38
InfoMidtre Vågsbygd - - Pent rekkehus, solrik terrasse og hage. Oppusset/oppgradert de siste årene. Meget sentralt og populært.
Forkortet beskrivelseDette er et pent og velholdt rekkehus beliggende svært sentralt i Vågsbygd. Det er et rolig boområde som er meget meget barnevennlig. Boligen fremtrer som lys og pen. Meget praktiske og solrike verandaer og en pent opparbeidet hage. Boligen er oppusset/oppgradert de siste årene. Nærhet til buss, Vågsbygd senter, badevann, flotte turterreng og alle typer barne- og ungdomsskoler samt barnehager og Karuss idrettspark.En bolig som kan passe mange.
Innhold1.Etasje_ Vindfang, gang, stue med utgang veranda, kjøkken med spiseplass.U. Etasje_ Gang, 2 soverom, bad baderomsinnredning, vask, dusj i badekar og wc, vaskerom og innredet bod.
StandardPent og trivelig rekkehus som har følgende standard_Boligen er nylig oppusset med nytt laminat gulv i vindfang, gang og stue. Malt tapet på vegg.Skyvedørsgarderobe i vindfang.Lys og pen stue med peisovn og utgang til solrik veranda med sol til ca. kl. 22.00. Veranda er ny samt med trapp ned til hagen. Deler av verandaen nede er også nybygd. Hvit kjøkkeninnredning med laminat på gulv og malt tapet på vegg. 1 soverom med slipte furugulv og malt tapet på vegg. Stort hovedsoverom med malt furugulv, panel på vegg, stor skyvedørsgarderobe og utgang til terrasse (utbygd + gjerde) og hage.Fliselagt bad med varmekabler, badekar med dusjløsning.Praktisk vaskerom med benkeplass. Belegg på gulv og panel på vegg.Bod med parkett og malt tapet.Stort bortsetningsloft.Ny varmtvannsbereder fra 2013.Ny ytterdør. Nytt vindu på soverom/gjesterom.
BeliggenhetBeliggende sentralt og solrikt i Vågsbygd. Kort avstand til Vågsbygd Amfi senter. God bussforbindelse. Nær barnehage og skoler. Trivelig bomiljø i hjertet av Vågsbygd.
AdkomstKjør mot Vågsbygd fra byen. Sving til høyre i rundkjøring ved Lumber, inn på Kirsten Flagstadsvei mot Vågsbygd Amfi senter. Sving til høyre like etter Vågsbygd senter, Ta så til venstre på Vågsbygd Ringvei. Ta til høyre opp Blåbærsvingen, deretter første vei til høyre opp Granlia, og så første vei til høyre inn Barliveien. Rekkehuset ligger umiddelbart på din høyre side. Det vil bli skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved fellesvisninger.
ParkeringBiloppsstillingsplass foran huset.
DiverseFibertilknyting gjennom Altiboks.Lampe over spisebord i stue, medfølger ikke.
FerdigattestFerdigattest foreligger ikke av ukjent årsak.
Fyring/OppvarmingVarmekabler på bad. Peisovn i stue og forøvrig elektrisk oppvarming.Nyere panelovner i samtlige oppholdsrom (stue,kjøkken, 2 soverom og gang nede.)
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetIngen separat utleiedel men boligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingEnergimerke G og oppvarmingskarakter ORANSJE
Mer om bygningenTrebygning.
TomtebeskrivelseSolrikt og pent opparbeidet hage med plommetrær. Påbygd veranda med trapp ned til hagen.Asfaltert inngangsparti foran huset.
AdresseBarliveien 2 C, 4621 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2080000 ,-
P-ROM / BRA148 m
Byggeår1957
TypeRekkehus
Tomt148 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 38 bilder