18
InfoGrødum - Prosjektert enebolig på solrik og lettstelt tomt 
Forkortet beskrivelseVi har nå fått for salg en prosjektert enebolig i nytt boligfelt på Grødum. Grødum ligger like over grensa fra Tveit. Kort kjørevei til Sørlandsparken, ca 15 kilometer. Naturskjønne omgivelser og en trygg og sikker plass for barn! Topdalselva som går like nedenfor byr på fiske- og bademuligheter. Boligen som selges har et spennende uttrykk og har noen flotte detaljer! Verdt å nevne er stue/ kjøkkenløsning hvor det er ekstra takhøyde og store vindusflater som gir god atmosfære og romfølelse.
InnholdEneboligen går over to plan og har følgende innhold_ Hovedetasjen_ Entre, stor stue med ekstra takhøyde og åpen kjøkkenløsning, bad, bad/ vaskerom, 3 soverom og bod. Loft_ Leveres uinnredet så her kan man selv bestemme planløsning! Carport i tilknyning til boligen. Det kommet et tillegg på kr 70 000,- for carport.
StandardBoligen leveres med høy gjennomført standard. Gode tekniske løsninger og bra materialvalg. Gulv leveres med flott Pergo laminatgulv. Gulvet tåler hard behandling fra både barn og dyr.Badet leveres med belegg. Vegger leveres med panelplater. På badet leveres det fliseplater. Malt gips i himling. Stor og romslig stue med ekstra takhøyde og store vindusflater som gir rommet en ekstra mye lys og romfølelse. Kjøkkenet blir levert fra Strai. Her har kjøper mulighet til å påvirke valg av type og innredning innenfor en gitt kostnadsramme. Badene leveres med wc, servant, dusjkabinett og opplegg for badekar og vaskemaskin.Vaskerom leveres med vaskekum, wc og opplegg for vaskemaskin. 3 gode soverom som leveres med garderobeskap. Loftet leveres uinnredet så her kan kjøper velge selv hvilken romfordeling man ønsker! Det leveres en frostfri utekran. Boligen leveres med balansert ventilasjonsanlegg. Det bidrar til et godt inneklima.
BeliggenhetBoligen ligger i et nytt boligfelt på Grødum, like over grensen for Tveit. Beliggenheten er idyllisk i naturskjønne omgivelser. Boligen er vestvendt med sol fra morgen til kveld og har en flott utsikt over Topdalselva med gode bade- og fiskemuligheter.Birkeland skole ligger ca 11 km unna og man har rett til buss. Ca. 22 km unna finner du Kristiansand sentrum og Sørlandsparken er ca 15 km unna. Fra boligen har man umiddelbar nærhet til lekeplass og det er flere stier og turområder i nærområdet som byr på ypperlige muligheter for tur og trening.
AdkomstFra Kristiansand, følg riksvei 41 mot Birkeland. Området ligger med direkte avkjørsel fra hovedvei ca. 1 km etter Drangsholt. Se forøvrig kart. Det vil bli godt skiltet med Din Eiendom visningsskilt ved fellesvisning.
ParkeringCarport i tilknytning til boligen. Denne kommer i tillegg på kr 70 000,-
FerdigattestSelger er ansvarlig for å innhente energiattest.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger ansvarlig for å innhente energiattest.
TomtebeskrivelseTomten leveres grovplanert. Solrik og frittliggende tomt i nytt boligfelt på Grødum.
AdresseLintjønnveien 46, 4658 Tveit
Prisantydning+ omk3490000 ,-
P-ROM / BRA743 m
Byggeår2016
TypeEnebolig
Tomt743 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 18 bilder