Interiørkontoene du bør følge på Instagram

Instagram er en utømmelig kilde for interiørinspirasjon! Her er noen av Abitos norske favoritter som vi synes du bør følge med på.
Se boliger 170
Se Visninger 3

Sulten på interiørinspirasjon? Vi kan sitte i timevis og drukne øynene våre i vakker inspirasjon på Instagram. Det finnes så utrolig mange flinke folk der ute og vi har lyst til å følge dem alle. Det kan nesten bli for mye av det gode noen ganger. Her har vi plukket ut noen av kontoene vi elsker å følge med på – og som vi synes du burde følge også.

PS! Det kan hende du får lyst til å pusse opp eller fornye litt hjemme etter å ha bladd deg nedover her.

@hanneromhavaas
Hanne (39) fra Lyngdal, 171.000 følgere.
En personlig interiørkonro der hun deler bilder fra sitt gedigne funkishjem i Lyngdal. Kontoen er spekkfull med fine bilder, smarte byggetips, rominndeling og fasade. Innimellom deler også Hanne noen personlige hverdagsglimt fra tur eller trening.

Good morning💁🏼 Still 3 weeks left of my vacation 🎶🎶 Starter dagen med å redde alle blomster fra drukningsdøden😝 De svømmer i krukkene😤 Så blir det ut på ei hytte til noen venner vi ser en gang i året ❤️🎶 Det er stas med ferievenner for store og små✔️✔️ I kveld skal jeg nyte kvelden her👆(håper jeg🙄💦😜) • #vacation #outdoorliving #outdoor #outdoorlife #myhome #modern #boligpluss #dagensinteriør #interiordecor #interiorwarrior #interior123 #immyandindi #interiordesign #inspire_me_home_decor #interior4all #outdoorspace #husoghage #hageliv #interiørmagasinet #elledecoration #kk_living #bonytt #mycasa #cozy #cozyhome #decoração #decoracao #kajastef #cctema @casacathrine @carlberg_home #summervibes

A post shared by Hanne Rom Havaas (@hanneromhavaas) on

@irene.stangeland
Irene Stangeland (34) fra Sola, 34.400 følgere.
Store rom, smarte løsninger og god gjennomlysning i et moderne og minimalistisk hjem er stikkord som preger kontoen til Irene. Basen i hjemmet er lys, men Irene er likevel flink til å tilsette farger og spennende elementer i interiøret.

@casachicks
Renate Larsen Lorentzen (38) fra Lillesand, 189.000 følgere.

Renate ble kåret til Sørlandets mest inspirerende instagrammer på Abito Trendaften tidligere i år. Renate har en personlig interiørkonto. Kontoen inneholder bilder fra både hjem og hytte. Renate er opptatt av å følge sin egen stil o skape et hjem mer enn å følge trender. Noe som også gjenspeiler kontoen hennes.

@villalille
Laila Lillerovde (37) fra Nautøya, 109.000 følgere.

Kontoen og hjemmet hennes er moderne og klassisk. Hun deler for det meste bilder fra sitt eget funkishjem som hun ved hjelp av spenstige farger og elementer fra naturen, masse puter og pledd, har klart å gjøre lunt og hjemmekoselig.

God morgen, eller formiddag☕️ De dagene jeg har kveldsvakt, føler jeg at jeg får SÅ mye mer ut av dagen!🤗 Sånn er det når man våkner like tidlig uansett alarm eller ei🙄🤓 Minnes den svunne tid, da man uten problem kunne sove til klokka 12..var litt deilig det også🤣 Ønsker deg en fin tirsdag🎶 – – #havlandetifargar #nautøya #kjøkken #kjøkkeninspirasjon #kitchen #kitchendesign #inspiration #interior #interiores #interior123 #interior4all #interiordesign #interiorstyling #passion4interior #nordichome #nordicinspiration #scandinaviandesign #danskdesign #wohnen #dagensinterior #designhome #designinterior #moderndesign #modernarchitecture #ukensprofil @hanneromhavaas #ukensinstagrammer @abito.no

A post shared by Laila Lillerovde (@villalille) on

@futurenordichome
Kari Haugsjord (44),fra Hedmark, 186.000 følgere.
Kari sin konto er en minimalistisk og moderne interiørkonto. Funksjonalitet er viktig, og hun er flink til å myke opp reine, stramme linjer med geometriske interiørdetaljer som skaper kontraster. Kari sine bilder er fulle av stemning.

@egilfarstad
Egil Farstad (32), fra Aspøy utenfor Ålesund, 17.400 følgere.
Egil Farstad har skikkelig god estetisk sans, og deles massevis av fine bilder fra sin 70 kvadratmeter store leilighet. En funksjonell skandinavisk stil. Flink på detaljer som bryter det ellers stramme interiøret.

