28
InfoVISNING TORSDAG 27.04 LUND - MEGET PEN 3-ROMS LEILIGHET MED TERRASSE OG SENTRAL BELIGGENHET
Innhold1. etg._ Stue/kjøkken, bad og soverom. U. etg._ Rom innredet som soverom og garderobe.
BeliggenhetSentral og attraktiv beliggenhet på Lund som er et av Kristiansands mest populære boområder med sin nærhet til sentrum og flotte turområder. Nærhet til busstopp, Sør Arena, treningssenter, butikker, bakeri, bensinstasjon, kirke, frisør, legesenter m.m. Barnehager, skoler med bla. Wilds Minne Barneskole, Oddemarka ungdomsskole, Gimle Videregående samt UIA ligger også i kort avstand fra leiligheten. Det er også verdt å nevne flotte tur- og bademuligheter i Jegersberg, på Bystranda og i Bertesbukta.
StandardLekker og meget godt utnyttet leilighet med god standard og følgende innhold_ Kjøkken med åpen løsning, spiseplass og stilig innredning i hvit høyglans fra Ikea. Integrert komfyr, oppvaskmaskin og micro. Garderobedel med god plass til yttertøy. Stue med utgang terrasse. Soverom og lekkert bad med dusjhjørne, baderomsinnredning og wc. U. etg. Disponibelt rom innredet som soverom og garderoberom/bod. Felles vaskerom med opplegg til egen vaskemaskin og 2 fellesboder.
AdkomstFra Kristiansand sentrum kjør Dronningensgate over Lundsbrua. Ta rett frem i første lyskryss og ta så til høyre inn Marviksveien. Kjør opp bakken og ta andre vei til venstre inn i St. Olavs vei og deretter første vei til høyre inn i Tors gate. Leiligheten ligger på høyre side av veien før du krysser Tobienborgveien og er merket med A1 tilsalgs-plakat. Fellesvisning vil bli skiltet.
ByggemåteEtasjeskille i tre.
OppvarmingElektrisk. Varmekabler i gulv på bad.
EnergiattestEnergikarakter_ G, Oppvarmingskarakter_ RødKontakt megler for kopi av energiattesten.
TomtAreal_ 328 kvm, Eierform_ Fellestomt
ParkeringGateparkering.
Vei, vann og avløpTilknyttet kommunal vei, vann og avløp.De kommunale hovedledningene for vann og avløp er under fornying. Dette kan medføre at også de private stikkledningene for vann og avløp tilknyttet kommunens hovedledning må fornyes. Arbeidet vil starte opp i april/mai 2017 og det vil medføre graving i gate og fortau samt ulemper i form av støy og vanskelige kjøreforhold. Dette vil igjen kunne medføre økte kostnader og for sameiet og således også økte felleskostnader.
Fellesgjeld/fellesutgifterSameiet har ikke fellesgjeld. Fellesutgifter betales med kr. 700,- pr. måned som dekker felles byggforsikring, renovasjon og strøm fellesareal. Det har lykkes å fremskaffe Sameiets vedtekter. Sameiet har ikke nedfelte husordensregler. Fellesoppgaver som søppeltømming, gulvvask fellesareal og snørydding organiseres sameierne i mellom. Det føres ikke årsregnskap. Det tas forbehold om beslutninger i sameiet som kan medføre endringer i felleskostnadene.
ReguleringIngen deltaljregulering. Det er kommuneplanen som gjelder. Reguleringsformål er bebyggelse og anlegg.
DiverseDyrehold er tillatt.
AdresseTors gate 8, 4631 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1650000 ,-
P-ROM / BRA328 m
Byggeår1938
TypeLeilighet
Tomt328 m
Etasje1
EieformEier (Selveier)
Bilder 28 bilder