9
InfoGrim: Oppussingsobjekt - hel tomannsbolig med sentrumsnær beliggenhet! 
Forkortet beskrivelseVi har nå fått for salg en hel tomannsbolig. Boligen er et renoveringsobjekt. Meget sentrumsnær beliggenhet med gangavstand til Kvadraturen med alle sine fasiliteter og servicetilbud. Boligen ligger i et område som egner seg godt for utleie og man har mulighet for gode leieinntekter. Tomten er på 390 kvm og boligen er trukket helt på grensen mot veien. Det gjør at man får en romslig bakgård/ hagedel på baksiden av boligen som gir muligheter for utnyttelse. Biloppstillingsplass på tomten samt garasje i rekke like ved. Velkommen til visning!
InnholdBoligen går over tre etasjer oppdelt i to leiligheter og felles underetasje. Leilighet 1. etasje_ Kjøkken, bad, stue og soverom.Leilighet 2. etasje_Stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Underetasjen_ Vaskerom og boder.
StandardBoligen trenger omfattende restarurering/ modernisering. Boligen er pr i dag utleid. Det er byttet avløpsrør inn til boligen.
BeliggenhetMeget sentral beliggenhet på Grim, like vest for sentrum. I nærområdet finnes butikk, buss, skole, barnehage, idrettsanlegg mm. Gåavstand til sentrum hvor man forøvrig finner alle fasiliteter. Kort vei til Baneheia med flott turterreng, lysløype og badevann.
AdkomstSe kart.
ParkeringParkering på tomten samt garasje i rekke like ved.
FerdigattestDet foreligger ikke ferdigattest/ midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak.
Fyring/OppvarmingElektrisk.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
TomtebeskrivelseEiet tomt på 390 kvm. Boligen er trukket helt til grensen mot veien og det gir boligen en stor bakgård/ hagedel.
AdresseMøllevannsveien 33, 4614 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2590000 ,-
P-ROM / BRA390 m
Byggeår1913
TypeTomannsbolig
Tomt390 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 9 bilder