22
InfoNedre Slettheia - Ny pris! Rekkehus med sentral, familievennlig beliggenhet
BeliggenhetVi kan her presentere et rekkehus med etablert, familievennlig beliggenhet på Nedre Slettheia. Boligen ligger barnevennlig til inne på et rolig tun - med umiddelbar nærhet til lekeplass, samt kort vei til skoler i alle trinn, flere barnehager, idrettsanlegg, badevann og ypperlige turområder. Gangavstand til Amfi Vågsbygd og Trekanten senter med et utall butikker, post, kafé m.m. Gode bussforbindelser og kun 10-12 min sykkelavstand til sentrum av Kristiansand.
AdkomstFra Kristiansand sentrum - Kjør Vågsbygveien retning Flekkerøya. Ta til høyre i tunnelen ved Trekanten/Slettheia, og kjør mot Karuss. Ta til høyre opp Gislemyrveien og deretter første til venstre og inn Bokfinkveien. Se for øvrig kart. Det vil bli godt skiltet med Stray & Co visningsskilt ved fellesvisning.
InnholdBoligen går over 2 plan med følgende innhold_1.etasje_ Vindfang, gang, stue med utgang hage, kjøkken og 2 boder.2 etasje_ Gang, bad, 2 soverom (opprinnelig 3) og bod.
StandardBoligen er noe påkostet de senere år, med blant annet nytt skap med automatsikringer, nyere kjøkken og peisovn, samt at de fleste vinduer, verandadør og inngangsdør er skiftet. For øvrig må innvendig modernisering påregnes for å nå dagens krav til stil og standard. Følgende standard kan nevnes_1.etasje_Vindfang_ Flislagt gulv og panel på vegger. God plass til tøyoppheng og skohyller. Gang_ Slipt furugulv og malt panel på vegger. Lukket trapp til 2.etasje.Stue_ Slipt furugulv, brystpanel og tapet. Nyere vedovn. God plass til sittegruppe og spisestue. Utgang til terrasse og hage. Kjøkken_ Parkettgulv, downlights i tak, samt malte panelplater og våtromstapet på vegger over benk. Innredningen var ny i 2010 og har god skap- og benkeplass, kjøkkenventilator, samt integrert platetopp, stekeovn, kjøl/ fryseskap og oppvaskmaskin. Opplegg for vaskemaskin. Foldedør til bod under trapp. Her er det VVbereder å ca 116 liter (fra 2007). 2.etasje_Gang_ Slipt furugulv og tapetserte vegger. Bad_ Sveiset gulvbelegg og våtromstapet. Rommet inneholder dusjkabinett, vask med skap, ett overskap og toalett.Hovedsoverom_ Opprinnelig to soverom. Parkettgulv og tapetserte vegger. Nyere, stort garderobeskap. Soverom 2_ Teppe og tapet.
ByggemåteGrunnmur i betong. Vegger er bindingsverk i tre, utvendig kledd med stående Tømmermannspanel på tilbygg, for øvrig liggende Vestlandskledning. Taket er tekket med bord og sveiset papp. Se for øvrig boligsalgsrapport.
Tomt120 kvm eiet. Tomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass på inngangssiden. Fra stue er det utgang til lettstelt hage med plen og blomsterbed, samt sydvendt terrasse med trykkimpregnert gulv og rekkverk. Levegg mot nabo. I følge selger er det sol til omtrent 18_30 sommerstid.
ParkeringBiloppstillingsplass på tomt.
OppvarmingElektrisitet og ved. Nyere peisovn i stue.
Kommunale avgifterKr. 8 545,- / år. Årsavgiften dekker feiing, vann, avløp og eiendomsskatt (kr. 3.180,-). Renovasjon faktureres direkte fra Avfall Sør.
Brukstillatelse/FerdigattestFerdigattest datert 27.02.1962
Offentlige forhold/ReguleringEiendommen ligger under Kommuneplanen og er avsatt til bebyggelse og anlegg. Hensynssone gul støysone.
Vei/Vann/AvløpOffentlig vei, vann og avløp.
BudgivningSe forbrukerinformasjon om budgivning vedlagt i prospektet.
Eiendommens tilstandKjøper er oppfordret til å besiktige eiendommen. Eiendommen selges i den stand den var ved Kjøpers besiktigelse, jfr. Avhendingsloven § 3-9. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelsene i avhendingslovens kap. 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp jf. avhl. § 1-2 (2). Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller_ Når kjøper ikke har fått opplysninger om forholdet ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Kjøper oppfordres til å la seg bistå av bygningskyndige, elektro-/VVS-kyndige og gjerne brannkyndige hvis ildsted.
HvitvaskingIht. Lov av 6. mars 2009 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering er eiendomsmeglere pålagt å foreta legitimasjonskontroll av kunden og/eller eventuelle rettighetshavere til objektet. Dersom legitimasjonskontroll ikke kan gjennomføres, har megler plikt til å stanse transaksjonen. Dersom kjøper ikke medvirker til at legitimasjonskontroll kan gjennomføres, har megler plikt til ikke å gjennomføre det økonomiske oppgjøret mellom partene. Ved mistanke om at transaksjonen har tilknytning til en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler har dessuten plikt til å undersøke nærmere/melde ifra til Økokrim ved indikasjon på mistenkelige transaksjoner uten at selger og kjøper underrettes om dette.
EierskifteforsikringSelger har tegnet eieskifteforsikring i Protector Forsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema, vedlagt salgsoppgaven, før kjøpetilbud avgis.
BoligkjøperforsikringDet gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Se for øvrig eget produktark om forsikringen i denne salgsoppgave.Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
AdresseBokfinkveien 2 E, 4626 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1890000 ,-
P-ROM / BRA120 m
Byggeår1961
TypeRekkehus
Tomt120 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 22 bilder