41
InfoJUSTVIK - VELHOLDT ENEBOLIG MED STOR OG FLOTT OPPARBEIDET TOMT - GARASJE OG TILLEGGSTOMT
Innhold1. etg._ Vindfang, bad/vaskerom, gang, kjøkken og stue.Loft_ gang og 2 soverom.Kjeller med bodareal og garasje.
BeliggenhetPopulær og sentral beliggenhet på stor og pent opparbeidet tomt med god boltreplass for både store og små. Stor gressplen, prydbusker, blomster og frukttrær. Umiddelbar nærhet til sjøen, Gillsvann, butikk, kirke, bydelshus, småbåthavn, idrettsplass, barnehage, buss, barneskole (1-7 klasse) og fantastiske turområder samt flere flotte badeplasser i Gillsvann. Kort vei til Kristiansand sentrum og Lund/Gimle med universitet og ungdoms- og videregående skole.
StandardBoligen fremstår som pen og meget velholdt og har følgende innhold_ Entré med garderobeplass. Bad med badekar, hvit baderomsinnredning, toalett og opplegg vaskemaskin. Gang med garderobeskap og bodplass under trapp. Kjøkken med pen eldre innredning, spiseplass og lem ned til kjelleren som også har utvendig inngang. Romslig stue og spisestue med kombinert ved- og oljeovn og utgang terrasse og hage. Loft_ Gang, garderobeskap og kott. 2 store soverom med garderobeskap hvorav det ene tidligere har vært 2 soverom. Kjeller med god bodplass. Frittstående garasje.
AdkomstFra Kristiansand sentrum kjør E-18 mot Oslo. Etter bomstasjonen på Bjørndalsletta ta til høyre ved skilt til Vige/Justvik. Følg så skilt mot Justvik. Når du får Justvik båthavn på høyre side følg veien videre ca. 300 meter og boligen ligger på venstre hånd og er merket med A1 tilsalgs-plakat.
ByggemåteYttervegger i kjeller av murt gråstein/sparesteinsmur. Yttervegger ellers av trekonstruksjon med trekledning. Etasjeskille i trekonstruksjon. Takkonstruksjon av tre. Yttertak tekket med eternittplater. Teglsteinspipe.
OppvarmingVedovn i stuen.
EnergiattestEnergikarakter_ G, Oppvarmingskarakter_ Orange.
TomtAreal_ 1 198 kvm, Eierform_ Eiet tomt Boligen ligger på bnr. 105 som er 927 m2. Tomten er fradelt ved skylddelingsforretning tinglyst 24.06.1955 og ikke oppmålt med stedfesta koordinater. Avvik i areal kan forekomme.Til eiendommen hører en tilleggstomt; bnr. 128 på 271 m2. Denne er fradelt ved skylddelingsforretning tinglyst 08.06.1957 og ikke oppmålt med stedfesta koordinater. Avvik i areal kan forekomme.
ParkeringFrittstående garasje og biloppstillingsplasser.Garasjen ligger delvis på bnr. 116 bnr. 150 som eies av Eiendomsselskapet AS og delvis på 116/128 som eies av selger.
Vei, vann og avløpPrivat vei, tilknyttet offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
ReguleringEiendommen er regulert til bolig under reguleringsplan Dalsveien Justvik, vedtatt 07.06.1979 med tilhørende bestemmelser.
AdresseDalsveien 44, 4634 Kristiansand S
Prisantydning+ omk2390000 ,-
P-ROM / BRA1198 m
Byggeår1885
TypeEnebolig
Tomt1198 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 41 bilder