40
Info"Gamle Søm" Meget innholdsrik enebolig med to garasjer. Nyere bad og kjøkken.
InnholdUnderetasje_ Vindfang, hall (brukes også som TV-stue), gjestetoalett, dusjbad, soverom/kjellerstue. Vaskerom, gang/bod, verksted med egen inngang og kjølerom.1. etasje_ Gang, stue med utgang til terrasse og hage. Kjøkken med spiseplass, kontor, 3 soverom hvorav det ene har direkte adkomst til bad med dusj/toalett/vask.
StandardKjøkken_ Kjøkkenet ble modernisert i 2008 med ny innredning og ny vegg mellom stue og kjøkken. Det ble satt inn et lekkert hvitt kjøkken fra Strai. Skap til tak, integrerte hvitevarer og stedbygd spiseplass. Baderom_ Hovedbad i første etasje ble renovert i 2013. Et meget romslig bad med klassiske fliser på gulv og vegg, varmekabler i gulv. Dusjhjørne, vask i seksjon og vegghengt toalett. Badet i underetasjen er fra byggeår, epoxymaling og belegg på gulv, plater på vegg. Dusjhjørne og vask i seksjon. Toalettet er i eget rom, vegg i vegg med badet. Gulv_ Laminat på de fleste gulvflater. Fliser og varmekabler på gulv i hall og hovedbad. Teppe på soverom/kjellerstue. Parkett på hovedsoverom. Belegg i vindfang. Betonggulv i vaskerom og verksted. Epoxy og belegg på bad i underetasje.Vegger_Malt tapet eller panel på de fleste vegger. Fliser på hovedbad. Våtromsplater på bad i underetasje.Diverse_Taket, taktekking og diverse beslag nytt i 2010. Balkongdør i stuen ble skiftet i 2007. De fleste vinduene i boligen er skiftet etter 2006. Rør-i-rør system til badet i første etasje. Det elektriske anlegget er oppgradert i 2006.
Fyring/OppvarmingPeisovn med innsats i stuen fra 2013. Vedovn i hall fra byggeår. Varmepumpe i hall/kjellerstue. Oljefyr/tank er demontert.
BeliggenhetFin og barnevennlig beliggenhet på Gamle Søm. Kort vei til busstopp, matvarebutikk, barne- og ungdomsskole og barnehage. Få minutters gange til friområde ved sjøen med badestrand. Gangvei fra Sømslia til Elgstien. I nærområdet er det fine turområder. Ca. 8 minutters kjøretur til Kristiansand sentrum, Sørlandssenteret og Kristiansand Dyrepark.
AdkomstFra Kristiansand_ ta av fra Varoddbroa mot Søm, ta til venstre inn i Sømsveien. Ta til venstre opp Sømslia (vis a vis nedkjørsel til Sømstranda friområde). Eiendommen ligger på venstre side. Boligen er skiltet med "Til Salgs" skilt fra Meglerhuset Sædberg.
ParkeringParkering i to garasjer i tillegg er det god parkering på egen tomt.
OvertakelseEtter avtale med selger.
ByggemåteTre og mur, se forøvrig tilstandsrapport.
EnergimerkingSelger skal fremskaffe energiattest.
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilkoblet offentlig vei, vann og kloakk.
ServitutterBestemmelse om veg, vann/kloakkledning tinglyst 28.04.1966.Bestemmelse om vann/kloakkledning, kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen, tinglyst 22.04.1970.
UtleiemulighetIngen separat utleiedel på eiendommen. Boligen kan fritt leies ut.
FerdigattestBoligen har ferdigattest datert 4. juli 1970. Garasje er oppført etterpå.
Skole / barnehageI området ligger Strømme skole og Vardåsen skole (barneskoler, 1. -7 trinn) og Haumyrheia skole (ungdomskole, 8. - 10. trinn). Videre liggerdet flere barnehager på Søm. Se www.minskole.no samt www.minbarnehage.no for info.
Offentlig kommunikasjonBusstopp i Sømsveien og i Vardåsveien.
BeskaffenhetSkrå naturtomt på 1.370 kvm. Plen med plass til trampoline. Solrike uteplasser. Romslig gårdsrom. På nordsiden grenser eiendommen til friområde.
AdresseSømslia 18, 4637 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3850000 ,-
P-ROM / BRA1370 m
Byggeår1970
TypeEnebolig
Tomt1370 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 40 bilder