Nina Holst
http://www.stylizimoblog.com
Nina Holst er en av Norges største interiørbloggere med bloggen stylizimoblog.com. Nina er kjent for sin rene stil med gjennomtenkte detaljer og spennende kontraster, noe som har ført til både priser og nominasjoner både i Norge og i utlandet. Nina kan du også følge på instagram @stylizimoblog

Nina Holst deler sine beste påskedekorasjonsideer

Se boliger 170
Se Visninger 3

En liten påskehilsen fra Nina/ Stylizimo her. Jeg tenkte jeg kunne dele noen påskedekorasjonsideer med dere her på Abito. Det er sikkert mange av dere som skal ha middagsgjester og kunne tenke seg å gjøre litt ekstra stas på gjestene. Ellers deler jeg også noen helt enkle dekorasjonstips som passer like godt hjemme som på hytta.

 

10 PÅSKEDEKORASJONSIDEER

Easter-bunny-on-napkin

1. Påskehare på servietten. Tegn opp/print ut en mal på påskehare (bruk f.eks. Google og finn en hare-tegning du kan herme etter), legg den over en kartong og tegn opp slik at du får en strek du kan klippe etter på kartongen. Jeg har brukt kartong i matt gull, men velg en farge du synes passer selv.

Easter-Eggs_diy

2. Påskeegg. Her har jeg kjøpt isoporegg på Panduro som jeg har malt med rester av veggmaling, samt laget noen i marmor-look hvor jeg har brukt det ytterste laget på noen marmorservietter som er festet med decoupage lim. Tråden er festet i en nål med perle som jeg også har festet en trekule med hull i for ekstra pynt. Heng eggene på en kvist og du har påskepynten i boks! Disse holder også år etter år, da de ikke knuser slik som vanlige egg fort gjør.

Borddekking paaske

3. Dekorativ tallerken. For å pynte opp tallerken har jeg brukt litt diverse jeg hadde fra før. Kanskje du har noen fine sløyfebånd liggende, gråpapir du kan lage en lomme av til bestikket etc. Bruk fantasien og hva du ev. har i hus. Blomster er alltid en god idé!

Egg_perler

4. Pynt opp frokostegget. Her har jeg rett og slett bare brukt vanlig papirlim og drysset over noen perler. Gjort i en fei, og gjør påskefrokosten litt ekstra staselig. PS! Pass på så du ikke spiser perlene 🙂

Table-setting_Easter

5. Naturlig! Påska trenger nødvendigvis ikke være gul. Pynt bordet med kvist som f.eks. gåsunger som jeg har gjort her, og lag et lite rede til egget på tallerken ved bruk av spon eller kvist.

Hvitveis i Egg

6. Blomster i tomme egg. Spar på eggene etter frokost, gi de en liten vask og sett noen vakre små blomster i de. Her kan også sette små løker ev. Enkelt og vakkert!

Easter table setting

7. Solfrokosten! Med gule servietter og litt gult i glasset har du påskestemningen på plass. En morsom detalj kan være å tegne en bart på egget med sort tusj som jeg har gjort her. Bytt gjerne ut de vanlige glassene med noen gamle syltetøyglass for et mer uformelt og lekent uttrykk.

Karse

8. Så karse i egg. Hvert år sår jeg karse, og jeg elsker å se hvor fort det gror. Lukten av karse (selv frøene!) er påskestemning i seg selv, og etter hvert kan du pynte brødskiven din med litt grønt også.

 

Paaske borddekking

9. Karse til pynt. Her ser du hvordan man kan bruke karse i borddekkingen også. Den gir et vårlig og friskt preg til bordet.

10. Påskehareserviett. Denne er faktisk utrolig lett å brette, og jeg er sikker på at den faller i smak hos enhver gjest. Her kan du bruke både tøyserviett eller papirserviett. Sjekk ut hvordan du bretter den på YouTube.

Jeg håper du fikk noen ideer til påskedekoreringen. God påske fra meg!

 

Styling og foto: Nina Holst / Stylizimo