13
InfoVågsbygd - Praktisk 2-roms borettslagsleilighet
BeliggenhetVi har nå for salg en 2-roms leilighet, med sentral og populær beliggenhet i Vågsbygd, like vest for sentrum av Kristiansand. Det er flere treningssentre i området, kort vei til fine badeplasser, samt flere flotte turløyper - både sommer som vinter. Ca. 1,5 km til Vågsbygd sentrum og AMFI kjøpesenter med de aller fleste fasiliteter. Fra leiligheten er det ca 50 m til bussholdeplass med flere avganger i timen til sentrum av Kristiansand, UiA og omegn.
AdkomstKjør Vågsbygdveien og ta til høyre etter Auglandsbukta. Følg Øvre Ringvei til Seljeveien kommer på venstre hånd, ta deretter inn Lerkeveien. Bygget ligger så på høyre hånd. Se for øvrig kart. Det vil bli godt skiltet med Stray & Co visningsskilt ved fellesvisning.
InnholdLeiligheten ligger i 2.etasje og inneholder_ Entré / stue / kjøkken, soverom og bad. I tillegg følger 1 bod på loft, samt 1 bod og fellesvaskeri i kjeller.
StandardDette er en liten, arealeffektiv leilighet som fremstår med noe oppgraderingsbehov. På grunn av tidligere lekasje, ligger det pålegg fra borettslaget om oppgradering av bad, med nye fliser og membran. I oppholdsrom er det parkettgulv, noe tapet, samt lysmalte, slette vegger og tak. Stuen har åpen løsning til kjøkken, med plass til sittegruppe og lite spisebord. Kjøkkeninnredningen har slette laminerte fronter, og fliser på vegg over stålbenkbeslag. Innrendingen har kjøkkenventilator, integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Badet har fliser og sveiset gulvbelegg, samt flislagte vegger og halvvegg i glassbyggerstein. Varmekabler er lagt i gulvet. Rommet inneholder vask med skap og et overskap, toalett og dusjkabinett. Soverommet har garderobeskap og er avlangt med plass for enkeltseng. I kjelleretasjen finner du fellesvaskeriet samt en egen, romslig bod på nær 6 kvm. På loftet har du en mindre bod på ca 3 kvm.
Tomt988 kvm felleseiet tomt for borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte parkeringsplass, samt sydvendt hage med plen.
ParkeringBiloppstillingsplass, samt gjesteparkering på asfaltert tomt.
OppvarmingElektrisitet. Varmekabler på bad. Felles varmtvann med beredere i kjeller.
FellesutgifterKr. 5.976,- /mnd, inkluderer_ felles strøm og varmtvann, kabel-tv / bredbånd, brøyting, vedlikehold, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel-, styre- og revisorhonorar, renter og avdrag felleslån, bruk av vaskerom med felles vaskemaskin m.m.
Lånevilkår fellesgjeldFellesgjelden er et renteswap lån (valutalån) som p.t. har en rente på 6%. Det er avdragsfritt frem til 2022. Konferer megler for mer informasjon.
Kommunale avgifterInngår i felleskostnadene.
Brukstillatelse/FerdigattestFerdigattest datert 01.03.2007.
Offentlige forhold/ReguleringEiendommen ligger under kommuneplanens arealdel og er avsatt til bebyggelse og anlegg.
Vei/Vann/AvløpOffentlig vei, vann og avløp.
DiverseLeiligheten er p.t. leid ut, og kjøper må overta leiekontrakt. Leiligheten leies ut for kr. 6.300,- /mnd.
HvitvaskingIht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.
AdresseLerkeveien 2 B, 4621 Kristiansand S
Prisantydning+ omk80000 ,-
P-ROM / BRA988 m
Byggeår1967
TypeLeilighet
Tomt988 m
Etasje2
EieformAndel
Bilder 13 bilder