25
InfoVÅGSBYGD - NY TOMANNSBOLIG I NYTT BOLIGFELT - UNIK BELIGGENHET - BARNEVENNLIG
Forkortet beskrivelseNy prosjektert vertikaldelt tomannsboliger (den til høyre allerede solgt) i hjertet av Vågsbygd. Område blir et nytt koselig boligfelt i etablert og svært barnevennlig område like ved Grimsvann.Område er populært og boligene blir ferdigstilt 2016/17 etter nærmere avtale med kjøper. Kjøper har mulighet til å påvirke boligens materialvalg, da den selges prosjektert. Dette er en stor fordel om man ønsker seg "drømmeboligen". Kan bl.a. nevne flott kjøkken og stueløsning med utgang til hagen, egen tv-stue, 3 soverom og 2 bad. Dette bør passe for mange!Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg ny tomannsbolig midt i indrefileten i Vågsbygd! Ta kontakt for ytterligere informasjon!
InnholdNy vertikaldelt bolig som selges prosjektert og går over to etasjer og har følgende innhold (P-rom på hhv 106,5 og 113 kvm)_ 1. etasje_ Overbygd inngangsparti, vindfang, bad/vaskerom, bod, soverom, kjøkken og stue med plass til spisestue og utgang til hage.2.etasje_Loftstue, 2 soverom, bad/wc og kott.Utebod ved inngangsparti.
StandardBoligen leveres nøkkelferdig med god standard på arbeidsutførelse og materialvalg. Parkett på alle gulver bortsett fra på bad/vaskerom som blir fliselagt. Vegger og himling leveres med malte slette vegger.Kjøkken leveres fra HTH eller Sigdal kjøkken og leveres ihht til egen kjøkkenbeskrivelse. Badet leveres med baderomsinnredning, dusjhjørne, wc og servant og opplegg til vaskemaskin. Badet i andre etasje leveres med wc g opplegg til badekar.Verdt å merke seg_ - Boligen blir levert med sentralstøvsuger. - Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Forøvig bør byggebeskrivelse/romskjema leses i sin helhet
BeliggenhetBoligen ligger i et nytt boligtun i et etablert område i Vågsbygd. Fra boligen er det direkte tilgang til flotte turområder, turstier og badevann. Gangavstand til skole, barnehage, butikk, busstopp, idrettsplass (Karuss), kirke m.m. Barnevennlig og etablert boligfelt!
AdkomstFra Øvre Ringvei kjør inn Kjos ringvei til endes og ta til høyre inn i Hyllebakken. Kjør to ganger til venstre.Det vil bli godt merket med Din Eiendom visningsskilt.
ParkeringBiloppstillingsplasser på tomten. Mulighet til å sette opp garasje.
FerdigattestSelger er forpliktet til å fremskaffe ferdigattest.
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk. Varmekabler på bad 1.etasje. Boligen leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Vei, vann, kloakkOffentlig. Privat stikkvei. Det blir montert egen utvendig pumpekum. Kjøper står fritt til å inngå serviceavtale.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
TomtebeskrivelseTomten er på 245 kvm på Hyllebakken 35A.Tomtene leveres grovplanert med noe stablesteinsmur der hvor det er nødvendig. Det blir lagt på avgravingsjord på skråninger. Gruset biloppstillingsplass og innkjørsel. Tomten er flat og enkel og opparbeide. Solrik og utsikt mot skog og mark!
AdresseHyllebakken 35 A, 4622 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3690000 ,-
P-ROM / BRA245 m
Byggeår2016
TypeTomannsbolig
Tomt245 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 25 bilder