22
InfoVÅGSBYGD - DEL AV TOMANNSBOLIG I NYTT BOLIGFELT - UNIK BELIGGENHET - BARNEVENNLIG
Forkortet beskrivelseNy prosjektert vertikaldelte tomannsbolig (delen til høyre er solgt!) i hjertet av Vågsbygd. Område blir et nytt koselig boligfelt i etablert og svært barnevennlig område like ved Grimsvann.Område er populært og boligene blir ferdigstilt 2016/2017 etter nærmere avtale med kjøper. Kjøper har mulighet til å påvirke boligens materialvalg, da den selges prosjektert. Dette er en stor fordel om man ønsker seg "drømmeboligen". Kan bl.a. nevne flott kjøkken og stue med god takhøyde, 3 soverom, 2 bad og eget vaskerom. Dette bør passe for mange!Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg ny tomannsbolig midt i indrefileten i Vågsbygd! Ta kontakt for ytterligere informasjon!
InnholdNy vertikaldelt bolig som selges prosjektert og går over to etasjer og har følgende innhold_ 1. etasje_ Overbygd inngangsparti, vindfang, bad/vaskerom, bod, kjøkken og stue med plass til spisestue og utgang til veranda. Mulighet for ekstra soverom i etasjen.U.etasje_3 soverom, gang, bad/wc og vaskerom/bod. Fra det ene soverommet er det utgang til hage.
StandardBoligen leveres nøkkelferdig med god standard på arbeidsutførelse og materialvalg. Parkett på alle gulver bortsett fra på bad/vaskerom som blir fliselagt. Vegger og himling leveres med malte slette vegger.Kjøkken leveres fra HTH Kjøkken eller Sidgdal Kjøkken og leveres ihht til egen kjøkkenbeskrivelse. Badene leveres med baderomsinnredning, dusjhjørne, wc og servant. Eget vaskerom/teknisk rom med utslagsvask.Verdt å merke seg_ - Boligen blir levert med sentralstøvsuger. - Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Forøvig bør byggebeskrivelse/romskjema leses i sin helhet
BeliggenhetBoligen ligger i et nytt boligtun i et etablert område i Vågsbygd. Fra boligen er det direkte tilgang til flotte turområder, turstier og badevann. Gangavstand til skole, barnehage, butikk, busstopp, idrettsplass (Karuss), kirke m.m. Barnevennlig og etablert boligfelt!
AdkomstFra Øvre Ringvei kjør inn Kjos ringvei til endes og ta til høyre inn i Hyllebakken. Kjør to ganger til venstre.Det vil bli godt merket med Din Eiendom visningsskilt.
ParkeringBiloppstillingsplasser på tomten. Mulighet til å sette opp garasje.
FerdigattestSelger er forpliktet til å fremskaffe ferdigattest.
Fyring/OppvarmingVedfyring og elektrisk. Varmekabler på badene og vaskerom. Boligen leveres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Vei, vann, kloakkOffentlig. Privat stikkvei. Det blir montert egen utvendig pumpekum. Kjøper må inngå serviceavtale.
UtleiemulighetBoligen kan fritt leies ut.
TomtebeskrivelseTomten er på 231 kvm. I tillegg medfølger felles garasjetomt med Hyllebakken 35 G (naboboligen) på 160 kvm.Tomtene leveres grovplanert med noe stablesteinsmur der hvor det er nødvendig. Det blir lagt på avgravingsjord på skråninger. Gruset biloppstillingsplass og innkjørsel. Solrik og utsikt mot skog og mark!
AdresseHyllebakken 35 H, 4622 Kristiansand S
Prisantydning+ omk3690000 ,-
P-ROM / BRA230 m
Byggeår2016
TypeTomannsbolig
Tomt230 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 22 bilder