Det er kanskje ikke så rart Olivias hjem har tatt av på Instagram

Innenfor dørene hos Olivia Angeline Fiskebeck og familien åpenbarer det seg en spennende verden i sort. Se video av det moderne hjemmet!
Se boliger 170
Se Visninger 3

– Vi flyttet inn en uke før jul, så vi har ikke bodd her så veldig lenge, sier Olivia Angeline i det hun ønsker oss velkommen inn i familiens splitter nye funkishus.

Olivia Angeline Fiskebeck stortrives i sitt nye funkishus på Justneshalvøya. -Vi falt for tomta med en gang vi så den. Alle foto: Jim Rune Bjorvand

Mange har nok allerede sett små glimt av huset til Olivia. På kort tid har nemlig Instagram-kontoen hennes @olivia_angeline_f blitt en stor hit blant interiørinteresserte over hele landet.
– Jeg har hatt kontoen min siden 2014, men det var først da vi begynte å bygge hus at jeg startet med å dele interiørbilder. Den siste tiden har det tatt litt av, og jeg nærmer meg 20.000 følgere, sier hun.

-Jeg har også hatt et helt lyst hjem, men denne gangen hadde jeg lyst til å ha det mørkt og annerledes, sier Olivia. Foto: Jim Rune Bjorvand

Mørk og mystisk

Og det er kanskje ikke så rar at så mange har fattet interesse for hjemmet til Olivia Angeline. For både hjemmet og Instagram-kontoen skiller seg ut med sin mystiske og mørke stil.
–  Det har jo lenge vært inn med sort og mørke farger i interiøret, men jeg vel kanskje dratt det litt lengre i hjemmet mitt, sier hun og ler.
For i hjemmet til Olivia Angeline, samboer Snorre, og de to barna Niklas og Sarah, er basen mørk.

Se også: Se den fantastiske eiendommen til Berit og Preben Vildalen

Fra sitt 300 kvadratmeter store hjem inspirerer Olivia Angeline flere tusen hver eneste dag på Instagram.- Jeg bruker kontoen min som et lite avbrekk i hverdagen. Jeg liker å bli inspirert, og elsker å dele med andre, sier hun.


–  Jeg har som» alle» andre også hatt et hvitt hjem, men denne gangen hadde jeg lyst til å gjøre noe annerledes. Det begynte med at jeg ville ha kjøkkenet sort. Så ble det bare mer og mer.
Og det har Olivia ikke angret på.
– Absolutt ikke. Det var nok noen som hevet øyebrynene over valgene mine, forklarer Olivia.

Les også: Bygget sin egen arbeidsplass i garasjen

Olivia har en mørk base i hjemmet sitt. De fleste vegger er malt i sort. – Men for å brekke opp litt har vi noen lysere vegger, og golvet er i grått, sier hun.

Fulltidsjobb

32-åringen brukte lang tid på å planlegge huset, og har vært involvert i absolutt alt etter at tomta ble kjøpt. Hun legger ikke skjul på at det å bygge hus nærmest har vært som en fulltidsjobb i nesten halvannet år.

–  De har ledd mye av meg og ideene mine på byggmøtene jeg har vært med på. Og de har nok til tider synes jeg har vært litt krevende, men så har jeg også fått det som jeg vil
Olivia Angeline.

Familien har gjort plass til et gjennomført hjemmekinoanlegg. -Rommet er lydisolert og alt av ledninger og høyttalere er skjult inne i veggen.
Velkjente filmpersonligheter pryder veggen i kinorommet

– Jeg har vært litt mellom jobber, og har heldigvis hatt god tid til å drive med dette. Så jeg har pirket på det meste og plukket ut alt her inne, sier hun.
Olivia Angeline har fått frie tøyler av mannen hva interiør og innredning angår. Hun har stilt opp med tegninger i byggemøter, servert lunsj til arbeidsfolkene som har jobbet på huset, og hatt en finger med i det meste.

Gutterommet til 12 år gamle Niklas. – For å utnytte rommet mest mulig har vi flyttet senga helt opp under taket.
Olivia fikk spesiallaget oppheng til klær. – Det er egentlig baderomsrør som er satt sammen, og spraymalte svarte.
Den grå sengegavlen har Olivia laget selv av baderomsplater.

–  De har ledd mye av meg og ideene mine på byggmøtene jeg har vært med på. Og de har nok til tider synes jeg har vært litt krevende, men så har jeg også fått det som jeg vil, sier Olivia.
Etter drøye tre måneder i det nye huset er det ingenting 32-åringen ville gjort annerledes.

Ytterst på Justneshalvøya med utsikt utover skog og vann, har Olivia Angeline og Snorre skapt et moderne familiehjem litt utenom det vanlige.

Moderne funkis

– Jeg hører folk sier man må bygge seg gjennom tre hus for å bli helt fornøyd, men jeg har vært med på alt med dette hjemmet så jeg kan ikke tenke meg å forandre på noe.
Huset, som er på rundt 300 kvadrat, er bygget i moderne funkisstil. Arealet er fordelt på tre etasjer, og har også en hybeldel. Praktiske løsninger som fungerer for familien har vært viktig under byggingen.

-Den mørke stilen er gjennomgående i hjemmet til familien Fiskebeck. Derfor ble også trappa sort.

– For eksempel har vi alle soverommene i samme etasje. Og så har vi stue og kjøkken i øverste etasje for å få mest mulig ut av utsikten vi har.
Hjemme hos familien Fiskebeck Klefstad er det dermed lite som er overlatt til tilfeldighetene. Her er alle løsninger gjennomtenkt. Til og med innredningen på soverommet er spesiallaget.
– Jeg hadde noen tanker i hodet, og fikk laget noen rør som jeg har skrudd sammenbrutt som oppheng til klærne våre.

Gjestebadet er som resten av hjemmet smakfullt innredet.

Hotell-inspirasjon

Olivia Angeline har hentet mye inspirasjon fra Instagram, men også parets mange reiser og hotellopphold har vært med å forme huset. Blant annet har Olivia forsøkt å innrede hovedbadet som et mini-spa med badekaret nedfelt i golvet.

Hovedbadet er inspirert av de mange spahotellene Olivia Angeline og mannen har besøkt.

– Vi har vært reist mye og bodd mye på spahotell. Så både med innredning, fargevalg, og lukter har jeg forsøkt å skape en ekstra god stemning på badet, sier hun.
Kinorommet i husets første etasje er det derimot mannen som har bestilt. Og her har ikke paret spart på noe. Alt av ledninger og lydanlegg er innebygd i veggen. Rommet er også lydisolert, og som resten av huset er også dette rommet mørkt.
– Bortsett fra kjøkkenet, er dette rommet vi bruker aller mest. Det er liksom blitt stua vår. Her kan ungene dra med seg vennegjengen hjem og se på film eller fotball uten at det sjenerer noen, avslutter hun.

Mer Bolig-tv:

Hjemme hos kunstner Frank Brunner: – Jeg synes 50/50 livet er helt topp.

Hjemme hos Hanne Rom Havaas: Har bygd drømmehus på 450 kvadratmeter

Hjemme hos Maren Baxter: Maren har Norges vakreste hjem