29
InfoPrisgunstig utsiktsbolig i trygge og barnevennlige omgivelser - lettstelt - Garasje-Ingen fellesgjeld!
InnholdBoligen er over to plan og inneholder_ 1.etg._ Entrè, gang, soverom, stue med spiseplass og med utgang balkong, kjøkken, bod.U.etg._ Gang, 2 soverom, bad, vaskerom, separat toalett. Kaldtloft.
StandardKjøkken_ Moderne innredning fra 2007 med integrert komfyr,oppvaskemaskin. Fliser over benkeplate. Kjøleskap og øvrige hvitevarermedfølger ikke.Bad_ Oppusset 2006/07 med bla. baderomsinnredning og dusjkabinett.Gulv_ Belegg i kjøkken og i bad. Parkett i stue. For øvrig laminat.Vegger_ Våtromsplater i bad og sep. toalett. For øvrig malte overflater.For øvrig kan nevnes_ Kabeltv/bredbånd.
Fyring/OppvarmingPeis med innsats i stue. For øvrig elektrisk oppvarming.
BeliggenhetUsjenert og fin beliggenhet i enden av blindvei i Havreveien på Hånes. Boligen ligger med nydelig utsikt over Topdalsfjorden. Meget gode solforhold med sol fra morgen til kveld. Kort vei til Hånes senter med matvarebutikk samt kort vei til fine badeplasser i Grovika og ved Hamresanden.
AdkomstFra sentrum følg E-18 til Håneskrysset og følg Hånesveien utover tilHavreveien kommer på høyre side. Følg denne oppover i området til man kommer til Havreveien 82 i på høyre side. Se for øvrig kart iweb.annonse. Boligen er skiltet med tilsalgsskilt fra vårt kontor.
ParkeringGarasje i rekke like ved. For øvrig gateparkering.
OvertakelseEtter avtale med selger.
ByggemåteTrekonstruksjon. Se for øvrig tilstandsrapport vedlagt i prospekt.
EnergimerkingEnergimerke G og oppvarmingskarakter ORANSJE
Vei, vann og kloakkOffentlig
UtleiemulighetIht. vedtekter - se prospekt.
KonsesjonspliktIkke aktuelt
ForkjøpsrettDet er forkjøpsrett for medlemmene i borettslaget og i Sørlandets boligbyggelag. Dersom kjøper ikke er medlem må kjøper melde seg inn og betale innmeldingsgebyr på kr. 680,- innen overtagelsesdato.Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes sikringsfond. Dette innebærer at andelseierne ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.Ny kjøper må godkjennes av styret i borettslaget som ny andelseier.
BeskaffenhetFelles eiertomt på ca. 5.322 kvm. for hele borettslaget.
AdresseHavreveien 82 i, 4635 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2150000 ,-
P-ROM / BRA5325 m
Byggeår1980
TypeRekkehus
Tomt5325 m
EieformAndel
Bilder 29 bilder