34
InfoJUSTNESHALVØYA - ATTRAKTIV LEILIGHET MED GARASJE OG GODE SOLFORHOLD - HEIS OG TERRASSE
Innhold2. etg._ Gang, stue/kjøkken, bad, 3 soverom, bod og terrasse. Egen bod og garasjeplass i kjeller. Heis i bygget.
BeliggenhetFantastisk beliggenhet i Smørblomstveien på Justneshalvøya kun ca. 7 km. fra Kristiansand sentrum. Flott utsikt med sjøglimt og meget gode solforhold. Kort vei til sjøen og Gillsvannet med gode bade- og fiskemuligheter, skole, barnehage, buss og butikk. Området har mange lekeplasser og ballbaner samt flotte turmuligheter.
StandardLeiligheten holder en gjennomgående god standard og fremstår i lyse farger med flotte kvalitetsløsninger. Innhold_ Gang med garderobeplass. Stue med utgang terrasse og åpen kjøkkenløsning med innredning fra Strai Kjøkken. Stuen har også pipe med mulighet for peisovn. Bad med innredning, opplegg vaskemaskin, vegghengt toalett og praktisk dusjhjørne. 3 soverom og innvendig bod med varmtvannsbereder. Bod og parkeringsplass i byggets kjeller, automatisk portåpner. Malt gips på vegger med unntak av bad som har fliser. Fliser i gang og på badegulv, ellers parkett. Heis i bygget.
AdkomstFra Kristiansand sentrum kjør av E 18 mot Oslo. Før Varoddbrua ta til høyre v/ Kongsgård og kjør mot Justvik. Ta av til høyre i 2. rundkjøring ved skilt til Justnesskauen og Smørblomstveien ligger inn første vei til venstre etter skolen.
OppvarmingElektrisk. Varmekabler i badegulv. Pipe med mulighet for installering av peis/peisovn.
EnergiattestBoligene bygges i ht. byggeteknisk forskrift av 2010 (TEK 10). Energiattest er ikke utarbeidet.
TomtAreal_ 3 240 kvm, Eierform_ Fellestomt
Parkering1 parkeringsplass i felles parkeringskjeller under bygget. Gjesteparkering utenfor leilighetsbygget.
Vei, vann og avløpOffentlig.
FelleskostanderFellesutgifter kr. 1.695,- pr. mnd,- Det tas forbehold om beslutninger i sameiet som kan medføre endringer i felleskostandene.
ReguleringEiendommen er regulert til bolig under reguleringsplan for Justneshalvøya felt B1, vedtatt 22.06.2011, med endringer 10.12.12. Kopi kan fåes ved henvendelse til megler.
DiverseInnvendige bilder er fra tilsvarende leilighet i bygget.
AdresseSmørblomstveien 22 C, 4634 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3390000 ,-
P-ROM / BRA3240 m
Byggeår2014
TypeLeilighet
Tomt3240 m
Etasje2
EieformEier (Selveier)
Bilder 34 bilder