26
InfoHOLTE/RANDESUND - Nyere, flott 3- roms leilighet med solrik uteplass. Garasje. Heis. 
Forkortet beskrivelseDin Eiendom presenterer Bordalssvingen 127 - en lys og moderne leilighet i attraktive område på Holte. Beliggende i 1. etasje med trappefri adkomst og heis direkte opp fra lukket garasjekjeller. Den perfekte bolig for deg som ønsker en moderne og vedlikeholdsfri leilighet med gode rekreasjonsmuligheter i nærområdet!Innvendig fremstår leiligheten lys og moderne og inneholder bl.a. 2 gode soverom, pent og romslig bad, lys stue med halvåpen kjøkkenløsning og utgang til solrikt uteområde m.m.Velkommen til visning!
InnholdLeiligheten er praktisk beliggende i 1.etasje i nyere bygg og har følgende innhold_Gang, stue/kjøkken med utgang til solrikt og deilig uteområde, bad/vaskerom og 2 gode soverom.Garasjeplass med tilhørende bod i lukket garasje under bygget. Heis i felles trappegang.
StandardFlott leilighet med gjennomgående lys og god standard. Følgende kan nevnes_Innbydende og romslig gang med flis på gulv. God oppevaringsplass for yttertøy og sko. Meget flott og luftig stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Plass til både spiseplass og sofagruppe. Vedovn. Pent og romslig kjøkken fra Sigdal med god skap- og benkplass. God plass til spisgruppe. Integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det utgang til egen solrik og flott uteplass. 2 romslige soverom, hvorav hovedsoverommet har en praktisk garderobeløsning.Flott, romslig bad med flis på gulv og våtromsplater på vegger. Badert er innredet med dusjkabinett, wc, servant med innredning, opplegg til vaskemaskin og bereder. Det er 3-stavs parkett og slette malte gipsvegger i alle rom, foruten bad og gang som har fliser.
BeliggenhetAttraktiv og barnevennlig beliggenhet i nyere boligfelt i Bordalssvingen på Holteåsen i Randesund.Her får du et naturskjønt og solrikt nærområde som gir mange flotte tur- og friluftsmuligheterr. Kort vei til badeplasser ved sjøen, båthavn samt populære Tømmerstø Brygge. Gåavstand til lekeplasser, fotball- og volleyballbaner, skoler og barnehager for små føtter.Lysløypa på og golfbanen Sukkevann. Du finner også Randesund Lysstøperi like i nærheten, som byr på bl.a. kafè, interiør- og gavebutikk.Kort vei til butikk, Coop Mega, og bussholdeplass med hyppige avganger til Sentrum.Med bil er det bare en liten kjøretur unna Kristiansand Sentrum, Sørlandssenteret, Kristiansand Dyrepark, IKEA og Kristiansand Lufthavn Kjevik for å nevne noe.
AdkomstSe kart.. Det vil bli godt skiltet medDin Eiendom visningsskilt ved fellesvisning
ParkeringParkeringsplass i lukket garasjekjeller med tilhørende bod. Mulighet for ladepunkt til el-bil. Heis. Forøvrig godt med biloppstillingsplasser på sameiets tomt.
DiverseVerdt å nevne_- Ved parkeringsplass i kjeller er det klargjort for montering av hjemmelader til el-bil.- Ekstra god takhøyde i stue/kjøkken- Påkostet Sigdal kjøkken
FerdigattestFerdigattest foreligger datert 04.12.13.
Fyring/OppvarmingVedovn i stuen samt elektrisk. Varmekabler i gang, stue/kjøkken og bad. Balansert ventilasjonsanlegg.
Vei, vann, kloakkEiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.
UtleiemulighetLeiligheten kan fritt leies ut ihht sameiets vedtekter.
EnergimerkingEnergimerke B og oppvarmingskarakter ORANSJE
TomtebeskrivelsePent opparbeidet fellestomt for sameiet med asfaltert biloppstillingsplass og pent grøntareal med god gressplen, busker og beplantning.
AdresseBordalssvingen 127, 4639 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2390000 ,-
Byggeår2013
TypeLeilighet
Etasje1
EieformEier (Selveier)
Bilder 26 bilder