50
InfoKVADRATUREN - Attraktiv 3-roms selveierleilighet nederst i Markens -solrik veranda m/sjøutsikt-heis-parkering i kjeller
InnholdDenne attraktive selveierleiligheten ligger i 2.etg. i bygg med heisadkomst. Bygget har pene fellesarealer ved inngangspartiet og i gangene. Leiligheten (nr. 206) har følgende innhold_ Entrè/gang. Romslig stue/spisestue med utgang til overbygd, solrik og vestvendt veranda med ettermiddalgssol og utsikt mot sjøen, Hartmanns Brygge og mot Odderøya. 2 soverom. Kjøkken med spiseplass. Vaskerom med innebod innenfor. Fliselagt dusjbad med wc. Gjestetoalett. I kjelleren har man fast parkeringsplass og 1 kjellerbod.
StandardLeiligheten har følgende standard_ Gulv_ Parkett i det fleste rom. Fliser på bad og sep. wc. Belegg i vaskerom. Vegger_ Fliser på badet. Forøvrig tapet eller malt.Tak_ Malte innvendige tak. Kjøkken_ Hvit innredning. Fliser over kjøkkenbenk. Komfyr, kjøleskap/frys og oppvaskmaskin medfølger salget. Bad_ Fliselagt. Hvit innredning. Dusjveggløsning. Vaskerom_ Utslagsvask. Tørketrommel og vaskemaskin medfølger salget. Forøvrig_ Dørcalling med åpner. Automatsikringer. Skapplass i hovedsoverom. Seksjonseierne må selv ordne løsning for kabel-TV og internett.I kjellerboden medfølger hyller og fryseskap. Sameiet har vaktmestertjeneste - og ingen forpliktelser for beboerne. Leilighetens innredning er hovedsaklig fra byggetid - og fremstår utidsmessig. Oppgradering og modernisering må derfor påregnes. Da eiendommen selges for et bo anbefales det med nøye befaring av leiligheten og nøye gjennomlesning av prospektet med vedlegg før man inngir bud.
Fyring/OppvarmingVarmekabler i badegulv. Forøvrig elektrisk oppvarming.
BeliggenhetVelkommen til Sameiet Strandhaven i Markensgate 1 A - der Markens møter havet.....Eiendommen har en nydelig beliggenhet nederst i Kvadraturen med pen utsikt mot sjøen ved Hartmanns Brygge, Odderøya og over Strandpromenaden som går til Fiskebrygga. Her finner man alt av fasiliteter i nærheten som blant annet Sjøhuset, Hartmanns Brygge, Nupenanlegget, Tresse, Gjestehavna, Aquarama, Bystranda, Fiskebrygga, Kilden og Kinoen. Det er ypperlige turmuligheter rett utenfor bygget langs Strandpromenaden - mot øst bort til Tangen - og mot vest ut til Odderøya hvor det er et uttal av turstier.
AdkomstDette bygget er beliggende helt nederst i Markensgate - like før Sjøhuset.
ParkeringTil seksjonen hører det med 1 fast parkeringsplass i byggets kjelleretasje. Dette er et lukket anlegg hvor man har automatisk portåpner fra gaten og ned.
OvertakelseOvertagelse kan skje etter nærmere avtale, snarlig hvis ønskelig.
ByggemåteHuset er oppført i murkonstruksjoner kledd med teglstein. Se tilstandsrapporten for nærmere informasjon.
EnergimerkingEnergimerke C og oppvarmingskarakter RØD
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilknyttet offentlig nett.
ServitutterDet er ingen tinglyste servitutter på bygget. Eiendommen ble seksjonert 24/9-1999 og reseksjonert 1/2-2013.
UtleiemulighetLeiligheten kan fritt leies ut. Ingen restriksjoner mot dette i sameiets vedtekter.
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettIngen forkjøpsretter i dette salget.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest for bygget fra 1999. Kopi av dette kan fås hos megler hvis ønskelig.
Skole / barnehageI Kvadraturen finner man Tordenskjoldsgate skole (trinn 1-7). For ungdomsskole (trinn 8-10) sokner man til Oddemarka skole på Lund eller Grim skole. I Kvadraturen finner man også Tangen Videregående skole. Det er sykkelavstand til Universitetet (UiA). I Kvadraturen er det 3 barnehager.
Offentlig kommunikasjonKort avstand til Rutebilstasjonen - hvor man finner bussforbindelse alle veier.
AndelsopplysningerSameiets årsregnskap for 2016 er vedlagt prospektet. Sameiet har ingen fellesgjeld.
BeskaffenhetFelles eiertomt for sameiet på 1.214 kvm. Det er noe grøntareal og beplantninger utenfor langs bygget.
AdresseMarkens gate 1 A, 2.etg., 4610 Kristiansand S
Prisantydning+ omk6250000 ,-
P-ROM / BRA1214 m
Byggeår1997
TypeLeilighet
Tomt1214 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 50 bilder