30
InfoGrim - Fin endeleilighet i toppetasjen med 3 soverom og egen parkeringsplass.
BeliggenhetLeiligheten ligger sentralt til på Grim. Her har man ca 15-20 minutter gangavstand til gågata i sentrum av Kristiansand og det er bussholdeplass med hyppige avganger like ved. For øvrig er det en liten spasertur til Grim torg, med diverse sevicetilbud slik som butikker, pizzabaker, frisør og bakeri. Det er flere barnehager i nærområdet og kort vei til Solholmen barneskole, Grim ungdomsskole og Idda Arena med ishall og flerbrukshall m.m. Nærområdet byr også på flotte rekreasjonsmuligheter med idylliske Ravnedalen og Baneheia med utallige turstier og badevann.
AdkomstSe kart i Finn annonsen. Det vil bli godt skiltet med Stray & Co visningsskilt ved fellesvisning.
InnholdLys og romslig endeleilighet med 3 soverom. Leiligheten inneholder_P-rom_ Entrè/gang, bad, stue, kjøkken og 3 soverom.Leiligheten disponerer 4 boder.Felles vaskerom, som nå brukes til oppbevaring og sykkelbod i kjeller.
StandardVi kan nå presentere en lys og flott endeleilighet i toppetasjen. I oppholdsrom er det eldre, flotte tregulv og det er lysmalte vegger og tak. Man entrer leiligheten til gang hvor det er callinganlegg og god plass til tøyoppheng og skohyller, evt. garderobeskap. Stuen har god plass til sittegruppe og nyere rentbrennende vedovn. Nytt tak i kjøkken og stue. Deler av kjøkkenet er nytt fra 2012, resterende er malt i samme farger og fremstår delikat. Innredningen har godt med skap og benkeplass, samt frokostbord og plassbygde benker ved vinduet. Badet har fliser på gulv og våtromsplater på vegg. Rommet inneholder dusjkabinett, toalett, baderomsinnredning og opplegg til vaskemaskin. Leiligheten har 3 lyse soverom, hvor 2 har garderobeskap. I tillegg medfølger 4 boder - 2 i kjeller og 2 på loft. På loftet er det mulighet for tøyoppheng via tørkesnorer. 1 av bodene i kjeller er utmerket til lagring av ved, da man har mulighet til å lempe veden inn gjennom vindu direkte til boden. Egen parkeringsplass for leiligheten medfølger, det er ellers godt med gjesteparkering. Velkommen til visning!
ByggemåteSe tilstandsrapport.
TomtAreal_ 3 959 kvm, Eierform_ FellestomtPent opparbeidet fellestomt, beplantet med busker og trær. Dels skjermet og hyggelig området med sol. Her leker barna, mens de voksene soler seg når sommervarmen kommer.
ParkeringParkering på egen biloppstillingsplass. Sameiet har flere gjesteparkeringspasser.
Utleiemulighet/UtleieforholdEiendommen kan i sin helhet kun leies ut ihht bestemmelsene i vedtektene.
OppvarmingLeiligheten varmes opp av elektrisistet og vedfyring.
Vedtekter/husordensregler/regnskapKan fåes ved henvendelse til megler.
FellesutgifterFellesutgifter er på kr 2900,- pr. mnd.Det er dugnad 2 ganger årlig. Det blir utbetalt 1200kr (600kr per dugnad) for dem som stiller. Utbetalingen skjer i desember.
Felleskostnadene inkludererGET TV og internet, felles strøm, felles forsikring, felles lån, regnskapsfører, renovasjon, vann og avløp, driftsutgifter m.m.
Lånevilkår fellesgjeldAndel felles gjeld kr. 74760 pr 20.1.2017 Långiver / lånenr. Nordea 6320.81.41769 Lånets totale saldo 2 226 350 pr 20.1.2017 Lånetype Annuitetslån Antall terminer årlig _ 12 Årlig rentesats 4.87% Pr 20.1.2017 Dato siste termin 20.2.2026
Kommunale avgifterKommunale avgifter vil ikke lenger inngå i felleskostnaden og styret har bestemt at det vil senke fellesutgiftene med tilsvarende ca kr 300 pr måned. Dette er enda ikke vedatt og vil bli tatt opp på neste sameiermøte for avklaring. Eiendomsskatt på kr 3275,70 (2016) blir fakturert direkte.
Brukstillatelse/FerdigattestDet foreligger ferdigattest datert 13.10.1953.
Offentlige forhold/ReguleringBoligen ligger under reguleringsplan_ Vestsiden, vedtatt_ 26.10.42. Området er regulert til bolig.Det foreligger plan under arbeid_ Rv.9 fra E39 til Krossen, saksbeh. Lindjord 38243015
Vei/Vann/AvløpBoligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
DiverseHvitevarer medfølger ikke i handelen utenom integrerte hvitevarer. Tv oppheng i stuen medfølger heller ikke.
BudgivningSe forbrukerinformasjon om budgivning vedlagt i prospektet.
Eiendommens tilstandKjøper er oppfordret til å besiktige eiendommen. Eiendommen selges i den stand den var ved Kjøpers besiktigelse, jfr. Avhendingsloven § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i avhendingslovens kap. 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp jf. avhl. § 1-2 (2). Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller_ Når kjøper ikke har fått opplysninger om forholdet ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Kjøper oppfordres til å la seg bistå av bygningskyndige, elektro-/VVS-kyndige og gjerne brannkyndige hvis ildsted.
HvitvaskingIht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.
EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.
BoligkjøperforsikringDet gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Se for øvrig eget produktark om forsikringen i denne salgsoppgave.Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
AdresseSetesdalsveien 66E, 4617 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1740000 ,-
P-ROM / BRA3959 m
Byggeår1953
TypeLeilighet
Tomt3959 m
Etasje3
EieformEier (Selveier)
Bilder 30 bilder