47
InfoVågsbygd - Påbygd part av tomannsbolig. Garasje. Solrik. Hage. Barnevennlig.
Forkortet beskrivelseEn meget familievennlig bolig med 3 soverom og kjellerstue i tillegg til stor dobbel stue. Boligen fremstår som bra vedlikeholdt. Nye ytterdører og noen vinduer samt ny drenering. Nytt flott flislagt bad samt pent kjøkken med integrerte hvitevarer. Garasje på tomt samt sør-vestvendt usjenert veranda. Dette er et eldorado for barnefamilier.Fiber fra Altiboks.
InnholdDette er en meget innholdsrik bolig som påbygd og inneholder følgende_1. etg._ Vindfang/gang, kjøkken, spisestue og stue.2.etg._ Gang, bad, 3 soverom og bortstuingskott.U. etg._ Kjellerstue, kontor, wc og vaskerom.Bortsettingsloft.Garasje.
StandardBoligen holder en sjarmerende og pen standard. Pent nyere kjøkken og nytt bad. Det er stort sett pene furugulv i hele boligen, unntatt i kjelleretasjen hvor det er laminat med varme i gulv. Pent flislagt bad med varmekabler, dusjhjørne, vegghengt wc og pen baderomsinnredning med vask.Pen hvit kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Boligen har malte overflater av tapet og panel.Ny ytterdør og verandadør fra 2017. Kjellerdør fra 2014. 2 nye vinduer i stue og i under etasjen samt ny drenering.Dette er en bolig som vil passe for folk flest midt i Vågsbygd med mange barnefamilier i umiddelbar nærhet.
BeliggenhetSentral beliggenhet i populært og godt etablert boligområde i Vågsbygd. Hyggelig bomiljø med flotte naturområder i nærheten med båthavn, badeområder og et mangfoldig turterreng og løypenett. Treningssenter, skole (kun 200 meter og trygg skolevei) og barnehage har du også i nærheten, samt at du også kun er en gåtur unna Vågsbygd senter Amfi. På senteret finner du blant annet apotek, klesbutikker, dagligvare, kafeer og Vinmonopol. Senteret har over 40 butikker med det meste som trengs i det daglige.Det er kort til nærmeste busstopp og til Kristiansand sentrum er det gode bussforbindelser. Alt i alt en rolig og sentral beliggenhet med alt du trenger i det daglige rett rundt hjørnet.
AdkomstSe kart i finn-annonsen eller kontakt megler for detaljert veibeskrivelse. Det vil bli godt skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved fellesvisning.
ParkeringParkering i garasje med aut. portåpner.
DiverseFølgende følger ikke med boligen_Lampe over spisestue. Lampe over salong. Hylle på kjøkkenet. 2 tallerkenhyller på barnerom.Anmerkning fra feievesen S3. Murpipe skal være synlig fra alle sider.
HeftelserServitutter i grunn_02.06.1966 3430 BESTEMMELSE OM VEGBestemmelse om fellesanlegg/vedlikeholdAdkomstveien fra Solliveien er felles for 11a og 11b. Denne vedlikeholdes i fellesskap.03.06.1988 8039 BEST OM GARASJE/PARKERINGBestemmelse om vann/kloakkledningKan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.Kfr. megler. I hovedtrekk. Kristiansand kommune har ikke ansvar for evt. skader de skulle ha påført garasjen, da denne er bygget nærmere en 2 meter fra veien.
FerdigattestFerdigattest/midlertidig brukstillatelse foreligger ikke. Årsak ukjent iflg. Kristiansand kommune.
Fyring/OppvarmingVarmepumpe og peisovn i stue. Varmekabler på bad og kontor. Varmematte under gulv i kjellerstuen.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
EnergimerkingEnergimerke F og oppvarmingskarakter GUL
Mer om bygningenSe tilstandsrapport for utfyllende informasjon.
TomtebeskrivelseRomslig tomt med plen (her kan det spilles fotball m.m.) grus samt trapp adkomt fra Solliveien. Stor sørvendt veranda med sol til ca k 19, sommerstid.
AdresseSolliveien 11 B, 4620 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2490000 ,-
P-ROM / BRA586 m
Byggeår1953
TypeTomannsbolig
Tomt586 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 47 bilder