36
InfoSENTRALT VÅGSBYGD Nyere og flott selveierleilighet med 2 soverom og stor, solrik terrasse midt i Vågsbygd!
Forkortet beskrivelseDette er en oase midt i Vågsbygd! og passer perfekt for deg som vil flytte rett inn! Leiligheten befinner seg i byggets 5.etasje og har solrik balkong med flott utsyn mot sameiets atrium. Planløsningen er god med effektiv utnyttelse. Lys og trivelig leilighet malt i lysefarger.
InnholdDette er en oase midt i Vågsbygd! og passer perfekt for deg som vil flytte rett inn! Leiligheten ligger i 5 etasje og inneholder_ Entre, 2 soverom, stue med utgang terrasse, HTH kjøkken, garderobe, bad med dusj, toalett og bod.
StandardLeiligheten befinner seg i byggets 5.etasje og har solrik balkong med flott utsyn mot sameiets atrium. Planløsningen er god med effektiv utnyttelse. Lys og trivelig leilighet malt i lysefarger. - Terrasse med flott utsyn. - Garasje i felles parkeringskjeller- Heis- God og praktisk planløsning- Store vindusflater- Walk-in-closet, godt med skapplass- Meget flott HTH kjøkken- Balansert ventilasjonsanlegg- Pent og tiltalende inngangsparti til leiligheten- Store vindusflater, lys leilighet- Gjennomgående høy og moderne standardEntré_Entreen har romslig plass for oppbevaring av yttertøy, sko mm. Skyvedørsgarderobesystem med gode oppbevaringsmuligheter.Trenger en ytterligere oppbevaringsmuligheter, er det mulighet for entrémøbler som kommode etc. Porttelefon.Bad_ Lekkert flislagt bad. vegghengt toalett, dusjhjørne, servant med under- og speil med belysning. Plass for vaskesøyle (vaskemaskin og kondenstørketrommel). Toalett_ Lyse vegger og parkett på gulv. Ellers vegghengt toalett, servant med underskap, speil med belysning. Stor stue / spisestue_Størrelsen på stuen gir mulighet for å møblere med både spisestuemøblement og sofagruppe. Oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbel er det også rom for. Det er utgang til hyggelig terrasse som blir et yndet uterom sommerdagen, hvor en kan hygge seg til kveldssol, utsikten og med noe god i glasset! Lyset får spille fritt i leiligheten.Kjøkken_ HTH Kjøkkeninnredning er komplett med hvitevarer. Det er integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, ventilator. Kjøle med frys er frittstående. Vindusrekke som gir godt med lys. Walk-in-closet/innvendig bod_ Stor innvendig bod med oppheng for tøy. Hovedsoverom_ Hovedsoverommet har plass for stor dobbeltseng og nattbord. Mulighet for skrivebord alternativt sminkebord om en skulle ønske det. Vindu vender mot bakgården. Soverom nr.2/gjeste-, barne- eller arbeidsrom_Rommet er av en slik størrelse at en kan sette inn flere skap dersom en søker etter godt med garderobeskap. Plass for seng. For den som har behov for et arbeidsbord er muligheten også til stede for dette. Etabler hjemmekontor, ta i mot besøk eller la poden få dette rommet. Oppbevaringsmulighet i kjellerbod. Velkommen til Kirsten Flagstadsvei 9 !
BeliggenhetMidt i sentrale Vågsbygd i Kirsten Flagstadsvei er Kirstens Park. Kirstens Park består av flere byggetrinn. Første byggetrinn er gjennomført og alle leilighetene er solgt. Dette er trinn en og er indrefileet i prosjektet. Bygget ligger tilbaketrukket fra veien og ligger med flott utsikt mot Augland. Lett tilgjengelig til bussmetro, Auglandsbukta, kirke, skoler, Bydelspark, Amfi Vågsbygdsenter og Trekanten senter
ParkeringParkeringsplass i felles garasjekjeller.
Heftelser2806 - Best. om vann / klokkledn.4424 - Best. om vann / klokkledn.17005 - Bestemmelse om veg.61334 - Best. om adkomstrett.6134 - Bestemmelse om bebyggelse.
FerdigattestDet foreligger midlertidig brukstilateslse.
Fyring/OppvarmingRadiator varme. Varmekabler i entre. Vannbåren varme på bad.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetLeiligheten kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente Energiattest.
TomtebeskrivelseET STORT FELLES GRØNTOMRÅDE, LUNT OG SKJERMET, HVOR DU KAN FINNE RO FRA EN HEKTISK HVERDAG.Bebyggelsen favner et stort hagerom på i underkant av 2 mål. Gangstier forbinder hagerommet med omkringliggende arealer, felles utendørs heis og inngangspartiene i bygningene. Private terrasser avskjermes av vintergrønne hekker. En pergola med klatrevekster leder inn til et felles oppholdsareal der det kan møbleres med mindre sittegrupper, spilles eller dekkes med langbord til en festlig anledning.
AdresseKirsten Flagstads vei 9 Oppg. A Leil. 501, 4621 Kristiansand S
Prisantydning+ omk4265000 ,-
P-ROM / BRA4861 m
Byggeår2013
TypeLeilighet
Tomt4861 m
Etasje5
EieformEier (Selveier)
Bilder 36 bilder