39
InfoSentrum / Kvadraturen - Urban leilighet m/ 1(2) soverom og fransk balkong. Alt er nytt! Felles solrik takterrasse samt aktivitetsrom.
Forkortet beskrivelseUnik mulighet for å sikre seg en flott og moderne leilighet i et bygg som legger til rette for et godt samhold beboerne seg imellom hvis det er ønskelig. Leiligheten ligger rolig til i hjertet av Kristiansand sentrum. Leiligheten har en meget god standard samt fransk balkong.
InnholdDet er heisadkomt til felles korridor.Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende_Vindfang/gang, bad, stue og kjøkken i ett, soverom, innredet rom (er innredet som soverom).Egen bod i under etasjen.St. Joseph tilbyr flere samlingslokaler til beboere. Det er en stor felles takterrasse med meget gode solforhold og pen utsikt. Du finner aktivitetsrom (lounge) med shufflebord, biljard, bardisk, sofagrupper og stor TV m.m. Felles kjøkken med 2 separate kjøkkenenheter samt stort langbord som kan brukes etter avtale.Felles lobby med sofagruppe kaffemaskin m.m.Felles vaskeri, treningroms og eget sykkelverksted.Bo i egen leilighet og ta del i kollektivet hvis det er ønskelig. her er noe som passer for alle!
StandardBygget er opprinnelig fra 1893 og renovert/ombygd i 2015.Leiligheten har en meget god standard.I fellesutgiftene er det inkludert grunnpakke tv og internett. Hver enkelt står fritt til å supplere kanaler og internett hastighet, og bekoster selv mellomlegget.Parkett på alle gulv, unntatt bad hvor det er fliser med varmekabler.Helsparklet vegger som er malt hvit.Pen kjøkken innredning fra Strai. Hvitevarene medfølger.Fliser baderomsgulv med varmekabler. Våtromsplater på vegg. Dusjkabinett, vegghengt wc, pen baderomsinnredning med servant.Fransk balkong i stuen.Boligen har ikke vært bebodd og er klar for ny eier.
BeliggenhetLeiligheten ligger meget sentralt i nedre del av kvadraturen i Kristiansand. Fra St. Joseph er det kort vei til alt hva Kristiansand sentrum har å by på. Byens hovedpulsåre Markensgate ligger kun 10 meter unna. Tresse, Fiskebrygga, Nupen parken, Bystranda, Odderøya ligger i meget kort gåavstand. Både Markensgate og i parallell gatenDronningensgate har flere hyggelige forretninger, cafeer og spisesteder. Området er populært både for turister og beboere.
AdkomstSe kart. Fellesvisning vil bli skiltet med Din Eiendom visningsbukker.
ParkeringSt. Joseph sine beboere er tilknyttet Hertz bilpool og kan reservere bil via intranett.Her har man ikke behov for egen bil!
DiverseLikningsverdi er ikke fastsatt.Likningsverdien antas å bli ca. 25-30 % avsalgspris.
HeftelserPå eiendommens grunnboksblad er dettinglyst følgende servitutter som følgereiendommen_. Best. om vann/kloakkledning, tinglyst 1970. Best. Om vann/kloakkledning tinglyst 1955
FerdigattestMidlertidig brukstillatelse foreligger.
Fyring/OppvarmingVarmekabler på bad. St. Joseph er tilknyttet fjernvarme fra Agder energi og leiligheten har en egen radiator. Varmtvann kommer fra felles bereder som står i kjelleren.
Vei, vann, kloakkOffentlig med septiktank/slamavskiller.
UtleiemulighetLeilighetene kan fritt leies ut. Se for øvrig sameiets vedtekter/husordensregler vedr. utleie.
EnergimerkingEnergimerke D og oppvarmingskarakter GRØNN.
Mer om bygningenSt. Joseph ble bygd i 1893 og har vært utvidet flere ganger siden. HSH kjøpte bygget sommeren 2013 og har gjennomført en totalgjennomrenovering.HSH har etterstrebet å ta vare på byggets særegenhet. Byggets fasade mot gateplaner vernet.
TomtebeskrivelseFelles takterrasse samt bakgård med bl.a. lekeplass.
AdresseKongensgate 15A Leil. 201, 4610 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2990000 ,-
P-ROM / BRA2099 m
Byggeår1893
TypeLeilighet
Tomt2099 m
Etasje2
EieformEier (Selveier)
Bilder 39 bilder