38
InfoVÅGSBYGD - Pen 3 roms gjennomgående borettslagsleilighet - med inneglasset veranda med skyvefelt - snarlig overtagelse
InnholdNY PRISANTYDNING! Denne 3-roms andelsleiligheten er gjennomgående og beliggende i 2.etasje. Leiligheten inneholder_ Entrè/gang, 2 soverom, dusjbad med wc, kjøkken med spiseplass, kombinert stue/spisestue med utgang til inneglasset veranda med praktiske skyvefeltglass. Disse verandaene ble utvidet og glasset inne for ca. 10 år tilbake. Det er også en liten bod ved verandaen. Gode solforhold på verandaen på sommeren.Til leiligheten hører det også med 1 kjellerbod. Borettslaget har også et forsamlingslokale i området som kan leies til arrangementer. Her avholdes blant annet årsmøtene i borettslaget.
StandardStor del av leiligheten ble oppusset i lyse farger i 2012 og har følgende standard_ Gulv_ Fliser på bad. Forøvrig laminat på gulvene. Vegger_ Våtromstapet bad. Forøvrig stort sett malte vegger.Tak_ Malte innvendige tak. Kjøkken_ Lys kjøkkeninnredning. Fliser over benk. Mye benkeplass og praktisk fast spisebord på vegg. Integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap kan medfølge mot tillegg i pris. Bad_ Dusjkabinett. Toalett. Hvit baderomsinnredning. Opplegg vaskemaskin. Forøvrig_ Dørcalling med åpner. Skapplass i begge soverom. Det er lagt inn fiberkabel fra Canal Digital - og kjøper må binde seg for en avtale med denne leverandør for kabel-TV/Internett.
Fyring/OppvarmingElektrisk oppvarming.
BeliggenhetDenne andelsleiligheten ligger i 2.etg. i lavblokk i Voiebyen i Ytre Vågsbygd. Utenfor bygget er det en ny lekeplass og sittegrupper for beboerne. Gåavstand til busstopp og kort avstand til matbutikker (både Meny og Rema), balløkke, barnehage, skole, Voie grendehus, flotte turområder og badevann. Det er ca. 7 km til sentrum av Kristiansand og ca. 23 km til Kjevik lufthavn.
AdkomstKjør Vågsbygdveien forbi Kjos Gård og sving inn til høyre inn Langenesveien. Følg denne (blant annet forbi Meny) og ta av til venstre inn Voie Ringvei. Følg denen og sving inn til venstre i bakken og inn i Korvettveien. Følg veien til man ser blokken på venstre side. Det blir skiltet til fellesvisningen.
ParkeringBorettslaget har parkeringsareal for beboerne, samt gjesteparkering.
OvertakelseOvertagelse etter nærmere avtale - selger er fleksibel.
ByggemåteBetongkontruksjoner.
LånevilkårBorettslaget har 1 felles annuitetslån i Husbanken. Rentesats er pt. 4,8 % sin er en fastrente bundet frem til 1/7-2018. Borettslagets totale gjeld er pt. kr. 39.647.813,-. Leilighetens andels fellesgjeld er pt. kr. 200.241.- som nedbetales over husleien.
EnergimerkingEnergimerke E og oppvarmingskarakter RØD
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilknyttet offentlig nett.
ServitutterPå hovedeiendommen er det tinglyst følgende servitutter_ - bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 4/8-1972- bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 2/10-1972- erklæring med bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, tinglyst 17/4-1973- erklæring med bestemmelse om fellesanlegg/vedlikehold, tinglyst 17/4-1974 -bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 20/12-1985Kopier av alle disse dokumentene kan fås hos megler ved henvendelse.
UtleiemulighetSe mer informasjon i borettslagets husordensregler og vedtekter ang. bruksoverlating (utleie). Andelseier må ha bebodd leiligheten minst 1 av de siste 2 år før evt. bruksoverlating kan omsøkes.
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettDet praktiseres vanlig forkjøpsrett for borettslagets medlemmer og medlemmer av Sørlandets boligbyggelag. Mer informasjon om dette finner man i borettslagets vedtekter som er vedlagt prospektet.
FerdigattestFerdigattest for boligblokken fra 1979 foreligger hos megler. Arbeidet påbebygt i 1971 og innflyttingstillatelse ble gitt i 1973. Kopi av ferdigattesten kan fåes ved henvendelse.
Skole / barnehageKort avstand til Voie Skole (trinn 1-3), Voie Skole avdeling Torkelsmyra (trinn 4-7) og Møvig Skole (trinn 8-10). Det er 3,6 km til Vågsbygd Videregående Skole. Det er 3 barnehager i nærheten_ Ravneheia Barnehage, Voie Barnehage og Mummidalen Barnehage.
Offentlig kommunikasjonBusstopp langs Voie Ringvei - like ved.
AndelsopplysningerKopi av borettslagets årsregnskap for 2015 er vedlagt prospektet. Det samme er borettslagets vedtekter, husordensregler, styrets årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling.
BeskaffenhetFelles eiertomt for borettslaget. Utenfor blokken er det laget en ny lekeplass med nyere lekeapperater. Forøvrig er det fellesarealer med gangstier, noe beplantninger og sittegrupper som kan benytts av alle beboerne. Borettslaget har de siste år lagt ned store ressurser for oppgradering av utearealene og fellesområdene.
AdresseSkuteveien 3 D, 2.etg., 4624 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1390000 ,-
P-ROM / BRA34017 m
Byggeår1971
TypeLeilighet
Tomt34017 m
EieformAndel
Bilder 38 bilder