15
InfoKvadraturen - Flott og meget sentral 2-roms toppleilighet med solrik, vestvendt terrasse!
Forkortet beskrivelseHer kan du sikre deg en flott toppleilighet midt i hjertet av Kvadraturen, med stor og meget solrik takterrasse rett utenfor inngangsdøren! Den sentrale beliggenheten sørger for at man har et mangfold av sentrumsfasiliteter innen gangavstand.Leiligheten fremstår pen med en god planløsning og inneholder bl.a. en luftig stue med åpen kjøkkenløsning, bad og ett romslig soverom. Velkommen til visning!
InnholdPen leilighet i 3. etasje med følgende innhold_Stue, kjøkken, soverom, garderoberom, og bad. Bod i kjeller.
StandardPen leilighet midt i hjertet av Kvadraturen! Leiligheten har en god planløsning og holder følgende standard_3. Etasje_Med inngang fra flott og solrik takterrasse kommer du til en lys og pen stue med parkett på gulv og tapet på vegger. Åpen kjøkkenløsning med lys og pen innredning.Bad med fliser på gulv, varmekabler, dusj og opplegg til vaskemaskin. Romslig og pent soverom med eget garderoberom/bod.
BeliggenhetMeget sentralt i Kvadraturen/sentrum av Kristiansand. Den sentrale beliggenheten sørger for at man har et mangfold av sentrumsfasiliteter innen gangavstand, deriblant Markens handlegate, kino, teater, kafeer og Aquarama. Leiligheten ligger i umiddelbar nærhet til Tresse, Bystranda og kommunal båthavn, og har kort vei til Universitetet i Agder, BI, samt Baneheia og Odderøya som byr på flotte turområder og bademuligheter.
AdkomstLeiligheten ligger flott til i Dronningensgate, mellom Holbergs gate og Kronprinsens gate. Se forøvrig kart.
ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.
HeftelserDagboknr._17225 - seksjonering22021 - erklæring/avtale
FerdigattestFerdigattest foreligger datert 17.11.2004
Fyring/OppvarmingFjernvarme via radiator i stuen (inkludert i fellesutgiftene), samt varmekabler på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.
Vei, vann, kloakkOffentlig.
UtleiemulighetLeiligheten kan fritt leies ut.
EnergimerkingSelger er forpliktet til å fremskaffe energiattest.
TomtebeskrivelseFellestomt på 840 kvm. Stor og solrik takterrasse til beboernes felles benyttelse, samt felles hage opparbeidet med plen og heller.
AdresseDronningens gate 77, 4608 Kristiansand S
Prisantydning+ omk1980000 ,-
P-ROM / BRA840 m
Byggeår1900
TypeLeilighet
Tomt840 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 15 bilder