41
InfoYtre Vågsbygd: Meget pen enebolig fra 2000 - flott uteområde med basseng og boblebad - dobbelgarasje med hems! 
Forkortet beskrivelseDin Eiendom har fått for salg en nyere og meget pen enebolig i populært boligfelt i Rådyrstien i Ytre Vågsbygd. Boligen ble bygd i 2000 og holder høy standard med gode løsninger og eksklusivt materialvalg. Uteområde er særdeles lekkert og gjennomført med stor badebasseng med tilhørende boblebad som kan varmes opp. Det er lagt granittheller rundt bassenget, noe som gjør det delikat og enkelt og holde rent! Egen utestue i tilknytning til bassengområdet. Hele bassengområdet er avskjermet er fullstendig usjenert og uten innsyn. Stor dobbelgarasje med stor hems over. Boligen bør oppleves! Velkommen til fellesvisning!
InnholdEneboligen går over to etasjer og har følgende innhold_ 1. etasjeHall, gang, bad, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, og bod.2. etasje Loftsstue, 4 soverom, og bad.
StandardNyere og meget pen enebolig fra 2000. God standard og meget gjennomført med flotte detaljer og materialvalg. Stor og romslig stue med åpen kjøkkenløsning som er plassert i vinkelen av stua. Mye vinduer og dobbel terrassedør som gir rommet mye lys og en luftig romfølelse. Utgang til flott uteområde med stor uteplass og basseng. Det er lagt flott eikeparkett på gulvet og panel på vegger. Det er installert peisovn. Egen Tv-stue. Flott Strai-kjøkken med stilig barløsning og integerte hvitevarer. Flott romslig og fliselagt entre med skiferfliser. Bad i hovedetasjen er innredet med dusjkabinett, servant og wc. Fliser på gulvet og panel på vegger. Eget praktisk vaskerom med utgang til tomten. I 2. etasjen er det 4 gode soverom. Egen loftstue som er perfekt oppholdsrom for barna! Stort delikat og fliselagt bad som er innredet med boblebad, servant, dusjkabinett og wc.
BeliggenhetPen beliggenhet ca. 6 km vest for Kristiansand sentrum i et etablert og meget populært bolig området uten gjennomgangstrafikk. Området er meget barnevennlig. Kort avstand til stor dagligvare og skoler. Ca. 2 km. til Vågsbygd senter som har stort utvalg i butikker, skoler og idrettshall m.m.
AdkomstKjør Vågsbygdveien til Kjos, sving til høyre inn Holskogveien. Første til høyre er Rådyrveien og huset ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med "Din Eiendom" visningsskilt ved fellesvisning.
ParkeringDobbel garasje med stor hems. Det er også rikelig med biloppstillingsplasser på gårdsplassen.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest datert 18.10.2000
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
TomtebeskrivelseEkslusivt og påkostet uteområde! Det er anlagt stort basseng med tilhørende boblebad som er oppvarmet. Bassenget er tilknyttet varmepumpe med luft til vann slik at bassenget kan varmes opp om sommeren. Det er lagt granittheller rundt bassenget, noe som gjør det enkelt og holde rent! Hele området er flott avskjermet og hindrer innsyn. Egen utestue med markise. Tomten er ellers opparbeidet med stor gårdsplass, plen, hekker og ellers beplantet med blomster og planter. Stor usjenert og solrik tomt!
AdresseRådyrstien 10, 4624 Kristiansand S
Prisantydning+ omk6390000 ,-
P-ROM / BRA1040 m
Byggeår2000
TypeEnebolig
Tomt1040 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 41 bilder