23
InfoTinnheia - Pen og praktisk leilighet med vestvendt, innglasset balkong og nyere, moderne heis
BeliggenhetVi kan her presentere en pen 1-roms leilighet med svært sentral beliggenhet på toppen av Tinnheia. Leiligheten ligger i 10. etasje i høyblokk, og fra vestvendt, innglasset balkong har man vidstrakt utsikt mot innseilingen og heiene rundt. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til Tinnheia Torv med dagligvareforretninger, legesenter, frisør, restaurant, samt bussholdeplass med hyppige avganger til sentrum. Videre er det gang- og sykkelsti rundt hele Tinnheia som er tilknyttet idrettsanlegg, samt fint turterreng ved Indre Eigevann med badestrand og turløype.
AdkomstSe kart. Det vil bli godt skiltet med Stray & Co visningsskilt ved fellesvisning.
InnholdLeiligheten ligger i 2. etasje med heisadkomst og inneholder_ Entré/kjøkken, bad/vaskerom, samt stue/soverom med utgang til innglasset balkong.I tillegg følger privat bod, felles vaskerom, sykkelparkering og søppelrom i kjeller.
StandardDette er en pen og praktisk leilighet med gjennomgående god standard. Man entrer leiligheten til gang med åpen kjøkkenløsning. Her er det callinganlegg, flislagt gulv, lysmalte vegger og laminat over benk. Hvit kjøkkeninnredning og laminat benkeplate. Ventilator med kullfilter over komfyr og varmtvannsbereder i kjøkkenbenk. Videre kommer man til åpen og lys stue, med laminatgulv, lysmalte vegger og tak. Her er det plass til sittegruppe/sovesofa, spisestue og kontordel. Stuen har stor garderobe og utgang til innglasset balkong hvor eier har innredet et sommerværelse. Balkongen er på 12 kvm og har filtteppe, takoverbygg, samt rekkverk i aluminium og skyveglass som kan åpnes for lufting. Vinduene har spesialtilpassede rullegardin, og balkongen vender vest med gode solfohold og vidstrakt utsikt. Badet ble pusset opp i 2009 med fliser på gulv og malt glassfiberstrie på vegg. Rommet inneholder dusjnisje m/skyvedører, servantskap, toalett og opplegg for vaskemaskin.
ByggemåteHøyblokk oppført i betong. Blokken er nylig rehabilitert med blant annet nye vinduer og utvidede, innglassede balkonger.
Tomt7.147 kvm felles eiet. Tomten er pent opparbeidet med asfaltert adkomst og parkering, samt parkmessige plener, busker og blomster.
ParkeringStor, felles parkeringsplass utenfor blokka. Opplegg for lading av el-bil.
Utleiemulighet/UtleieforholdEiendommen kan i sin helhet kun leies ut ihht bestemmelsene i vedtektene.
OppvarmingElektrisk oppvarming.
Informasjon om borettslagetGullveien Borettslag er tilknyttet Sørlandet Boligbyggelag. Pliktig medlemsskap i SBBL, kr. 680,- pr. andelseier. Boregler- og plikter i Gullveien Borettslag må leses før evt. budgivning. Vedtekter og regnskap fåes ved henvendelse til megler. Boregler er vedlagt i prospektet.
SikringsordningBorettslaget er forsikret mot husleietap i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning. Andelseierne ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.
FellesutgifterKr. 3.078,- /mnd, inkluderer_Renter felleslån kr. 648,-Driftsutgifter, kr. 2.014Tilleggsytelser_ Get TV, kr. 211,-Dugnad, kr. 60,-Rengjøring i fellesareal, kr. 145,-Inkludert i driftsutgiftene er_ Kommunale avgifter og eiendomsskatt, felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, vaktmestertjenester, vedlikehold, forretningsførsel, styre- og revisjonshonorar m.m. Man blir også belastet med kr. 35,- i fakturagebyr hvis en ikke har avtalegiro.
Lånevilkår fellesgjeldFelleslån nr. 1 i Sparebanken Sør er pr. 28.11.2016 på kr. 24 862 682,- og har en rentesats på 2.25%. Det er et annuitetslån med 4 terminer pr. år og har siste termin 25.03.2043. Andel av saldo, kr. 284 455,-. Lånet dekker balkonger og rehabilitering.Felleslån nr. 2 i Sparebanken Sør er pr. 28.11.2016 på kr. 5 940 848,- og har en rentesats på 2.25%. Det er et annuitetslån med 4 terminer pr. år og har siste termin 25.03.2036. Andel av saldo, kr. 66 704,-.
Kommunale avgifterInngår i fellesutgiftene.
Brukstillatelse/FerdigattestFerdigattest datert 9.11.1966. Ferdigattest for fasaderehabilitering og utvidede, innglassede balkonger, datert 05.04.2013.
Offentlige forhold/ReguleringEiendommen er regulert til bolig og ligger under reguleringsplan for Tinnheia I, vedtatt 11.09.60. Kopi av kartutsnitt og gjeldende reguleringsbestemmelser fåes ved henvendelse til megler.
Vei/Vann/AvløpOffentlig vei, vann og avløp.
BudgivningSe forbrukerinformasjon om budgivning vedlagt i prospektet.
Eiendommens tilstandKjøper er oppfordret til å besiktige eiendommen. Eiendommen selges i den stand den var ved Kjøpers besiktigelse, jfr. Avhendingsloven § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i avhendingslovens kap. 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp jf. avhl. § 1-2 (2). Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller_ Når kjøper ikke har fått opplysninger om forholdet ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Kjøper oppfordres til å la seg bistå av bygningskyndige, elektro-/VVS-kyndige og gjerne brannkyndige hvis ildsted.
HvitvaskingIht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.
EierskifteforsikringSelger har tegnet eieskifteforsikring i Protector Forsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.
BoligkjøperforsikringDet gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Se for øvrig eget produktark om forsikringen i denne salgsoppgave.Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
AdresseGullveien 11, 4629 Kristiansand S
Prisantydning+ omk790000 ,-
P-ROM / BRA7147 m
Byggeår1965
TypeLeilighet
Tomt7147 m
Etasje10
EieformAndel
Bilder 23 bilder