42
InfoNedre Lund / Gimle - Hel tomannsbolig med stort potensiale, attraktiv beliggenhet og egen garasje
BeliggenhetVi kan her presentere en hel tomannsbolig med attraktiv og sentral beliggenhet på Nedre Lund / Gimle. Her er det kort vei til flere barnehager, samt trygg gangavstand til skoler i alle trinn og Universitetet i Agder. Idylliske Gimle Gård ligger som nærmeste nabo, og her er det gode rekreasjonsmuligheter for barn og voksne med naturmuseum, botanisk hage og kafé. Videre er det kort vei til søndagsåpen dagligvare, flere treningssentre, elven Otra med bade- og båtmuligheter, samt populært turterreng i Jegersberg - med badeplasser og oppmerkede løyper. Boligen ligger innenfor bomring, omtrent 2 km fra Kvadraturen.
AdkomstFra sentrum_ Følg E18 østover, ta til høyre umiddelbart etter Lundsbroa og videre inn på Torridalsveien mot Gimle. Ta til høyre inn Gimleveien (ved Pizzabakeren) og følg veien omtrent 200 meter hvor boligen ligger på høyre side. Se forøvrig kart. Det vil bli godt skiltet med Stray & Co visningsskilt ved fellesvisning.
InnholdDette er en hel tomannsbolig over 4 etasjer med følgende planløsning_1.etasje_ Trapperom, soverom, gang, bad, kjøkken og stue med utgang veranda.2.etasje_ Trapperom, 2 soverom, gang, bad, kjøkken, spisestue og stue med utgang veranda.Kjeller_ Trapp, kjellergang med egen utgang, kjellerstue, disp.rom/soverom, toalettrom, vaskerom og boder.Loft_ Lagringsrom med inngang to boder, samt innredet rom.
StandardDette er en meget innholdsrik horisontaldelt tomannsbolig med både kjeller og loft. Boligen fremstår godt vedlikeholdt både ut- og innvendig, men med noe utdatert innredning og overflater. Noe oppgradering bør derfor påregnes for å nå dagens krav til stil og standard.
ByggemåteGrunnmur i betong. Yttervegger beror på bindingsverk med utvendig liggende/stående og utlektet trekledning. Taket er tekket med takstein. Eier opplyser om at yttervegger, taktekking og beslag er skiftet ca. 1990. Se for øvrig boligsalgsrapport.
Tomt512 kvm eiet. Tomten er relativt flat, lettstelt og meget solrik. Den er pent opparbeidet med gruset gårdsplass, gangveier med belegningsstein, samt hage med plen og blomsterbed med vintergrønn beplantning. Tomten er fint innrammet med skjermende hekk, smijernsgjerde- og port mot vei. Fra stue i 1.etasje er det utgang til stor, solrik veranda med videre trapp ned til hage. Denne vender syd med sol fra tidlig morgen til kveld.
ParkeringGarasje, samt biloppstillingsplass på gruset gårdsplass. Garasjen har elektrisk portåpner og et bruksareal på 24 kvm. Under veranda er det en støpt, nedsenket platting hvor man kan parkere tilhenger.
OppvarmingElektrisitet og ved. Varmepumpe, samt peisovn med klebersten i stuen i 1.etasje. Varmekabler på begge bad, samt kjellerstue.
Kommunale avgifterKr. 18.309,- /år, inkluderer vann, avløp, feiing og eiendomsskatt (kr. 8.082,-). Renovasjon faktureres direkte fra Avfall Sør.
Brukstillatelse/FerdigattestFerdigattest for bolig, datert 14.10.1935.Ferdigattest for garasje, datert 03.11.1986.
Offentlige forhold/ReguleringEiendommen ligger under Kommuneplanen og er avsatt til bebyggelse og anlegg.
Vei/Vann/AvløpEiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
BudgivningSe forbrukerinformasjon om budgivning vedlagt i prospektet.
Eiendommens tilstandKjøper er oppfordret til å besiktige eiendommen. Eiendommen selges i den stand den var ved Kjøpers besiktigelse, jfr. Avhendingsloven § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i avhendingslovens kap. 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp jf. avhl. § 1-2 (2). Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller_ Når kjøper ikke har fått opplysninger om forholdet ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Kjøper oppfordres til å la seg bistå av bygningskyndige, elektro-/VVS-kyndige og gjerne brannkyndige hvis ildsted.
HvitvaskingIht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.
BoligkjøperforsikringDet gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Se for øvrig eget produktark om forsikringen i denne salgsoppgave.Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
AdresseGimleveien 20, 4630 Kristiansand S
Prisantydning+ omk5950000 ,-
P-ROM / BRA512 m
Byggeår1935
TypeEnebolig
Tomt512 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 42 bilder