23
InfoGrim - Godt vedlikeholdt bolig med potensial Leieinnteker på kr 435 000 pr år
Forkortet beskrivelseGodt vedlikeholdt to-mannsbolig med muligheter.Boligen er i dag leid ut med god inntjening. Med fullt belegg har du kr 435 000 pr år.Boligen kan med enklere grep gjøres om, slik at du selv kan disponere den ene delen og leie ut det resterende.Beliggenheten gjør dette til et atraktivt utleie og bo objekt.
Innhold1. etasje Bad , kjøkken, gang, soverom, soverom 2,soverom 3, soverom 42. etasje Bad, kjøkken, gang, soverom, soverom 2, soverom3, soverom 4, soverom 5Loft Kontor, gang, innredet romKjeller Vaskerom, kjeller rom og boder.P-rom/ BRA_ 219 m2/ 294 m2 nr 5Rominndeling er basert på dagens bruk av rommene. Disse avviker fra tegninger vi har mottatt fra kommunen.
StandardEier har oppgradert eiendommen i senere tid og fremstår som normalt godt vedlikeholdt og i normal teknisk stand i.h.t. takst. Innvendig holder utleieenhetene en gjennomgående grei standard. Det oppfordres til å lese boligsalgsrapportene.
BeliggenhetMeget sentralt beliggende eiendom med mye sol. Det er kort vei til diverse fasiliteter som Kristiansand sitt yrende kaféliv, Nupen-anlegget, Bystranden, Markensgate, m.m. Videre er det kort avstand til båthavn, butikker og naturperlen Baneheia med flotte badeplasser og mange turstier er heller ikke langt unna Det er også kort vei til Uia.
AdkomstSe kart
ParkeringParkering i offentlig gate etter gjellene bestemmelser.
FerdigattestJørgen Moes gt 5. To-mannsbolig. Det vises til brev fra plan og bygningsetaten datert 25.06.2008. Brevet sier det ikke er behov for brukstillatelse/ferdigattest. For ytterligger informasjon, kontakt plan og byggBrevet er inntatt i salgsoppgaven.
Fyring/OppvarmingBoligen varmes opp med elektrisitet.Det foreligger ikke varmekilder i alle rom.
Vei, vann, kloakkOffentlig, eiendommene har septiktank
UtleiemulighetEiendommene kan i sin helhet leies ut. Tilbehør_Enhetene leies primært ut umøblert, mens noen har enkelte møbler og garderobeskap. Grim Park Eiendom er i besittelse av noe inventar som hvitevarer. Disse medfølger i salget. Loftet vil kontor og soverom bli tømt.
Mer om bygningenJørgen Moes gt. 5 - 1903To-mannsbolig
TomtebeskrivelseTomteareal_ 446 kvm eiet tomtTomten er opparbeidet med noe plen.Fin og solrik beliggenhet
AdresseJørgen Moesgt 5, 4616 Kristiansand S
Prisantydning+ omk5890000 ,-
P-ROM / BRA446 m
Byggeår1903
TypeTomannsbolig
Tomt446 m
EieformEier (Selveier)
Bilder 23 bilder