41
InfoEnebolig i kjede over 3 plan med praktikantdel og garasje med utsikt til Topdalsfjorden på Justneshalvøya
InnholdU etg._ Entre, bod/vaskerom, bod/teknisk rom, samt praktikandel med vindfang, soverom, stue m/kjøkken og utgang til terrasse, samt bad/wc.Garasje ved inngangspartiet med bod innenfor.1.etg._ Stue med utgang til terrasse, 3 soverom hvorav 1 med utg. til stor terrasse og bad/wc.2. etg._ Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. Visning kan avtales i påsken med eier på telefon 90151372.
StandardHOVEDDELEN AV HUSET_ Gulv_ Fliser m/varmekabler i entre og bad. Belegg i bod/vaskerom og bod. Parkett øvrige rom.Vegger_ Fliser på bad. Malt i øvrige rom.Tak_ Malt m/downlights i entre og bad. Malt i øvrige rom. Kjøkken_ Sigdal kjøkkeninnredning med øy m/komfyrtopp - induksjon. Micro. Stekeovn/damp. Oppvaskmaskin. Kjøleskap, fryseskap og kaffemaskin. Alt i Miele.Bad _ Baderomsinnredning med doble vasker. Dusjkabinett. Toalett. Opplegg vaskemaskin.For øvrig_ Garderobe i entre 1 .etg. Flexit ventilasjonsanlegg. Fiber innlagt. Praktikantdelen__ Gulv_ Fliser m/varmekabler i vindfang og bad/wc. Parkett på soverom og stue m/kjøkken.Vegger; Baderomsplater på bad/wc. Malt i øvrige rom. Tak_ Malt i alle rom. Kjøkken_ Sigdal kjøkkeninnredning m/opplegg til oppvaskmaskin.Bad/wc_ Baderomsinnredning. Dusjkabinett, Vegghengt toalett. Varmtvannsbereder. Opplegg til vaskemaskin.
Fyring/OppvarmingVarmepumpe i stue hoveddel. Varmekabler i de fleste rom i u.etg. samt bad.
BeliggenhetAttraktivt beliggende på Justnes Panorama på toppen av Justneshalvøya, ca 8 km øst for Kristiansand sentrum i nyere boligområde med boliger bygget i funkisstil. Det tar ca 10 minutter med bil, både til Sørlandsparken og sentrum, samt 7 minutter til UIA.Meget barnevennlig med lekeplasser i området, gåavstand til Justvik barneskole, Havlimyra ungdomsskole, samt flere barnehager. Kort vei også til småbåthavn og flere badestrender. Flott turterreng både fra Gillsvannet og innover til Jegersberg med lysløyper og badeplasser. Kort vei til fiskevann og golfbane på Ålefjær.
AdkomstFølg E-18 østover til skilt med avkjørsel Ålefjær. Følg Ålefjærveien utover til det kommer skilt til høyre med Justnesskauen ved rundkjøring. Følg veien - ta til venstre inn ved skilt til Roseveien. Ta så av til venstre inn til Marikåpeveien. Boligen vil bli skiltet med til salgsplakat fra Meglerhuset Sædberg.
ParkeringGarasje i tilknytning til huset med bod innenfor.
OvertakelseEtter nærmere avtale.
ByggemåteTrekonstruksjon.
EnergimerkingEnergimerke B og oppvarmingskarakter RØD
Vei, vann og kloakkOffentlig tilknyttet.
ServitutterIngen servitutter registrert.
UtleiemulighetPraktikantdel i tilknytning til boligen som idag leies ut for kr 6.500,- pr. måned.
KonsesjonspliktErvervet er ikke konsesjonsbetinget.
FerdigattestGItt 29.01.2016.
Skole / barnehageJustvik barneskole og Fagerholt barneskole ca 3 km fra eiendommen. Havlimyra ungdomsskole like nedenfor eiendommen. Ca 7 minutters kjøretur til KKG- Videregående skole og Universitetet i Agder.Barnehage i nærheten på Havlimyra samt på Justvik.
Offentlig kommunikasjonBusstopp langs Justneskauen nær boligen.
BeskaffenhetTomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass, noe grøntareal og terrasser rundt boligen. Drivhuset medfølger ikke.
AdresseMarikåpeveien 32, 4634 Kristiansand S
Prisantydning+ omk5200000 ,-
P-ROM / BRA345 m
Byggeår2015
TypeEnebolig
Tomt345 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 41 bilder