– Et koselig kaos med leker overalt

Ingrid Sandvik (32) elsker ting som har en historie og hun vil heller ha et hjem som står på hodet enn at det skal være strøkent hele tiden.
Se boliger 170
Se Visninger 3
Ukens instagrammer
Ingrid Navelsaker Sandvik
Alder
32
bor
Nordfjordeid
Vært på instagram siden
2012, men ble ikke aktiv før i 2017
instagramkonto
@navelsaker

Hvordan vil du beskrive hjemmet ditt?
– Hjemmet vårt til daglig er et koselig kaos med leker overalt. Under alle lekene kan man finne en miks av mange forskjellige stilarter, som til sjuende og sist har blitt vår personlige stil. Vi har et fargeinnslag i alle rom.

Idag har det vore grått ute, men lyset inne var likevel veldig fint 😊 Pizzaen idag utgikk til fordel for thai-takeaway frå Vågsøy. Njomnjom 👌🏼 Ja, eg er glad i mat! Tar meir enn gjerne imot oppskrifter 😬 ———————————————————— #friday #livingroom #diningroom #kitchen #flowers #normanncopenhagen #desenio #finahem #fashionaddict #immyandindi @immyandindi #jorunn_78 @jorunn_78 #interior123 @interior123 #ingerliselille_inspo @ingerliselille #casachicks1 @casachicks #dittlillehjerterom @mittlillehjerte #kajastef @kajastef #interior4you #interieur #wohnen #dekoracje #decoraçãodeinteriores #decoração #bobedre #boligpluss #kkliving #ukensinstagrammer @abito.no #ukensprofil @hanneromhavaas #frufjellstad @frufjellstad

A post shared by Ingrid Navelsaker Sandvik (@navelsaker) on

Hva er et hjem for deg?
– Et hjem for meg er et sted man kan slappe av og at man slipper å gå på tå hev. En plass hvor man kan være seg selv fullt og helt og kjenne seg trygg. Selv om alt er nytt i huset hadde vi bestemt oss for, allerede før vi flyttet inn, at både store og små skulle få herje på. Akkurat slik det skal være i et hjem.

Hvordan har interiørstilen din endret seg med årene?
– 
Den har endret seg enormt de siste fem årene – fra å være romantisk med blonder og blomster, til å bli mer stilrein. Jeg liker fremdeles å ha det lunt, men uten for mange ting. Det at jeg liker farger har heller ikke endret seg.

God påske // Happy easter 🐣🌼💛

A post shared by Ingrid Navelsaker Sandvik (@navelsaker) on

Hva har vært vanskeligst å innrede i hjemmet ditt?
Det har vært litt vanskelig å innrede gangen. Det tar jeg på min egen kappe siden jeg valgte gul ytterdør. Etter ett år elsker jeg fortsatt døra, men gangen mangler den siste «finishen» når det kommer til interiøret.

Hva er viktigst når du innreder?
– Det viktigste er at både mannen min og jeg liker resultatet. Det er jo selvfølgelig viktig at vi ikke har ting som barna kan skade seg på, eller ha gjenstander vi er redde for skal bli ødelagt. Jeg er dessuten veldig glad i ting som har en historie – huset vårt er fylt med møbler og gjenstander vi har arvet.

Jeg synes egentlig det er sjarmerende med litt rot. Det er et tegn på at man har kommet inn i et ekte hjem.

Via ferrata Loen overstått 😳🤣💪🏼 Det var heftige greier! No er det MALAKOFF ROCKFESTIVAL 🎉 Nokon som skal?? ———————————————————— Bilder frå @desenio #desenio 👌🏼 Skikkelig bra utvalg posters. Idag er siste dagen med 25% rabatt på posters (minus handpicked) ved bruk av koden NAVELSAKER 😊 ———————————————————— #kitchen #kitchendesign #kitcheninspo #kuchnia #kuchen #decoracao #decoracaodeinteriores #ilovemyinterior #interior4inspo #ourluxuryhome #interieur #interior123 @interior123 #inspire_me_home_decor #interior4you #interior4all #interior9508 #кухня #cuisine #キッチン #廚房 #villalille @villalille #jorunn_78 @jorunn_78 #hay #string #hayhee @haydesign @haynorge

A post shared by Ingrid Navelsaker Sandvik (@navelsaker) on

Forandrer du innredningen i takt med årstidene? 
– Vi har nok mer blomster inne på vårparten enn det vi har ellers. Og på mørke kalde kvelder tenner vi gjerne stearinlys og har tepper liggende rundt omkring.

Ditt beste interiørtips?
– Ikke vær redd for å bruke farger, vegger kan males om, og ting og tang kan flyttes på. Ha det slik du selv ønsker at det skal være.

Det kan vel aldri bli for masse blomster… eller? 😅 Det er nest beste dagen i veka, håpar dokke nyter den 😊 #livetpåløkja

A post shared by Ingrid Navelsaker Sandvik (@navelsaker) on

Hvor henter du inspirasjonen fra?
– Instagram er helt klart den største inspirasjonskilden. Jeg finner også mye inspirasjon på Pinterest, blogger, i interiørbutikker og ute i skog og mark, når tankene får flyte fritt.

Hvordan redder du situasjonen hvis du får uventet besøk og hjemmet står på hodet?
– Det tenkte vi på i planleggingsfasen av huset. Vi har egen inngang for familien og en matbod i direkte tilknytning til kjøkkenet. Disse to rommene er mine absolutt favoritter og tar unna det verste hverdagsrotet. Jeg synes egentlig det er sjarmerende med litt rot. Det er et tegn på at man har kommet inn i et ekte hjem.

Faktisk så er kontoret/syrommet lesset ned med bomkjøp.

Dine Instafavoritter?
– Åh, det er mange, men de jeg har hatt som favoritter hele veien er @maritfolland og @irene.stangeland. I det siste har jeg også fått noe andre favoritter som @gratishaugen og @byggreisdeg.

Har du noen gang gjort et skikkelig bomkjøp?
– Mange ganger. Faktisk så er kontoret/syrommet lesset ned med bomkjøp. Jeg er nok også over gjennomsnittet glad i lamper, og bytter de gjerne ut hvis jeg ikke er fornøyd.

Beste Instagramtips?
– Det må være kvalitet framfor kvantitet. Jeg synes også det er viktig med vinkelrette bilder. Raushet i kombinasjon med ærlighet er også fint.

Begynte på Instagram fordi? 
– Jeg var i permisjon da alt startet. Etter å ha snoket i noen år og bygd eget hus, tenkte jeg det var på tide å legge ut litt selv. Jeg hadde en tanke om å legge ut ett bilde hver dag i hele 2017, og på den måten oppnå 1000 følgere innen året var omme. Målet mitt var i boks allerede i januar og det ga jo mersmak. Det har vært fint å «bli kjent» med folk der.