28
InfoTangen: 3-roms andelsleilighet med solrik uteplass og utsikt mot Bystranda - garasje i kjeller! 
Forkortet beskrivelsePen 3-roms leilighet med flott beliggenhet på Bystranda. Leiligheten ligger i 1. etasje med stor uteplass. Her har man mye sol og utsikt i retning mot Bystranda. Leiligheten har en moderne og fornuftig planløsning med gjennomgående god stand. Leiligheten er nylig malt opp innvendig. Garasjeplass i kjeller må kjøpes i tillegg for kr 250 000,-To boder i kjeller. Fra leiligheten er det kun et steinkast til Bystranda med et yrende liv om sommeren! Også gangavstand til Kvadraturen med alle sine tilbud og fasiliteter! Her bor man urbant og sentralt samtidig som man er skjermet fra byens larm og bråk. Velkommen til fellesvisning!
InnholdLeiligheten ligger i 1. etasjen og har følgende innhold_ Entre, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. 2 boder i kjeller.
StandardPen og lys leilighet som var ny i 2008. Leiligheten har moderne løsninger og standard. Det er parkett på gulvene bortsett fra badet som er fliselagt. Vegger er slette og malte. Pent HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer. Fra stue er det utgang til solrik uteplass som er hellelagt. Badet er fliselagt på gulv og vegger. Innredet med vegghengt toalett, servant, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Vannbåren varme i gulvet på alle rom bortsett fra på soverommene.
BeliggenhetBare et hopp og et plask fra Bystranda eller en rusletur langs strandpromenaden til byens pulserende liv. Med leilighet på Bystranda Aveny er alt tilrettelagt for at du skal kunne ta ting på sparket og nyte livet i strandkanten. Litt feriefølelse hver dag!
AdkomstKjør vei ned mot bystranda og Tangen. Andre bygg på høyre side.
ParkeringParkering i parkeringskjeller må kjøpes i tillegg for kr. 250.000,-
FerdigattestDet foreligger ferdigattest datert 22.11.10
Fyring/OppvarmingVannbåren varme som er tilknyttet fjernvarme.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetRestriksjoner på utleie gjennom brl .loven.
EnergimerkingSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
LånevilkårIngen fellesgjeld.
TomtebeskrivelseFlott felles eiet tomt med parkmessig opparbeidelse. Flotte steinlagte uteplasser, felles sittegrupper og lekeplass, plen, busker, planter og bed. Nabo til Bystranda! Felles takterrasse.
AdresseTangen 42, 4608 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3490000 ,-
Byggeår2008
TypeLeilighet
EieformAndel
Bilder 28 bilder