46
InfoNY PRIS ! KVADRATUREN - SJELDEN STOR LEILIGHET M/FANTASTISK UTSIKT -HEIS-2 P.PLASSER-2 VERANDAER-består av 2 seksjoner
InnholdVi kan nå presentere denne sjeldent store selveierleiligheten i det attraktive boligbygget Strandpromenaden 9. Leiligheten ligger på topphjørnet i 4.etg. i bygget. Leiligheten er opprinnelig seksjonert til 2 leiligheter (snr. 40 og 41), men har kun vært i bruk som en stor leilighet. Årsmøtet har godkjent at leiligheten kan deles tilbake til 2 leiligheter. Leiligheten fremstår som et totalt oppussingsobjekt og har følgende innhold_ Heis i bygget og felles ytterganger. Romslig entrè/hall med garderobe, stor stue med nydelig utsikt mot sjøen og med utgang overbygd veranda med blomsterkasse og med morgen- og formiddagssol, åpen spisestue, kjøkken med spiseplass, romslig vaskerom, gjestetoalett, dusjbad med wc, 4 soverom - hvorav 1 med utgang veranda med sjøutsikt, mellomgang med kontorplass, romslig hovedbad med badekar og omkledningsrom innenfor, 4 inneboder i leiligheten og hulrom fra hallen. Til leiligheten hører deg også med 2 kjellerboder og 2 skap i felles kjølerom i kjeller. Boder og skap er merket 4 F og 4 G. Felles søppelrom i kjeller. Det er også 2 faste biloppstillingsplasser som medfølger leiligheten (merket 4 F). Dagens eier kjøpte leiligheten i 2016 og har selv ikke bebodd denne eller utført noe arbeid på leiligheten siden overtagelsen. Plantegning som er vedlagt prospektet fraviker fra dagens løsning. Ukjent når endringer er foretatt. Disse endringer er ikke omsøkt hos kommunen. Dagens eier har generalfullmakt på videresalg av disse seksjonene fra forrige eier (som står fremdeles som hjemmelshaver.) Seksjon nr. 40 har eierbrøk på 147/5954 i sameiet og seksjon nr. 41 har eierbrøk på 70/5954 i sameiet.
StandardLeiligheten fremstår som et totalt oppussingsobjekt - og selges som fremvist. Av standard nevnes_ Gulv _ Fliser i entrè og begge bad. Parkettgulv i stue, spisestue og mellomgang. Teppe i alle soverom. Belegg i vaskerom, kjøkken og boder. Vegger_ Fliser på bad. Forøvrig stort sett malte eller tapetserte vegger. Tak_ Malte tak. Kjøkken_ Eldre hvit innredning med fast sittebenk. Eldre komfyr medfølger. Oppvaskmaskin medfølger. Integrert kjøleskap. Ukjent om hvitevarene fungerer tilfredstillende. Hovedbad_ Fliselagt. Innfelt badekar. Lys innredning med 2 servanter. Bad 2_ Fliselagt. Dusjnisje. Hvit innredning med servant. Vaskerom_ 198-liters varmtvannstank. Utslagsvask. Forøvrig_ Dørcalling med kameraløsning. Downlights i flere tak. Automatsikringer. Felles ventilasjonsanlegg. Hyller i innebodene. Leiligheten selges med det innbo som er i leiligheten på fremvisning - og leiligheten blir ikke ytterligere ren- og ryddiggjort av selger før overtagelsen.
Fyring/OppvarmingPeis med innsats i stuen. Ukjent for selger om denne fungerer da selger ikke har bebodd leiligheten. I stuen er det også gulv-varmelister. Ukjent om disse fungerer. Det er varmekabler i badegulv. Ukjent om disse fungerer.Varmekabler i gulv hovedbad og i hall. Forøvrig elektrisk oppvarming
BeliggenhetDenne leiligheten har en ypperlig og unik beliggenhet med førsteklasses utsikt - i boligsameiet Strandpromenaden 9. Fra leiligheten ser man ut over strandpromenaden, Nupen-anlegget, gjestehavna, Sjøhuset, Odderøya og ut mot sjøen. Ved Nupen-anlegget har man flotte vannfontener og meget hyggelige rekreasjonsmuligheter for store og små. Det er gåavstand bort til Bystranda og til svømmehallen Aquarama. Det er også en kort gåtur langs strandpromenanden bort til fiskebrygga, kinoen, Kulturhuset Kilden og til de mange turmulighetene på Odderøya. Da bygget ligger i nedre del av Markensgate er det en hyggelig spasertur opp Markens til alle byens mange butikker og butikksentre, samt kafèer og restauranter. Beliggenhetsmessig er dette blant indrefilèetene i Kristiansand.
AdkomstDenne leiligheten ligger i boligkomplekset Strandpromenaden 9, nederst i Markensgate. Det er 2 innganger til bygget. Dene ene fra Markensgate og den andre fra motsatt side. Her går man inn i Østre Strandgate mellom eiendommene nr. 16 A og 22. Følg denne veien innover til bygget på høyre side - og man finner inngangen. Her er det ringeklokke til leiligheten.
ParkeringDet medfølger 2 faste parkeringsplasser i byggets kjelleretasje - som er et lukket anlegg med automatisk portåpner.
OvertakelseSnarlig overtagelse hvis ønskelig.
ByggemåteMurkonstruksjoner.
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilnyttet offentlig nett.
ServitutterDet er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. Det er tinglyst en seksjoneringsbegjæring på eiendommen, tinglyst 24/6-1985.
UtleiemulighetLeiligheten har ingen egen utleiedel.
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettDet er ingen forkjøpsretter i dette salget.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest for bygget datert 22/1-1988. Kopi av attesten kan fås hos megler.
Skole / barnehageI Kvadraturen finner man Tordenskjoldsgate barneskole (trinn 1-7). Av ungdomsskoler må man til enten Grim Skole eller Oddemarka skole. I Kvadraturen finner man Tangen Videregående skole. Det er sykkelavstand til Universitet (UiA).Det er barnehager i Kvadraturen.
Offentlig kommunikasjonDet er busstopp i Festningsgten og ved Rutebilstasjonen i Vestre Strandgate.
BeskaffenhetEiertomt for sameiet på ca. 2.773 kvm. Koselig felles bakgårdshage med plenarealer, beplantninger, prydbusker og sittegrupper.
AdresseStrandpromenaden 9, 4.etg., 4610 Kristiansand S
Prisantydning+ omk9000000 ,-
P-ROM / BRA2773 m
Byggeår1985
TypeLeilighet
Tomt2773 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 46 bilder