27
InfoHolte/Randesund - Lekker 3-roms endeleilighet med særdeles flott uteplass Carport, hage, solrikt
Forkortet beskrivelseNyere lekker leilighet med særdels god beliggenhet. Leiligheten ligger på enden slik at man kan benytte seg av store uteområder. Deler av terrassen er overbygd med plass til sittegruppe. Solen har du fra tidlig morgen til sene kvelden. Innvendig er leiligheten meget innbydende med gjennomgående god standard. Det er tidriktige farger, store vinduer og god strørrelse på rommene. Inh. Kjøkken ( HTH), pent fliselagt bad, 2 gode soverom, 2 boder og egen carport. Leiligheten bør sees!
Innhold1.et._ Gang, 2 soverom, bod, bad/wc, kjøkken og stue med utgang til terrasse og hage.
StandardLeiligheten ligger på enden, slik at man har naturlig tilgang til flott solrik uteplass. Dette er en stilren, delikat og moderne selveierleilighet med en god og effektiv planløsning med følgende standard_Vindfang/gang med varmekabler og flisr på gulv, spotter i taket.2 soverom med påkostet 1-stavs eikegulv. Det ene soverommet har skyvedørsgarderobe.Pent fliselagt bad med varmekabler, dushjørne, spotter i tak og opplegg til vaskemaskin. Innvendig bod hvor ventilasjonsanlegget er montert. Det medfølger også en praktisk utvendig bod.Meget flott kjøkken fra HTH i hvit høyglans, integrert induksjonstopp, ovn og oppvaskemaskin.Luftig stue med parkett på gulv, gips på vegger og tak, samt stilren peisovn. Plass til spisestue. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse og hage. Hagen er felles for sameiet, men brukes i dag naturlig av den leiligheten som ligger inntil hagen. Det er en flott opparbeidet hage med plen like utenfor stuedøren og langs hele endeveggen.
BeliggenhetLeiligheten ligger i et svært populært boligområdet på Holte like ved Tømmerstø. Leiligheten ligger meget flott til, solrikt og usjenert i blindvei.I nærområdet er det butikk, god bussforbindelsetil sentrum, flere ulike barnehager, båthavn, Holteungdomskole, flotte turområder m.m. Ca 2,5 kmunna finner man Kringsjå barneskole. Skoleveien er tilrettelagt med gang og sykkelsti.Et rikholdig turområde med flotte rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren. Kort vei tillysløype, samt flotte tur- og bademuligheter.Golf bane i nærområdet.Kommunen har også vedtatt å opparbeide en stor "bystrand" i Fidjekilen, bare noen minutter unna boligen.
AdkomstFra Kristiansand sentrum kjør østover mot Randesund. Ta av i rundkjøringen ved Rona og fortsett mot Dvergsnes til høyre. I neste rundkjøring fortsetter man rett frem. Ta til høyre i neste kryss inn på Strømmeveien. Fortsett på denne veien noen kilometer til man passerer Odderhei. Ta til venstre inn Holteveien etter Fidjekilen. Kjør rett frem i rundkjøringen. Kjør ca 400 meter å ta til venstre inn Bordalsbakken. Ta så inn til høyre inn Bordalssvingen. Ta første til høyre. Leiligheten ligger nesten innerst i blindveien. Det vil bli skiltet med Din Eiendom -visningsskilt ved fellesvisninger.
ParkeringCarport og felles gjesteparkering.
Heftelser21.03.2014 236168 Best. iflg skjøte17.01.2014 48025 seksjonering
FerdigattestFerdigattest foreligger.
Fyring/OppvarmingVarmekabler i vindfang og bad. Peisovn i stuen. Forøvrig elektrisk oppvarming.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetAdgang til utleie.
EnergimerkingSelger er forpliktet til å fremskaffe energiattest.
TomtebeskrivelseFelles eiertomt på ca 2643. Tomten er flott opparbeidet med bl.a. plen og beplantning. Da leiligheten ligger på enden er det flott å bruke sameiets fellesområdet. Her har du stor plen både forrand og på siden av boligen. Solen har du fra tidlig morgen til sene kvelden. Et perfekt sted for hyggelige stunder i tiden som kommer.
AdresseBordalssvingen 52, 4639 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2390000 ,-
P-ROM / BRA2643 m
Byggeår2014
TypeLeilighet
Tomt2643 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 27 bilder