33
InfoTinnheia - Lettstelt, frittliggende enebolig/atriumhus med påbygg. Isolert garasje
InnholdFrittliggende enebolig/atriumshus med alt på en flate_Vindfang, gang, vaskerom, kjøkken med utgang til frokostterrasse, spisestue med varmepumpe, stue med peisovn og utgang til atrium, soverom, påbygd stue med vedovn, påbygd soverom/bibliotek med utgang til frokostterrasse. Soveromsgang, dusjbad med adkomst til til toalett (det er også adkomst fra vindfang til toalett). 2 soverom, bod. Bortstuingsloft og oppbevaringsskjeller i påbygg.Bod i bakkant av garasje.Ta kontakt med megler eller selger for visning, mobil_ 924 07 962.
StandardGulv_ Fliser på bad, toalett og i vindfang. Belegg på vaskerom. Ellers er det parkett og laminat i hoveddel og furugulv i tilbygget. Kjøkken_ HTH-innredning med slette fronter i bøk. Spiseplass på kjøkken og utgang til en koselig terrasse med morgen- og formiddagssol. Hvitevarer på kjøkken medfølger.Bad_ Helfliset bad med dusjkabinett og baderomsinnredning med god oppbevaringsplass. Adkomst til helfliset toalettrom med toalett og håndvask. Fra toalettet er det også dør til vindfang. Varmekabler på bad og toalett. Vaskerom_ Hvit HTH innredning med utslagsvask. Rommet har god oppbevaringsplass i skap og skuffer.Markise på vegg mot atrium foran stue og soverom.Innlagt fibernett.
Fyring/OppvarmingPeisovn i stuen fra ca. 2009 og varmepumpe i spisestuen. Peisovn i påbygd stue. Varmekabler på bad og toalett.
BeliggenhetEiendommen ligger solrikt til nest innerst i fredelig blindvei i Wolframveien på Tinnheia. Nærhet til turterreng og badevann. Kort vei til buss og butikk.
AdkomstFølg E-39 vestover og tar til høyre i rundkjøringen ved Samsen/Arkivet. Ta videre opp Tinnheiabakken i kryss i Møllevannsveien. På toppen av bakken ta venstre og ned i Messingveien. Følg veien ned bakken og rett frem, ta til venstre inn i Metallveien, deretter svinger en inn til høyre inn i Wolframveien. Det vil bli satt opp visningsskilt under fellesvisning.
ParkeringParkering i garasje. Ellers god parkering på egen tomt.
OvertakelseEtter avtale med selger. Overtakelsesdato skal fastsettes før aksept av bud. Ved spesielle ønsker skal dette fremkomme som forbehold i evnt. bud.
ByggemåteOppført i tre. Boligen er tegnet av arkitektfirma Brantzeg og Haugen. Tak er omlagt i ca. 1992. Eiendommen er den senere tid påkostet og oppgradert. Se for øvrig boligsalgsrapporten.
EnergimerkingEnergimerke Fog oppvarmingskarakter GUL
Vei, vann og kloakkOffentlig vei, vann og avløp.
ServitutterPå eiendommens grunnboksblad er det tinglyst følgende heftelser/servitutter som følger eiendommen_ Skjøte med diverse bestemmelser, tinglyst 21/9 1999.
UtleiemulighetDet er en bruksenhet i boligen. Boligen kan fritt leies ut.
KonsesjonspliktKjøpet er ikke konsesjonsbetinget.
ForkjøpsrettIngen forkjøpsrett.
FerdigattestFerdigattest er gitt 20.04.1972, gjelder boligen.
Skole / barnehageKort avstand til Karl Johan Minne skole (trinn 1-7) på Tinnheia og til Solholmen barneskole på Grim (trinn 1-7). Nærmeste ungdomsskole er Grim ungdomsskole (trinn 8-10). Det er flere barnehager på Tinnheia og på Grim.Se for øvrig www.minskole.no
Offentlig kommunikasjonBusstopp i Messingveien like ved.
BeskaffenhetTotalt 468 kvm. Eiertomt. Lettstelt hellelagt atrium med beplantning. Meget skjermet, fredelig og solrikt. Videre er det hyggelig frokostterrasse med treplatting på baksiden av boligen, utgang til denne fra både soverom/bibliotek og kjøkken.
AdresseWolframveien 48, 4629 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3350000 ,-
P-ROM / BRA468 m
Byggeår1972
TypeEnebolig
Tomt468 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 33 bilder