Hilde Cecilie Eggen
Hilde Cecilie Eggen elsker alt som har med interiør og innredning å gjøre. Borddekking er en stor lidenskap. Mottoet hennes " Always in mood for redecoration" er en god beskrivelse på noe av det hun kommer til å blogge om for Abito. Instagram@eggens_verden

Dekk et høstbord på 1,2,3

Se boliger 170
Se Visninger 3

Skal du har gjester nå i høst, eller  kanskje du bare har lyst «piffe» opp middagsbordet en hvilken som helst ettermiddag? Det du gjør selv, eller setter ditt personlige preg på, er kanskje det gjestene husker best når kvelden er over. Maten du serverer stimulerer smakssansen vår, men bordet du dekker gjør noe med sinnet og omgivelsene dine besøkende skal være endel av.

 

imgp8165
Røde epler er alltid lekkert, og står spesielt i flott kontrast til gule blader.Frisk luft, flotte farger og mange valg i naturen. Hva mer kan du ønske deg for en lun og spenstig borddekking? Ikke gjør ting så komplisert men bruk det du har eller ser rett utenfor vinduet ditt eller for den slags skyld finner i en veikant.

Mitt tips er: TA HØSTEN INN, og tenn masse lys. Bruk glass og vaser i ulike varianter. Finner du en grein med et eple eller to så tar du det med inn. Bruk gjerne høstblader med flotte farger. Strå, lyng og visne blomster strør du utover bordet. Sleng på noen plommer eller epler for å tilføre det lille ekstra. Det skal lite til før det hele ser fantastisk flott ut, og ikke minst tidsriktig for sesongen.

Nå er det høstferietid så ta gjerne barna med på oppdagelsesferd «ut i høsten», og bruk det dere finner til å pynte med.

imgp8162

Mange legger stort sett bestikket ved siden av tallerkenen. Det trenger du absolutt ikke. Det er vel så fint å legge det på tallerkenen, eller bruk fantasien og finn på noe annet kreativt. På dette bordet har jeg funnet en vissen blomst, men den passer absolutt inn i disse omgivelsene.

imgp8161

Servietter er fint uansett om de er av stoff eller papir. I hverdagen bruker jeg stort sett papir, men til større begivenheter er det ekstra fint med stoffservietter.

imgp8181

Bruk masse lys og bruk gjerne flere farger på denne tiden. Jeg bruker i hovedsak hvitt men her har jeg også blandet inn noen sorte. Er du glad i brunt, oransje eller hva det måtte være, så bruk det du liker.

  • Walk-in garderobe på lavbudsjett

imgp8180

Gule blader, grønne blader og kvister i skjønn forening. Bruk høsten for det den er verd både innendørs og utendørs!