28
InfoNyoppusset 2-roms selveierleillighet i "Kompasshuset" m/stor takterrasse.Flott sjøutsikt. Heis. Parkering i bakgård.
InnholdLeiligheten ligger i 4.etg. i bygg med heis og inneholder_Entre/stue/kjøkken med utgang til stor takterrasse med platting, soverom med skyvedørsgarderobe,dusjbad/wc med opplegg vaskemaskin.1 kjellerbod. Innbydende foajè i byggets inngangsparti.
StandardGulv_ Fliser med varmekabler på bad, parkett øvrige rom.Vegger. Fliser på bad. Malte vegger øvrige rom.Tak_ Malte tak, bortsett fra stuen hvor man har fått frem betongtaket. Downlights i tak på bad.Kjøkken_ Hvit innredning fra Straikjøkken med integrerte oppvaskmaskin, integrert stekeovn og komfyrtopp. Kjøl/fryseskap medfølger også.Bad_ Vegghengt toalett, dusj med dusjvegger, hvit baderomsinnredning og opplegg vaskemaskin. Badet er nylig totalrenovert.Forøvrig_ Plassbygd garderobeinnredning i entre/stuedel. Dørtelefon. Lameller og rullegardiner medfølger. Skyvedørsgarderobe på soverom.Nytt balansert ventilasjonsanlegg i bygget.Bredbånd fra Telenor. Parabolantenne.Plassbygget solseng samt sofa i tre på terrassen.
Fyring/OppvarmingSentralfyring med radiatorer - vannbåren varme og varmt vann. Ventilasjonsanlegget er nylig oppgradert.
BeliggenhetMeget sentral beliggenhet i nedre del av Kvadraturen i "Kompasshuset" i Østre Strandgate i kvartalet mellom Vestre Strandgate og Markensgate. Eiendommen ligger like ved Hartmanns Brygge, Nodeviga, Sjøhuset, Nupenanlegget, Kilden, Kino og Fiskebrygga med et yrende restaurantliv. Det er flotte tur og rekreasjonsområder både på Odderøya, langs strandpromentaden til Bystranda og man kan gå gjennom Kvadraturen og opp i Baneheia med lysløyper og badevann.
AdkomstBeliggende i kvartalet mellom Vestre strandgate og Markensgaten i nedre del av Kvadraturen.
Parkering1 fast parkeringsplass i bakgården.
OvertakelseKan ha en snarlig overtagelse hvis ønskelig.
ByggemåteMur/betongkonstruksjoner.
LånevilkårIngen fellesgjeld.
EnergimerkingOppvarmingskarakter GRØNN Energimerke G
Vei, vann og kloakkTilknyttet offentlig nett.
ServitutterBestemmelse om vann- og kloakkledninger tgl. 19.07.2015Seksjonering dat 18.2.1971
UtleiemulighetKan fritt leies ut.
KonsesjonspliktDette ervervet er ikke konsesjonspliktig.
ForkjøpsrettOverdragelse av seksjonen skal godkjennes av styret i sameiet, som ikke har adgang til å nekte uten saklig grunn.
FerdigattestGitt i 1971
Skole / barnehageKløvergården barnehage i Østre Strandgt.Nærmeste barneskole er Tordenskjoldsgate Skole
Offentlig kommunikasjonBuss-stasjon i Vestre Strandgate.
BeskaffenhetFelles eiertomt for sameiet med asfaltert bakgård til parkering
AdresseØstre Strandgate 3, 4610 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3500000 ,-
P-ROM / BRA1071 m
Byggeår1969
TypeLeilighet
Tomt1071 m
Etasje4
EieformEier (Selveier)
Bilder 28 bilder