49
InfoSENTRUM - Helt ny, arealeffektiv og strøken 3-roms selveierleil- stor terrasse på ca. 33 kvm - heis
InnholdDenne meget flotte og arealeffektive toppleiligheten har følgende innhold_ Felles ytterganger og heis til alle etasjer. Rømingstrapp rett utenfor leiligheten. Entrè/gang med skyvedørsgarderobe, fliselagt dusjbad med wc og opplegg vaskemaskin, 2 soverom, innebod, kombinert stue/spisestue med utgang til solrik terrasse på ca. 33 kvm som går på 2 sider av leiligheten, åpen kjøkkenløsning med utgang til terrassen. Til leiligheten hører det med 1 kjellerbod (ca. 5 kvm). Sameiets vedtekter er vedlagt prospektet.
StandardDenne lyse og meget pene leiligheten ble oppgradert da dagens eier kjøpte den, men flere tilvalg ut fra opprinnelig standard. I stuen og i soverommene har man mye lys inn med vinduer fra tak til gulv. Bygget er levert med alle morgendagens tekniske og praktiske krav. Leiligheten har gulvvarme via vannbåren fjernvarme i flere gulv. Av standard nevner vi_ Gulv_ Parkettgulv fra Proff parkett i alle rom utenom badet som er fliselagt. Vegger_ Fliser på badet. Forøvrig malte vegger.Tak_ Malte innvendige tak.Kjøkken_ Pen hvit innredning fra Strai Kjøkken. Integrert komfyr, induksjon koketopp, oppvaskmaskin, micro, kjøleskap og frys. Bad_ Badet er fliselagt og oppgradert med store fliser på gulv og vegg. Praktisk dusjveggløsning. Opplegg vaskemaskin. Hvit baderomsinnredning. Rør-i-rør. Forøvrig_ Skyvedørsgarderobe fra Strai i entrèen og i hovedsoverommet. Automatsikringer. LED spotlights i de fleste tak i leiligheten. Flexit balansert ventilasjonsanlegg i bygget. Dørcalling med åpner. Plisègardiner i noen vinduer. Trådløst internettløsning. Sameiet har inngått avtale med GET om levering av kollektiv Digitalt-TV og bredbånd. Selger kan selges med innbo, møbler og utstyr hvis ønskelig - og mot tillegg i pris.
Fyring/OppvarmingDet er vannbåren gulvvarme i leiligheten (ikke i innebod og ikke i soverommene).
BeliggenhetDette er en helt ny bygning i nedre del av Kvadraturen - i den flotte Kasernehagen.Vis à vis eiendommen finner man 2 matbutikker. Her er også velkjente Snadderkiosken like ved. Byens nye svømmehall - Aquarama er også like ved eiendommen. Foran dette bygget ligger flotte Bystranda med et flott parkmessig uteareal bak. Ønsker man å gå tur så kan man gå ut på Tangen ellers langs Strandpromenaden forbi Langfeldt Almenning, Tresse, Festninga, Gjestehavna, Nupenanlegget, Sjøhuset og bort til fiskebrygge. Går man litt videre kommer man til Kilden - og også til Odderøya som har et uttal av turmuligheter. Når man bor i Kvadraturen kan man bruke byens rike tilbudet av kjøpesentre, nisjebutikker, velkjente Markens eller det gode tilbudet av kafèer og restauranter.
AdkomstDette nye bygget ligger i Kassernehagen som er beliggende i Kongensgate - ved Elvegaten og Østre Strandgate.
ParkeringDet er parkeringsmuligheter i et helt nytt parkeringsanlegg i kjelleren under Kassernehagen. Her kan man leie parkeringsplass.
OvertakelseSnarlig overtagelse hvis ønskelig.
ByggemåteBygget er oppført i betongkonstruksjoner.
EnergimerkingEnergimerke D og oppvarmingskarakter LYSEGRØNN
Vei, vann og kloakkEiendommen er tilknyttet offentlig nett.
ServitutterPå hovedeiendommen er det tinglyst følgende pengeheftelser_- avtale vedr. eiendommen og seksjonenes retter og plikter knyttet til rett til kjøp og salg, samt bruken av fellesarealer og parkeringsplassene med flere bestemmelser, tinglyst 9/7-2015. - bestemmelser vedr. sambruken av fellesparkeringen, parkeringseiendommenom, adkomstarealene og teknisk rom med flere bestemmelser, tinglyst 9/7-2015, med diverse påtegning 14/10-2016. Det gjøres oppmerksom på at disse har prioritet foran evt. kjøpers pengeheftelser. På hovedeiendommen er det tinglyst følgende servitutter_ -fredningsvedtak som ikke kan slettes uten samtykke fra Riksantikvaren, tinglyst 19/12-2003- bestemmelser vedr. videre utbygging og vedr. drift og vedlikhold av friarealer med flere bestemmelser, tinglyst 9/7-2015- seksjonering, tinglyst 26/6-2015- reseksjonering, tinglyst 28/4-2016Kopier kan fås hos megler ved henvendelse.
UtleiemulighetLeiligheten kan leies ut, men sameiets vedtekter sier at man ikke kan leie ut for kortere tidsrom enn 1 måned.
KonsesjonspliktIkke relevant i dette salget.
ForkjøpsrettIngen forkjøpsretter ihht. sameiets vedtekter.
FerdigattestDet foreligger ferdigattest på vilkår for hele bygget datert 16/6-2016. Kopi kan fås hos megler hvis ønskelig.
Skole / barnehageGåavstand til Tordenskjoldsgate barneskole (trinn 1-7). De nærmeste ungdomsskolene er Oddemarka Skole og Grim Skole. I sentrum har man Tangen Videregående skole. Det er sykkelavstand til Gimle Videregående skole og til Universitetet (UiA). Det er flere barnehager i sentrum.
Offentlig kommunikasjonKort avstand til busstopp i Tollbodgata med hyppige avganger - retning både østover, nordover og vestover.
BeskaffenhetStor felles eiertomt for sameiet på over 3 mål. I Kasernehagen bor du midt i byen og midt i det grønne. Den meget flotte Kasernehagen er avsatt til offentlig formål og vedlikeholdes av parkvesenet. Her kan man bruke sitte i fellesområde og nyte hagen som er åpent lufting og grønn. Her er det sykkelparkering og også noen få gjesteparkeringsplasser (bla HC plass) på bakken. Sameiet har idag en moderne avfallshåndtering med felles nedsenkede søppelcontainere. Her får man en nøkkel man kan bruke for å kaste avfall.
AdresseKongens gate 78, 4.etg., 4608 Kristiansand S
Prisantydning+ omk4150000 ,-
P-ROM / BRA3066 m
Byggeår2015
TypeLeilighet
Tomt3066 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 49 bilder