36
InfoSukkevann/Søm - Påkostet og innholdsrik enebolig i barnevennlig område med solrike utområder, garasje og hybel! 
Forkortet beskrivelseHer har du muligheten til å sikre deg en flott og modernisert enebolig med hybel. Boligen ligger innerst i rolig gate med fri utsyn mot natur. Området er barnevennlig og har vært i utvikling de siste årene og har flere gode kvaliteter med lekeplass, veier, natur og turterreng like ved Sukkevann.Boligen er svært innholdsrik og betydelig påkostet i nyere tid. Tomten er av god størrelse og godt utnyttet med flere flotte uteområder og balkonger med rikelig med sol. Du har nærhet til skoler, idrettsanlegg, dagligvarebutikk, apotek, kollektiv transport. m.m.Denne boligen er virkelig verdt en titt.Velkommen på visning!
InnholdInnholdsrik og romslig enebolig med hybel og mange gode kvaliteter, med følgende innhold_1. etasje Bad/vaskerom, gang, stue/kjøkken, trapperom og soverom. P-rom_ 87 kvm.2.etg/Loft_ Loftstue og 2 rom innredet som soverom. P-rom_ 30 kvm.U.etg/hoveddel_ Bad/vaskerom, gang/trapperom og 3 boder. P-rom_ 14 kvm og S-rom_ 16 kvm.U.etg/Hybel_ Entré/Gang, stue, kjøkken, bad, soverom, rom innredet som soverom og kott. P-rom_ 39 kvm og S-rom_ 9 kvm.Garasje/boder_ 43 kvm. Garasjeloft_ 34 kvm gulvflate.Vedbod_ 10 kvm. Hagestue_ 11 kvm, pluss åpen del med tak.
StandardEn meget flott og innholdsrik enebolig bygget 1963 hvor eier har bodd siden 2007 og er vesentlig modernisert fra da, til i dag. Kan blant annet nevne at loft er innredet i nyere tid, nyere kjøkkeninnredning, bad/vaskerom, vinduer og ytterdører. De fleste gulv og overflater i boligen er også skiftet og/eller modernisert. Elektrisitet er oppgradert med kurser og spotter i boligen. Dette er en flott enebolig med hybel og flotte uteområder med gode solforhold. Boligen er godt utnyttet både m.t.p planløsning innendørs og utendørs med garasje med garasjeloft, boder, hagestuer og parkering i støpt betong på fremsiden av boligen.
BeliggenhetFlott barnevennlig beliggenhet i et nytt boligfelt ved Sukkevann, som har vært i utvikling de senere årene. Området har fått flere gode kvaliteter med moderne og flott lekeplass midt på tunet. Det er kort vei til Sukkevann idrettsanlegg, under 1 km til Strømme skole og nær kollektivt knutepunkt ved Rona. Innkjøring til boligfeltet fra Høvågveien. For ytterligere beskrivelse av beliggenhet henvises til kart eller ta kontakt med megler.
AdkomstFra E-18/Rona, ta av på Høvågveien i rundkjøringen ved Rona mot Høvågveien, deretter ta av 2 avkjørsel i rundkjøring og fortsett på Høvågveien. Sving deretter av første til høyre etter Dvergsnesveien og inn på Torpveien.Det vil forøvrig bli godt skiltet med Din Eiendom ved fellesvisning.
ParkeringGode parkerings forhold med flere biloppstillingsplasser og garasje på eiendommen.
Heftelser18.01.1957 500034 Bestemmelse om veg. Eies privat, blir offentlig.10.03.1965 2361 Erklæring/Avtale_ Bestemmelse om kloakkledning. Som idag er offentlig.
FerdigattestFerdigattest datert_ 14.12.63
Fyring/OppvarmingPeis/ovn, varmepumper(en defekt), varmekabler og forøvrig elektrisitet.
Vei, vann, kloakkPrivat vei som er omregulert til offentlig. Offentlig vann/kloakk.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.Det er godkjent hybel i underetasjen som p.t. leies ut for kr. 6.200,-. Det gjøres oppmerksom på at tegninger som er godkjent hos kommunen avviker fra dagens bruk. Deriblant er det på godkjente tegninger for hybelleilighet adkomst fra hybel til hoveddel.
EnergimerkingRekvirert selger, ikke mottatt.
TomtebeskrivelsePent opparbeidet selveiertomt på 740 kvm i enden av boligfelt med usjenert utsyn mot Sukkevann, med gode solforhold. Tomten er opparbeidet med belegningsstein, flotte uteområder og gressplen.
AdresseTorpveien 22, 4638 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3490000 ,-
P-ROM / BRA740 m
Byggeår1963
TypeEnebolig
Tomt740 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 36 bilder