24
InfoBrøvig Gård/ Vågsbygd - Innholdsrik seniorleilighet med solrik veranda, heis og garasje
BeliggenhetVi kan her presentere en lettstelt leilighet i etablerte Brøvig Gård Borettslag - ett borettslag tilrettelagt for deg over 50 år. Leiligheten ligger fredelig til, med umiddelbar nærhet til sjøen og borettslagets egen brygge. Fra leiligheten er det gangavstand til dagligvarebutikk, kommunal båthavn i Ternevig, samt et rikt utvalg turløyper og badeplasser. Videre er det omtrent 3,5 km til Amfi Vågsbygd med et utall butikker, apotek, bank, post, kafé m.m. Kort vei til holdeplass med hyppige avganger til Vågsbygd, Kvadraturen og omegn.
AdkomstSe kart. Det vil bli godt skiltet med Stray & Co visningssilt ved fellesvisning.
InnholdLeiligheten går over to plan og inneholder_2.etasje_ Vindfang, gang, stue med utgang til veranda, kjøkken, bad/ vaskerom og soverom.3.etasje_ Loftstue, soverom og kott.I tillegg følger utvendig bod ved inngangsparti, felles sykkelbod under trapp, samt garasjeplass i rekke.
StandardDette er en stor leilighet over to plan, som har en enkel adkomst med heis til inngangsdøren. På gulv i oppholdsrom er det parkett og furulaminat, samt fliser på bad og i entréen. Vegger har tapet og delvis brystpanel, og det er malte slette tak med innfelte spotter i flere rom. Følgende standard kan i hovedsak nevnes_ Man entrer boligen til vindfang som har skyvedørsgarderobe og god plass til tøyoppheng og skohyller. Via gang kommer man inn til romslig stue. Her er det store vindusflater og utgang til vestvendt veranda med gode solforhold. Stuen har god plass til sittegruppe og spisestue, samt pipe med mulighet for peisovn. Kjøkkenet har plass til spisebord. Innredningen har god skap-/og benkeplass med heltre beiset fronter, heltre benkeplater, fliser på vegg over benk, samt avtrekksvifte og opplegg til oppvaskmaskin. Badet er flislagt med varme i gulv. Rommet inneholder dusjkabinett, wc, innredning med vask, opplegg for vaskemaskin og vvbereder på 200 liter. Hovedsoverommet har garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Via åpen trapp i tre fra gang, entrer man loftsetasjen. Etasjen består av romslig loftstue og gjesterom med garderobeskap. Her er det veluxvindu i tak, samt god bortsettingsplass i kott.
ByggemåteLeilighetsbygget er oppført i bindingsverk i tre, utvendig kledd med stående Tømmermannspanel. Taket er tekket med kryssfinerplater, papp og betongtakstein. Se for øvrig boligsalgsrapport.
Tomt7.771 kvm felles eiet tomt for borettslaget. Tomten er parkmessig opparbeidet med plener, beplantning og velstelte blomsterbedd, samt et fonteneanlegg hvor det arrangeres felles grilling, dart spilling og annet hyggelig samvær. Asfaltert adkomst og parkering.
ParkeringGarasje i rekke medfølger boligen. I tillegg er det godt med gjesteparkering i borettslaget.
Utleiemulighet/UtleieforholdEiendommen kan i sin helhet kun leies ut ihht bestemmelsene i vedtektene.
OppvarmingElektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Pipe med mulighet for tilkobling av ildsted.
Informasjon om borettslagetAldersgrense for kjøp av leilighet i Brøvig Gård Borettslag er 50 +.Brøvig Gård Borettslag er tilkyttet Sørlandet Boligbyggelag. Pliktig medlemsskap i borettslag kr. 680,- pr. andelseier. Vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og protokoll fra siste generalforsamling kan fåes ved henvendelse til vårt kontor.Borettslaget kjøper vaktmestertjenester av firma som samlet utfører utvendig vedlikehold, plenklipping, snømåking, strøing, utvendige malingsarbeider, m.m
SikringsordningBorettslaget er forsikret mot husleietap i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning. Andelseierne ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.
FellesutgifterKr. 5.567,- / mnd, inkluderer_ Renter og avdrag på Husbanklån, garasjeleie, kabel TV fra Get, kommunale avgifter, eiendomsskatt, renovasjon, felles bygningsforsikring, strøm i fellesarealer, drift av heis, vaktmestertjenester, utvendig vedlikehold, styre- / revisjon-/ og forretningsførerhonorar m.m.
Lånevilkår fellesgjeldFelleslån nr. 1 i Husbanken er pr. 29.11.2016 på kr. 8 293 580,- og har en rentesats på 1.891%. Det er et annuitetslån med 2 terminer pr. år og har siste termin 31.12.2023. Andel av saldo, kr. 109 688,-. Felleslån nr. 2 i Husbanken er pr. 29.11.2016 på kr. 6 057 122,- og har en rentesats på 1.891%. Det er et annuitetslån med 2 terminer pr. år og har siste termin 31.12.2023. Andel av saldo, kr. 80 109,-.
Kommunale avgifterInngår i fellesutgiftene.
Brukstillatelse/FerdigattestMidlertidig brukstillatelse datert 05.05.94.
Offentlige forhold/ReguleringBebyggelsesplan Brøvig Gård - LHL, vedtatt 21.02.94. Området er regulert til almennyttige formål / bolig. Kopi av kartutsnitt og gjeldende reguleringsbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Vei/Vann/AvløpBoligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
BudgivningSe forbrukerinformasjon om budgivning vedlagt i prospektet.
Eiendommens tilstandKjøper er oppfordret til å besiktige eiendommen. Eiendommen selges i den stand den var ved Kjøpers besiktigelse, jfr. Avhendingsloven § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i avhendingslovens kap. 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp jf. avhl. § 1-2 (2). Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller_ Når kjøper ikke har fått opplysninger om forholdet ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Kjøper oppfordres til å la seg bistå av bygningskyndige, elektro-/VVS-kyndige og gjerne brannkyndige hvis ildsted.
HvitvaskingIht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.
EierskifteforsikringSelger har tegnet eieskifteforsikring i Protector Forsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.
BoligkjøperforsikringDet gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Se for øvrig eget produktark om forsikringen i denne salgsoppgave.Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
AdresseAlkeveien 79 B, 4623 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1690000 ,-
P-ROM / BRA7771 m
Byggeår1992
TypeLeilighet
Tomt7771 m
EieformAndel
Bilder 24 bilder