22
InfoVågsbygd: Pen 2-roms andelsleilighet med stor inneglasset veranda - flott utsikt og solrikt - garasjeplass! 
Forkortet beskrivelseDin Eiendom har fått for salg en pen 2-roms leilighet i toppetasjen. Leiligheten ligger fritt og fint med flott utsikt og svært gode solforhold. Blokka er betydelig oppgradert det siste året med ny fasade, ventilasjonanlegg, isolering og terrasser. Oppgraderingene gjør denne leiligheten svært energiøkonomisk. Sentralt beliggenhet midt i Vågsbygd med gangavstand til butikker, busstopp, skoler, barnehage, turområder m.m. Praktisk og romslig planløsning. Eget vaskerom i etasjen hvor man har plass til å sette inn egen vaskemaskin. Velkommen til fellesvisning!
InnholdLeiligheten ligger flott plassert i toppetasjen og det er heis i bygget. Leiligheten har følgende innhold_ Stue med utgang til stor inneglasset veranda, kjøkken, soverom, bad, entre og bod. Bod i kjeller. Felles vaskerom i etasjen med plass til egen vaskemaskin.
StandardLeiligheten er blitt pusset i forbindelse med oppgraderinger av utbedring av blokka. Leiligheten fremstår om pen i lyse og innbydende farger. Stua er lys og trivelig med utgang til stor solrik terrasse. Det er malt glassfiberstrie på vegger og belegg på gulvet. Åpen stue/ kjøkkenløsning med lys kjøkkeninnredning. Romslig soverom med malt glassfiberstrie på vegger og belegg på gulvet. På badet er det lagt fliser på gulv og vegger. Innredet med badekar, servant og wc.
BeliggenhetLeiligheten ligger svært sentralt til midt i Vågsbygd. Det er gangavstand til Vågsbygd Amfi senteret, Trekanten senter, skole, barnehage, flotte turområder og bademuligheter, busstopp og idrettsanlegg.
AdkomstFra sentrum, følg Vesterveien mot Vågsbygd. Ta til høyre ved Hydro Texaco med trekanten, inn på Vågsbygd Ringvei. Følg denne mot Åsane, avkjørsel til Kjerrheia på venstre hånd i rundkjøring mot Vågsbygd senter. Avkjørsel til Kjerrheia på venstre hånd. Gjesteparkering langs veien. Det vil bli skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved felles visning.
ParkeringGarasjeplass i felles garasjeanlegg.
FerdigattestFerdigattest datert 08.01.1979
Fyring/OppvarmingElektrisk
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetRestriksjoner på utleie gjennom brl. loven.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
TomtebeskrivelseFlott opparbeidet felles tomt med asfaltert adkomst og biloppstillingsplass. Gressplen, felles uteplass med belegningsstein, benker og bord. Tomten er ellers beplantet med busker og hekker.
AdresseKjerrheia 15, 4621 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1470000 ,-
Byggeår1974
TypeLeilighet
EieformAndel
Bilder 22 bilder