48
InfoVÅGSBYGD - Voiebyen - 3-roms andelsleilighet - gjennomgående - innglasset veranda - garasje i rekke
InnholdNY PRISANTYDNING.Denne 3-roms gjennomgående andelsleiligheten ligger i høy 1.etasje i lavblokk og har følgende innhold_ Entrè/gang, 2 soverom, oppusset sep. wc (2013), oppusset dusjbad (2012), vaskerom, kjøkken med spiseplass, kombinert stue/spisestue med dør ut til inneglasset veranda med skyvefelt. Her er det også en liten lagringsbod. Disse verandaene ble bygget ut til dobbel størrelse og glasset inne ca. 2006-2007.Det medfølger 1 kjellerbod. Borettslaget har også et forsamlingslokale i området som kan leies til arrangementer. Her avholdes blant annet årsmøtene i borettslaget.
StandardLeiligheten er oppusset i lyse farger og har følgende standard_ Gulv_ Fliser på bad. Parkett i stue. Laminat i entrè. Teppe inneglasset veranda. Belegg i soverom, vaskerom, sep. wc og kjøkken.Vegger_ Store fliser på badet. Forøvrig stort sett malte vegger. Tak_ Malte innvendige tak. Kjøkken_ Malt kjøkkeninnredning med fliser over benk. Oppvaskmaskin medfølger. Selger tar med seg komfyr og kjøleskap. Bad_ Fliselagt. Varmekabler i gulv. Praktisk dusjveggløsning. Vaskerom_ Nyere vannkran over utslagsvask. Vaskemaskin og tørketrommel kan medfølge mot tillegg i pris. Forøvrig_ Skyvedørsgarderobe i 1 soverom og skapplass i 1 soverom. De fleste innedører er skiftet ut i 2009-2010. Det er lagt inn fiberkabel fra Canal Digital - og kjøper må binde seg for en avtale med denne leverandør for kabel-TV/internett. Dørcalling med åpner. Selger tar med seg veggfast bokhylle på barnerommet.
Fyring/OppvarmingElektrisk oppvarming.
BeliggenhetLeiligheten ligger i høy 1.etg. i lavblokk i Voiebyen i Ytre Vågsbygd. Leiligheten passer for kjøpere i alle aldre. Utenfor bygget er det en ny lekeplass og sittegrupper for beboerne. Gåavstand til busstopp og kort avstand til matbutikker (både Meny og Rema), balløkke, barnehage, skole, Voie grendehus, flotte turområder og badevann. På verandaen er det sol fra ca. kl. 10_30 til ca. kl. 22_00 på sommeren. Det er ca. 7 km til sentrum av Kristiansand. Til Kjevik lufthavn er det ca. 23 km.
AdkomstKjør Vågsbygdveien forbi Kjos Gård. Sving inn til høyre inn Langenesveien. Følg denne (blant annet forbi MENY) og ta inn til venstre inn Voie Ringvei. Følg denne og sving inn til venstre i bakken - og inn i Korvettveien. Følg veien til man ser blokken på høyre side. Det blir skiltet til fellesvisning.
ParkeringTil leiligheten hører det med esklusiv bruksrett til 1 garasje i garasjerekke like ved. Selger kjøpte denne garasjen for kr. 25.000,- fra forrige eier. Denne inngår i dette salget. Det betales en leie til borettslaget med kr. 150,- pr. måned for garasjen. Det er gjesteparkeringsplasser på borettslagets eiendom.
OvertakelseOvertagelse kan skje raskt etter nærmere avtale.
ByggemåteBetongkonstruksjoner.
LånevilkårBorettslaget har 1 felles annuitetslån i Husbanken. Rentesats er pt. 4,8% som er en fastrente bundet frem til 1/7-2018. Borettslagets totale gjeld er pt kr. 39.061.410,-Leilighetens andel utgjør pt. kr. 197.279,- som nedbetales over husleien.
EnergimerkingEnergimerke F og oppvarmingskarakter RØD. Energiattest kan fås hos megler ved forespørsel.
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilknyttet offentlig nett.
ServitutterPå hovedeiendommen til borettslaget er det tinglyst 5 servitutter_ - bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 4/8-1972- bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 2/10-1972- erklæring med bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, tinglyst 17/4-1973- erklæring med bestemmelse om fellesanlegg/vedlikehold, tinglyst 17/4-1974- bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 20/12-1985Kopier av dokumentene kan fås ved henvendelse megler.
UtleiemulighetSe mer informasjon i borettslaget husordensregler og vedktekter ang. bruksoverlating (utleie). Andelseier må ha bebodd leiligheten selv i minst 1 av de 2 siste år før evt. bruksoverlating kan omsøkes.
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettDet praktiseres vanlig forkjøpsrett for borettslagets medlemmer og medlemmer av Sørlandets boligbyggelag. Mer informasjon om dette finner man i borettslagets vedtekter.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest for Boligblokken Skuteveien 6 datert 29/11-1973. Det foreligger også ferdigattest for fasadeendringene for balkongutvidelsene fra 2006. Kopier kan fås ved henvendelse megler.
Skole / barnehageKort vei til Voie skole (trinn 1-3), Voie skole avdeling Torkelsmyra (trinn 4-7) og til Møvig skole (trinn 8-10). Til Vågsbygd videregående skole er det ca.3,6 km. Det er 3 barnehager i nærområdet_ Ravneheia barnehage, Voie barnehage og Mummidalen Barnehage.
Offentlig kommunikasjonKort avstand til busstopp.
AndelsopplysningerKopi av borettslagets regnskap for 2016 og budsjett for 2017 er vedlagt prospektet. Det samme er borettslagets vedtekter og husordensregler, styrets årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling.
BeskaffenhetFelles eiertomt for borettslaget. Utenfor blokken er det laget en ny lekeplass med nyere lekeapparater. Ellers er det fellesarealer med gangstier, noe beplatninger og sittegrupper som kan benyttes av alle beboerne. Borettslaget har de siste år lagt ned store ressurser for oppgradering av fellesområdene. Det er også bygget et nyere bygg for søppelstasjon.
AdresseSkuteveien 6 E, 1.etg., 4624 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1445000 ,-
Byggeår1972
TypeLeilighet
EieformAndel
Bilder 48 bilder