33
InfoKvadraturen - nederst i Markens - Praktisk 2-roms i 1.etg. - heis i bygget - felles bakgårdshage
InnholdLEDIG STRAKS !Denne 2-roms selveierleiligheten er beliggende i det attraktive boligbygget Strandpromenaden 9. Det er heis i bygget og felles inngangspartier.Leiligheten har følgende innhold_ Entrè/gang med skyvedørsgarderoe, vaskerom/innebod, stue, kjøkken, liten mellomgang, 1 soverom med skapplass, dusjbad med wc. Til leiligheten hører det med en romslig kjellerbod og 1 skap i felles kjølerom (merket med 1 K).
StandardLeiligheten trenger noe modernisering/oppussing har følgende standard_ Gulv_ Fliser i entrè og bad. Belegg på kjøkken. Parkett i stue, mellomgang og soverom. Vegger_ Fliser på badet. Veggspeil-fliser i stuen. Forøvrig malte vegger. Tak_ Malte innvendige tak. Kjøkken_ Opprinnelig hvit kjøkkeninnredning med fliser over benk. Integrert komfyr og koketopp fra byggetid. Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.Bad_ Fliselagt. Dusjkabinett. Varmtvannsbereder. Hvit innredning. Ny wc. Vaskerom_ Utslagsvask. Skap. Forøvrig_ Dørcalling med åpner. Felles ventilasjonsanlegg. Automatsikringer.
Fyring/OppvarmingVarmekabler i badegulv. Forøvrig elektrisk oppvarming.
BeliggenhetDenne leiligheten er beliggende i det attraktive boligsameiet Strandpromenaden 9. Leiligheten ligger i 1.etg. med inngang fra bygget via Østre Strandgate. Fra leiligheten går man rett ut i det flotte friområdet ved Nupen-anlegget og til Gjestehavna, Sjøhuset, Hartmanns Brygge og til Odderøya. Ved Nupen-anlegget har man flotte vannfontener og meget hyggelige rekreasjonsmuligheter for store og små. Det er gåavstand langs strandpromenaden bort til Bystranda og Aquarama (byens svømmehall mm.) Det er også gåavstand langs strandpromenaden bort til Fiskebrygga, kinoen, konsert- og teaterhuset Kilden og til de mange turmulighetene på Odderøya. Da bygget ligger nederst i Markensgate er det en hyggelig spasertur opp Markens til alle byens mange butikker og butikksentre, samt kafèer og restauranter.
AdkomstDenne leiligheten ligger i boligkomplekset Strandpromenaden 9. Det er 2 innganger til bygget. Den ene er fra Markensgate og den andre fra motsatt side. Her går man inn i Østre Strandgate mellom eiendommene nr. 16 A og 22. Følg veien rett frem innover til bygget kommer på høyre side - og her finner man inngangen. Her er det ringeklokke til leiligheten.
ParkeringVanlig gateparkering i dette området. Gåavstand til parkeringshus ved kilden og til Parko - hvor man begge steder kan leie månedplass.
OvertakelseLeiligheten er klar for snarlig overtagelse hvis ønskelig.
ByggemåteBygget er oppført i betongkonstruksjoner. Se tilstandsrapport for nærmere informasjon - vedlagt prospektet.
EnergimerkingEnergimerke E og oppvarmingskarakter RØD
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilknyttet offentlig nett.
ServitutterDet er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. Det er tinglyst seksjoneringsbegjæring på eiendommen, tinglyst 24/6-1985.
UtleiemulighetIngen restriksjoner mot utleie i dette sameiet. Dagens eier har leid ut leiligheten til en leietaker som har bodd der i ca. 12 år.
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettDet er ingen forkjøpsretter i dette sameiet.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest for bygget datert 22/1-1988. Kopi kan fåes ved henvendelse megler hvis ønskelig.
Skole / barnehageI Kvadraturen finner man Tordenskjoldsgate barneskole (trinn 1-7). Av ungdomsskoler må man til enten Grim Skole (trinn 8-10) eller Oddemarka skole (trinn 8-10). I Kvadraturen finner man også Tangen Videregående skole. Det er sykkelavstand til Universitetet (UiA). Det er barnehager i Kvadraturen.
Offentlig kommunikasjonDet er busstopp i Festningsgaten - og ved Rutebilstasjonen i Vestre Strandgate.
BeskaffenhetEiertomt for sameiet på 2.773 kvm. Koselig felles bakgårdshage for beboerne med plenarealer, beplantninger, prydbusker og sittegrupper.
AdresseStrandpromenaden 9, 1.etg., 4610 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2550000 ,-
P-ROM / BRA2773 m
Byggeår1985
TypeLeilighet
Tomt2773 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 33 bilder