram via sms av Abitos lesere. Dersom det står likt mellom to kandidater etter at stemmene er talt opp, vil fagjuryen få muligheten til å avlegge en stemme hver og avgjøre konkurransen, forklarer Hersvik.

Konkurranseregler

  • Du må sende minimum fire bilder av ditt kjøkken slik det ser ut i dag, med en begrunnelse for hvorfor akkurat du skal vinne. Bildene må dokumentere kjøkkenets utfordringer med forklaring. Gode historier og kreativitet teller positivt!
  • Bildene skal leveres i digital form på epost til: post@strai.no med «Sørlandets mest ubrukelige kjøkken» i emnefeltet.
  • Arrangøren forbeholder seg retten til å vise innsendte bilder på sine nettsider ved seinere anledninger.
  • Dersom det er personer med på bildet, eller bildene, er det innsenders ansvar å sørge for at avbildede personer er gjort kjent med, og har gitt tillatelse til at bildene kan offentliggjøres. Dersom arrangør skulle være i tvil om dette er tilfelle, vil bildene ikke bli med i vurderingen.
  • Vinneren vil bli offentliggjort på abito.no 6.mars.2017.

Premien inkluderer:

  • Et komplett kjøkken til en verdi av inntil kr 100 000,-
  • Gratis montering av kjøkken utført av Proff Montasje (inntil kr 10 000).
  • Spesialpriser på elektriker, rørlegger, maler etc. fra Proff Montasje sine samarbeidspartnere.
  • Gratis planlegging og tegning utført av erfarne interiørkonsulenter fra Strai Kjøkken Kristiansand.
  • Spesialpriser på hvitevarer

Skulle vinneren ønske et mer oppgradert kjøkken enn premien tilsvarer vil vinneren måtte betale mellomlegget fra kjøkkenets veiledende utsalgspris og premiens verdi.
Vinneren kan ikke konvertere premien til kontanter.
Vinneren aksepterer at Strai Kjøkken/ Abito kan ta bilder av kjøkkenet gjennom hele prosessen.
Vanlige garanti og reklamasjonsbetingelser gjelder.
Premien må benyttes innen utgangen av 2017.