28
InfoRyen / Tveit - Oppgradert enebolig med garasje og stor, solrik hage. Meget barnevennlig i blindvei!
BeliggenhetBoligen har en solrik beliggenhet i blindvei, i et trygt og godt lite nabolag på Tveit. Området er meget familievennlig, med flere barnehager og trygg gangavstand (ca. 2,9 km) til barne- og ungdomsskolen på Ve - hvor det i disse dager også oppføres ny idrettshall. Videre er det kort vei til Prix nærbutikk, Kjevik flyplass og Hamresanden med blant annet dagligvarebutikk, gatekjøkken, frisør og bensinstasjon. For barna og den som er glad i idrett og friluftsliv - er det kort vei til idrettsplass, ridesenter, alpinbakke og 18-hulls golfbane på Bjaavann, samt et rikt utvalg merkede turløyper og badeplasser i både ferskvann og sjø. Kristiansand sentrum, med alt av kultur- og servicetilbud ligger omtrent 15 km unna - og det er kun 10 minutters kjøring til Norges største shoppingsenter i Sørlandsparken.
AdkomstFra E18 ved Timeneskrysset_ Følg Topdalsveien forbi avkjøringen til Kjevik. Kjør forbi Prix butikken og sving første vei til venstre inn Ryensveien. Kjør opp bakken og sving umiddelbar til venstre og deretter første til høyre. Boligen ligger på venstre side. Se forøvrig kart. Det vil bli godt skiltet med Stray&Co visningsskilt ved fellesvisning.
InnholdBoligen går over to plan med følgende løsning_1.etasje_ Entré/gang, mellomgang med luke til bortsetningsloft, gjestetoalett, 3 soverom, samt stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse og hage.U.etasje_ Kjellerstue, bad/wc/vaskerom, samt kontor med egen utgang.
StandardDette er en innholdsrik bolig som er betydelig oppgradert de senere år. Vi kan blant annet nevne oppussede overflater, innredet kjeller, nytt kjøkken, 2 nye bad, flere nye vinduer og oppgradert el-anlegg m.m. På gulv i oppholdsrom er det slitesterk 1-stavs laminat, og det er malte vegger, noe panel og 2 kontrastvegger med tapet i kjeller. Følgende standard kan i hovedsak nevnes_Man entrer boligen til gang. Her er det store fliser i inngangsparti, garderobeskap og god plass til tøyoppheng og skohyller. Videre kommer man til mellomgang som har luke til bortsetningsloft, samt åpen løsning til stue og kjøkken. Her er det varmende peisovn, spotter i tak, samt god plass til flere sittegrupper og spisestue. Store vinduer gir godt med naturlig lys, og via skyvedør er det utgang til sydvestvendt terrasse og hage. Kjøkkenet ble renovert i 2016 med moderne innredning fra Kvik Kjøkken. Innredningen har god skapplass, store arbeidsflater med frokostbenk, samt integrerte hvitevarer og avtrekksvifte av god kvalitet. Gjestetoalettet har flislagt gulv med varmekabler, og våtromsplater på vegger. Rommet er innredet med vegghengt toalett, baderomsinnrendning med vask og overskap med speil. I tillegg har etasjen tre gode soverom, alle med garderobenisjer. Via nyere trapp med eiketrinn og stålspiler, entrer man underetasjen. Her er det stor kjellerstue som er innredet i to avdelinger med tv-stue og evt. lekerom. Fra kjellerstuen er det varmekabler og åpen inngang til kombinert bad/vaskerom. Badet er romslig og smakfullt innredet med spotter i tak, cement-fliser, frittstående badekar, dobbel rainshower og innredning med dobbel vask. Rommet har også avdeling med vegghengt toalett, samt opplegg for vaskemaskin og vvbereder fra 2015. I tillegg har etasjen kontor med egen utgang til gårdsplass.
ByggemåteBoligen er oppført med støpt såle og grunnmur i betong. Vegger er med pusset leca, samt bindingsverk i tre - utvendig kledd med trekledning. Taket er tekket med betongtakstein. Se for øvrig boligsalgsrapport.
Tomt1.051 kvm eiet. Tomten er relativt flat, lettstelt og særdeles solrik. Den er pent opparbeidet med gruset gårdsplass, hage med plen, morell- og epletrær, samt skjermende hekk mot naboer. Fra stue er det utgang til sydvestvendt terrasse med videre trapp ned til hage. Hagen er romslig og innbyr til lek og morro. Her er det oppført lekehytte, samt plassbygd peis og benk.
ParkeringFrittliggende, enkel garasje med sykkelbod i bakkant. For øvrig biloppstillingsplasser på tomt.
OppvarmingElektrisitet og ved. Nyere peisovn i stue. Varmekabler på gjestetoalett, kjellerstue og bad/vaskerom.
Kommunale avgifterKr. 15.567,- /år, inkluderer feie- og tilsynsavgift, vann, avløp og eiendomsskatt (kr. 5.380,-) Renovasjon faktureres direkte fra Avfall Sør.
Brukstillatelse/FerdigattestFerdigattest datert 25.09.1969.
Offentlige forhold/ReguleringEiendommen ligger i tilknytning til Kommuneplanen med formål_ Bebyggelse og anlegg. Hensynssone_ Gul støysone, verna vassdrag.
Vei/Vann/AvløpEiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
BudgivningSe forbrukerinformasjon om budgivning vedlagt i prospektet.
Eiendommens tilstandKjøper er oppfordret til å besiktige eiendommen. Eiendommen selges i den stand den var ved Kjøpers besiktigelse, jfr. Avhendingsloven § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i avhendingslovens kap. 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp jf. avhl. § 1-2 (2). Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller_ Når kjøper ikke har fått opplysninger om forholdet ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Kjøper oppfordres til å la seg bistå av bygningskyndige, elektro-/VVS-kyndige og gjerne brannkyndige hvis ildsted.
HvitvaskingIht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.
BoligkjøperforsikringDet gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Se for øvrig eget produktark om forsikringen i denne salgsoppgave.Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
AdresseRyensveien 41 A, 4658 Tveit
Prisantydning+ omk3290000 ,-
P-ROM / BRA1051 m
Byggeår1968
TypeEnebolig
Tomt1051 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 28 bilder