16
Info1 SOLGT: DVERGSNES: 4 GODKJENTE UTSIKTSTOMTER! 
Forkortet beskrivelseGODKJENTE ENEBOLIGTOMTER MED SJELDEN FLOTT BELIGGENHET I EKSKLUSIVT OMRÅDE VED SJØEN - OMRINGET AV STORE FRIOMRÅDER! Din Eiendom har gleden av å presentere et ettertraktet og populært tomteområde med beste beliggenhet på Dvergsnes. Tomtene ligger i blindvei med tilknytning til det nye tomteområde på Dvergsnes, men er samtidig tilbaketrukket og mer frittliggende. Her er det fine grønne lunger rundt området. Tomtene er sjenere med kun få meter til sjøen og flotte friområder!Dvergsnes har vært et område i sterkt vekst og har etablert seg som et meget barnevennlig og populært boområde.Kontakt megler for visning av tomteområdet!
BeliggenhetBoligfeltet ligger på Dvergsnes. Dvergsnes har vært i rivende utvikling de siste årene og er blitt et barnevennlig og populært område. Her er skole, barnehage, busstopp, butikk, flotte turområder og badevann og båthavn innenfor gangavstand.Dette tomteområde ligger i tilknytning til det nye boligfeltet på Dvergsnes men har samtidig mer grønt- og friområder rundt seg.Området føles som svært naturskjønt og sjønært, tilbaketrukket i forhold til vei og annen støy!
ParkeringPå tomten.
DiverseKjøper av tomtene er forpliktet til å bruke samme entreprenørfirma på opparbeidelse av selve tomten. Det vil bli innhentet priser fra ulike firmaer og det rimeligste alternativet vil bli valgt. Tomtene leveres etter fradeling. Dersom forhold som ikke selger kan lastes for, forsinker prosessen, vil selger ikke kunne holdes økonomisk ansvarlig.
Vei, vann, kloakkOffentlig. Vann og kloakk ligger inntil tomtegrense.Privat vei.
Tomtebeskrivelse4 eneboligtomter med ulike kvaliteter og muligheter. Felles for tomtene er at de har en unik beliggenhet med sjønær og naturskjønneomgivelser.Disse 4 tomtene er en del av et område med totalt 10 tomter omkranset av flotte friområder.Her er en liten presentasjon av de 4 tomtene_Tomt 5Prisantydning_ kr 4 250 000,- Tomtens areal er 668 kvm. Tomten ligger fritt og fint med gode utsikts og solforhold.Tomt 7 - SOLGTPrisantydning_ kr 4 250 000,- Tomtens areal er 795 kvm. Romslig tomt som grenser mot friområde på to av sidene. På tomten er det tillatt å bygge enebolig med sekundærleilighet. Mange kvaliteter med denne tomten!Tomt 9Prisantydning_ kr 3 500 000,- Tomtens areal er 553 kvm. Tomten grenser mot friområde på østsiden.På tomen kan man bygge enebolig med sekundærleilighet. Tomten ligger nest innerst i blindvei.Tomt 10Prisantydning_ kr 3 800 000,- Tomtens areal er 510 kvm. To av tomtens sider vender mot friarealet.Beliggende innerst i blindvei. Fra tomten får man også flott utsikt mot sjøen! En av de beste tomtene på feltet.Arealene er målt opp i forhold til plankart. Det kan forekommer endringer når tomtene blir endelig oppmålt. Disse tomtene blir skilt ut fra gnr 96 bnr 143 og 31.
AdresseDvergsnesveien, 4639 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3500000 ,-
TypeEnebolig
EieformEier (Selveier)
Bilder 16 bilder