16
InfoGrødum - Lekker prosjektert tomannsbolig på solrik tomt! 
Forkortet beskrivelseHer har du muligheten til å få en fantastisk plass å bo i en prosjektert tomannsbolig i nytt boligfelt på Grødum. Grødum ligger like over grensa fra Tveit. Kort kjørevei til Sørlandsparken, ca 15 kilometer. Naturskjønne omgivelser og en trygg og sikker plass for barn! Topdalselva som går like nedenfor byr på fiske- og bademuligheter. Boligen som selges har et spennende uttrykk og har noen flotte detaljer! Her får du mye bolig for pengene!Velkommen!
InnholdLekker horisontaldelt tomannsbolig.Bolig nr. 1 i 1. etasje leveres nøkkelferdig til kr. 1.890.000,- med følgende innhold_Entrè/gang, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse, 2 soverom, baderom og vaskerom/bod.Bolig nr. 2 i 2. etasje leveres nøkkelferdig til kr. 1.990.000,- med følgende innhold_Entrè/gang, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til veranda, 2 soverom, baderom og vaskerom/bod.
StandardBoligen leveres med høy gjennomført standard. Gode tekniske løsninger og bra materialvalg. Gulv leveres med flott Pergo laminatgulv. Gulvet tåler hard behandling fra både barn og dyr.Badet og vaskerom leveres med belegg. Vegger leveres med panelplater. På badet leveres det fliseplater. Malt gips i himling. Romslig stue og store vindusflater som gir rommet en ekstra mye lys og romfølelse. Kjøkkenet blir levert fra Strai. Her har kjøper mulighet til å påvirke valg av type og innredning innenfor en gitt kostnadsramme. Badene leveres med wc, servant med innredning og dusjkabinett .Vaskerom leveres med vaskekum og opplegg for vaskemaskin. 2 gode soverom som leveres med garderobeskap. Det leveres en frostfri utekran. Boligen leveres med balansert ventilasjonsanlegg. Det bidrar til et godt inneklima.
BeliggenhetBoligen ligger i et nytt boligfelt på Grødum, like over grensen for Tveit. Beliggenheten er idyllisk i naturskjønne omgivelser. Boligen er vestvendt med sol fra morgen til kveld og har en flott utsikt over Topdalselva med gode bade- og fiskemuligheter. På Grødum er nærmeste skole på Birkeland (ca. 11 km) og man har rett til skolebuss. Ca. 22 km unna finner du Kristiansand sentrum og Sørlandsparken er ca 15 km unna. Fra boligen har man umiddelbar nærhet til lekeplass og det er flere stier og turområder i nærområdet som byr på ypperlige muligheter for tur og trening.
AdkomstFra Kristiansand, følg riksvei 41 mot Birkeland. Området ligger med direkte avkjørsel fra hovedvei ca. 1 km etter Drangsholt. Se forøvrig kart. Det vil bli godt skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved fellesvisning.
ParkeringBiloppstillingsplass på tomt
Vei, vann, kloakkOffentlig vei, vann og kloakk.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger ansvarlig for å innhente energiattest
TomtebeskrivelseTomten leveres med gruset gårdsplass og plen foran boligen. Solrik og frittliggende tomt i nytt boligfelt på Grødum.
AdresseLintjønnveien 20, 4658 Tveit
Prisantydning+ omk1890000 ,-
P-ROM / BRA735 m
Byggeår2016
TypeTomannsbolig
Tomt735 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 16 bilder