24
Info3-roms andelsleilighet med sydvendt balkong sentralt i Kvadraturen 
InnholdLeiligheten er gjennomgående og ligger i høy 1.etg. Den inneholder_ Entre, stue, dusjbad/wc m/opplegg vaskemaskin, kjøkken med spiseplass, 2 soverom hvorav et med utgang til sydvendt balkong 2 kjellerboder. Felles vaskekjeller, sykkelbod og tørkeloft.
StandardGulv_ Fliser med varmekabler på bad. Belegg på kjøkken. Laminat øvrige gulv.Vegger_ Fliser på bad. Malte vegger øvrige rom.Tak_ Malte tak.Kjøkken_ Hvit kjøkkeninnredning. Spiseplass på kjøkkenet. Hvitevarer medfølger ikke. Bad_ Hvit baderomsinnredning. Dusjkabinett. Toalett. Opplegg vaskemaskin.Forøvrig_ Nyere vinduer i leiligheten.V.v. i kjellerbod rett under leiligheten. Parabol/TV via Get.
Fyring/OppvarmingPeisovn i stue. Varmekabler badegulv. Ellers elektrisk oppvarming.
BeliggenhetMeget sentral og fredelig beliggenhet i nord/østre del av Kvadraturen. Beliggenhet i kvartalet mellom Festningsgt. og Holbergsgt. Kort vei til Baneheias flotte turområder og badevann. Gåavstand til bystranda og sentrum med alle dens fasiliteter.
AdkomstBeliggende i kvartalet mellom Festningsgata og Holbergsgate.
ParkeringBosoneparkering - koster kr 350 pr måned fra 1.1.2017.
OvertakelseEtter avtale med selger.
ByggemåteBetong og kledd med plater.
LånevilkårBorettslaget har et lån i Sparebanken Sør til rest kr 753.228,-. Det er et annuitetslån med 2,4% rente som skal være innfridd 25.6.2025. Denne leilighetens andel av lånet ugjør kr 61.679 pr 12.01.2017. Avdrag pr måned er kr 546 og renter pr måned kr 123.
EnergimerkingEnergimerke F og oppvarmingskarakter ORANSJE
Vei, vann og kloakkTilknyttet offentlig nett.
UtleiemulighetLeiligheten har ingen separat utleiedel. Fremleie av leiligheten etter lov om borettslag, se også vedtekter i borettslaget.
KonsesjonspliktDette ervervet er ikke konsesjonspliktig.
ForkjøpsrettMedlemmene i borettslaget og Sørlandets boligbyggelag har forkjøpsrett i.h.t. vedtektene.
FerdigattestFerdigattest gitt 1959.
Skole / barnehageNærmeste barneskole er Tordenskjoldsgate skole noen få minutter fra eiendommen (1-7.trinn) og nærmeste ungdomsskole er Grim (8-10.trinn).Videre er det både Kvadraturen Videregående skole og Tangen Videregående skole i nærheten.r
Offentlig kommunikasjonBuss-stopp i Festningsgata.
BeskaffenhetFelles eiertomt med asfaltert gårdsplass med skur til sykler og søppeldunker.Det er også stensatt platting med felles hagemøbler til benyttelse av beboerne.
AdresseGyldenløves gate 32, 4614 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1995000 ,-
P-ROM / BRA403 m
Byggeår1959
TypeLeilighet
Tomt403 m
EieformAndel
Bilder 24 bilder