B Ξ Λ U T I F U L D Λ Y 🔝 Summer is still on and I've been outside ever since i got home from work (except doing this) 😆🌿☀️ _______________________________________________________ . . . . . #bobedre #interior4all @interior4all #nordichome @nr13b #finahem @finahem #whiteinterior @white.interior #skandinaviskehjem #ukensprofil @hanneromhavaas #modernismweek @dreaminteriors #monochrome #scandinavianhome @scandinavianhomes @futurenordichome #charmingsunday @interior4inspo #mynordicroom @mynordicroom #boligliv #frufjellstad #interiordesign #delmittbilde #frutanem @mitlyse #interiør #middleweekinspiration @interior4you1 #interior123 #frkfornebu #boligpluss #nordiskehjem @erjinterior #mittnordiskehjem #norge #interiorsummer @waspsliving #minimalism @frutanem #minimalist @palettenoir #minimalistic #ålesund

A post shared by Interiør | Planter | Interior (@egilfarstad) on

@olivia_angeline_f
Olivia Angeline Fiskebekk (33), fra Kristiansand, 39.400 følgere.
Olivia har en mørk og mystisk Instagramkonto som skiller seg ut fra mange typiske “instahjem”. Olivia deler for det meste bilder fra eget hjem. En moderne og stilrein leilighet med drøssevis av spennende detaljer.

@lenespedersen
Lene Pedersen (38), fra Sandefjord, 14.600 følgere.
Kontoen og hjemmet til Lene har en fin blanding av gammelt og nytt. Et moderne og fresht hjem med mørke farger, og lun atmosfære. Masse fine detaljbilder.

@anettetalstad
Anette Talstad (37), fra Sykkylven, 49.600 følgere.
Fargerikt, lekent og minimalistisk er stikkord som beskriver stilen og kontoen til Anette. Kontoen er et friskt pust med spennende bruk av sukkertøyfarger. Gøy og leken konto som kun poster bilder fra eget hjem.

Life is about using the whole box of crayons 😙 Happy weekend!

A post shared by Make It Pop 💥 (@anettetalstad) on

@by_betina
Betina Carlsen (37), fra Askøy, 82.400 følgere.
Lyst, lekkert, nordisk interiør, Betina liker å leker med ulike stiler, og er flink til å ta inn naturen i interiøret sitt. En konto man virkelig kan drømme seg bort i.

@byggreisdeg
Borgar (35) og Kristin (31) Lindhjem, Oslo, 26.200 følgere.
En utrolig inspirerende instagramkonto hvor ekteparet deler bilder fra deres nybygde funkishus i hovedstaden. Stilen er moderne og lun. Massevis av farger og inspirasjon til alle som skal bygge nytt eller fornye. Et moderne hjem som ikke er for sterilt.

En liten tur hjem for å vanne plantene 🌿💦😊 #ukensprofil @hanneromhavaas

A post shared by Kristin & Borgar (@byggreisdeg) on

@sirioreelle
Siri Ore Elle (49), fra Farsund, 5972 følgere
Er du fan av retrostilen bør du så absolutt følge kontoen til Siri som er full av retro, gjenbruk og farger. Kontoen bærer preg av at hun liker å mikse og matche ulike stiler, loppisfunn, design og egenproduserte ting.

@nr13b
Siv Lorgen, (35), Ålesund, 103.000 følgere.
Hvis du har små barn og trenger inspirasjon til lekre barnerom, er denne kontoen noe for deg. Siv har både gutt og jente, og deler hyppig bilder fra barnerom og lekerom. Hun viser selvsagt også masse bilder fra hjemmet ellers som er lyst og skandinavisk innredet med en lyse delikate farger. Hun deler også en god del DIY-løsninger som er mulig for alle som har litt snekkerferdigheter å få til.

@trude_k_
Trude Kjos (38) fra Vestby, 27.400 følgere.
En konto som er inspirert av den nordiske, rustikke stilen. En god miks av naturlige og stramme linjer. Interiøret og fargene er stort sett holdt og grått, hvitt og sort. Men som blomsterdekoratør er trude kjempeflink til å bruke blomster og planter i interiøret.

@zaras_home
Zara Thoresen (32), fra Kristiansand, 28.400 følgere.
Moderne, industriell og urban er stikkord som beskriver kontoen til Zara. Mørke og lune veggfarger, med innslag av farger og metall-overflater gjør dette til et spennende hjem. Blanding av ulike stiler gir hjemmet et personlig preg, i tillegg til at det oppleves som moderne og trendy. Zara er kjempeflink til å mikse dyrt og billig.

Har du tips til kontoer vi absolutt burde få øynene opp for, tips oss gjerne på instagram: @abito.no
Eller legg igjen en kommentar under innlegget på Facebook.