Renate Larsen Lorentzen
Blogger om interiør i hjemmet, og gir enkle og forståelige tips til ulike anledninger og temaer. instagram:@casachicks

Slik får du naturen inn i interiøret

Og det trenger ikke koste deg annet enn frisk luft og bevegelse.
Se boliger 170
Se Visninger 3

For meg har naturen alltid vært en stor del av hverdagen. Jeg har vært mye ute, og løpt milevis i skogen.

stråpåbord
Tørkede strandstrå, gir gode minner fra en varm sommerdag, langt ute i de kalde vintermånedene.

Jeg elsker fjellet, og er en stor forkjemper for søndagstur med familien. Med dette, har det også blitt helt naturlig for meg å dra naturen inn i interiøret. Det gir meg en form for ro og balanse.

uten navn

Måter å bringe naturen inn på kan være alt fra materialer jeg bruker i møbler og innredning, til blomster, strå, drivved eller kvister. Alt på sin måte er dette med på å veie opp for det litt materialistiske og noe kalde interiøret som preger mange hjem.  Elementer fra naturen gir en behagelig stemning og skaper harmoni for meg. Følelsen det gir å komme hjem når jeg har dratt inn deler av naturen i interiøret er avslappende og god!

Har du fått med deg disse blogginnleggene?

Les også Nina Holst sitt første blogginnlegg


Les også Pia Håkonsen sitt første blogginnlegg


Les også Richard Ribe sitt første blogginnlegg

blogg1

Dekker jeg et bord, bruker jeg kvister, grønt og blomster etter årstiden. Det er spennende å se hvor varmt og personlig et i utgangspunktet upersonlig, porselensdekket bord kan bli med elementer fra  naturen.

bord
Sett sammen små hint av årstider eller høytider, uten at det overtar hjemmet ditt.

 

IMG_8969 (1)
Strå og kvister fra naturen! Gratis, enkelt og dekorativt!

Men det er viktig å ikke ta inn for mye. Less is more gjelder også her. Dekker jeg et bord med ting fra naturen, holder jeg resten rundt rent og enkelt. Har jeg overlesset en potte med strå eller kvister, forsøker jeg å holde det til kun det rommet.

Ønsker jeg mer, går jeg ut!

Det trenger ikke å være mye, ei heller vare evig. Jeg bytter ofte ut, og endrer etter både humør og årstid. Det beste er jo at det ikke koster noe annet enn frisk luft og litt bevegelse.

Renate deler mer inspirasjon på Instagram@casachicks: