23
Info3-roms aksjeleilighet med vestvendt balkong og mulighet for utbygging av loft 
InnholdLeiligheten ligger i 2.etg. og inneholder_Gang, dusjbad, separat toalett, kjøkken m/spiseplass, stue m/utg. vestvendt balkong og 2 soverom.Loftsareal på 37 kvm som ligger over leiligheten tilhører denne leilighet og kan bygges ut. Består idag av 2 værelser, samt boder og tørkeloft.Kjeller med felles gang til sykler, 1 fellesbod, 1 kjellerbod og vaskekjeller med plass til egne maskiner.
StandardGulv_ Fliser på dusjbad og toalett. Lakkerte tregulv øvrige rom.Vegger_ Fliser på dusjbad. Tapelserte vegger i kjøkken og malte vegger øvrige rom.Tak_ Malte tak.Kjøkken_ Heltre innredning fra Strai-kjøkken med ny varmtvannsbereder i kjøkkenbenk,. Hvitevarer medfølger.Bad_ Dusjkabinett, toalett og hvit baderomsinnredning. Forøvrig_ Kabel-TV fra Get. Nyere dører og vinduer.Taket er byttet utvendig i 2000. Døretelefon med portåpner fra 2016. Nytt sikringsskap med automatsikringer.
Fyring/OppvarmingVedkamin i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming.
BeliggenhetMeget sentral beliggenhet på Lund med kort vei til butikker, skoler, buss og flotte turområder og badeplasser i Bertesbukta. Det er også kort vei til turområder i Jegersberg med lysløyper og badevann.
AdkomstFra sentrum kjør østover opp til Rundingen på Lund og følg Marvikveien ned tgil Johan Øydegardsvei går inn til venstre. Følg veien innover til nr 46 C ligger på høyre side.
ParkeringVanlig gateparkering.
OvertakelseEtter nærmere avtale
ByggemåteMurkonstruksjon.
LånevilkårFellesgjeld pr. 31.12.16_ 1.286.029 Rente_ 3,2 %. Denne leilighetens andel av lånet utgjør kr 107.169.
EnergimerkingBoligen er under energimerking.
Vei, vann og kloakkTilknyttet offentlig nett.
ServitutterBestemmelse iflg. skjøte, tgl. 06.06.2006.
UtleiemulighetFremleie kan kun skje etter avtale med styret i aksjeselskapet.
KonsesjonspliktDette ervervet er ikke konsesjonspliktig.
ForkjøpsrettDet er ingen forkjøpsrett i selskapet.
FerdigattestGitt 07.02.1948
Skole / barnehageNærmeste skole er Wilds Minne Barneskole 1-7.trinn, Oddemarka Ungdomsskole 8-10.trinn, KKG Gimle Videregående skole og Universitetet i Agder.Det er flere barnehager i nærheten - både på Roligheten og i Johan Øydegardsvei 12.
Offentlig kommunikasjonBuss-stopp i Østre Ringvei.
BeskaffenhetFelles opparbeidet tomt med plen og beplantning, men deler av hagen er inndelt til bruk for beboerne i 1.etg.
AdresseJohan Øydegardsvei 46 C, 4632 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2250000 ,-
P-ROM / BRA2372 m
Byggeår1947
TypeLeilighet
Tomt2372 m
EieformAksje
Bilder 23 bilder